headershadow

Latest Blogposts

Bewust (w)eten

Bewust (w)eten!

Goede, gezonde voeding is essentieel voor het optimaal functioneren van je lichaam en geest, maar wat is dan goede en gezonde voeding? Op deze pagina zal je meer kunnen vinden over biologisch inkopen en eten, e-nummers, keurmerken en nog veel meer!

Eva van Zeeland is de oprichter en eigenaar van Miss Natural Lifestyle. Eva heeft een passie voor alles omtrent de natuurlijke levensstijl en deed haar kennis op tijdens de opleiding orthomoleculaire geneeskunde en jarenlange ervaring in de fitness branche. Eva heeft in haar leven nog nooit een dieet gevolgd en calorieën tellen lijkt haar een erg saaie bezigheid! “Leer weer te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft en vergroot zelf je kennis over voeding”. Eva is 39 jaar, een gedreven ondernemer en moeder van de 5-jarige tweeling Bob & Lex en baby Indy.
Meer over

Vond je dit artikel inspirerend?
Lees dan verder in Miss Natural magazine, hét magazine over natuurlijk leven en biologisch eten! Ontvang het nieuwe Miss Natural magazine t.w.v. €4,95 nu gratis toegestuurd.
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij
Gratis Week zonder Suiker!
Ontdek alle voordelen van eten zonder suiker. Je ontvangt een week lang elke dag kennis, tips, artikelen én lekkere suikervrije recepten!
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

2 reacties op “Bewust (w)eten


Comment author said

Door De voedselzandloper op 3 november 2013 om 18:04

Mooi dat deze website meer dieptezicht creëert in de voedingsproblematiek. Gezond eten is het beste medicijn. Als iedereen de aanbevelingen op deze site opgevolgd, dan wordt de gezondheidszorg wellicht nog eens goedkoper.

 

Comment author said

Door Eva van Zeeland op 4 november 2013 om 16:34

Dat zou heel mooi zijn! Wij gaan gewoon door met onze missie :)

 

Plaats een reactie

*