Gratis magazine voor jou!
Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips voor jouw natuurlijke levensstijl en groei!
Clean Start 21 dagen detox
detox-cursusDirect Toegang

Page content

article content

100% natuurlijke parfum van Pacifica

Ik ben dol op parfum. Het liefst subtiel en friszoet. Jarenlang deed ik elke dag parfum op. Tot ik me ging verdiepen in gezond eten en leven en daar hoort ook cosmetica en parfum bij. Het idee van al die gifstoffen op mijn huid vond ik toch niet zo prettig en dat resulteerde er in dat ik nog maar zelden parfum gebruikte. Tot ik ontdekte dat er ook parfums bestaan zonder gifstoffen, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten!

Ik kwam uit bij de parfums van Pacifica. Omdat deze betaalbaar zijn, geweldige namen hebben die doen denken aan tropische oorden en er ook nog eens geweldig uit zien. Ik bestelde de roll on ‘Indian coconut nectar’ en de solid ‘Malibu lemon blossom’ en toen bleek dat ze ook nog eens heerlijk ruiken!

California Star Jasmin

Ik mocht van LieverNatuurlijk.nl de solid ‘California Star Jasmin’ uitproberen. Een solid is een soort wax die je op je huid smeert. De geur wordt als volgt beschreven op de site:

“Zorgeloos, dromerig en onweerstaanbaar. Sterjasmijn, zonnige mandarijn en tangerine en een weelderig palet van lichte houttonen, denk aan de zee en aangespoeld wrakhout…”

Dat klinkt toch heerlijk!? Ik ben gelijk in gedachten terug op het strand van Maleisië…

De ingrediënten bestaan uit 100% natuurlijke biologische wax van kokosnoot en (non GMO) soja, en een combinatie van natuurlijke, veelal biologische, essentiële oliën.

De solid parfum in de test

Het is een klein doosje waar een schattig klein blikje inzit. Er zit 10 gram in. Als ik het blikje open, doet de geur die vrijkomt me denken aan anti-mug/ citronella. Ik ben niet gelijk enthousiast, maar weet dat dit snel verandert op je huid. Het voelt echt als wax en smelt als je er met je vinger over wrijft, zodat je het aan kunt brengen op je pols, hals of waar je maar wil.

Het smeert makkelijk uit en trekt snel in. De geur verandert al snel naar een fris-zoete fruitgeur, met inderdaad een beetje een hout ondertoon. Hoe langer het zit, hoe lekkerder het ruikt. Ik moet er steeds weer aan ruiken. De geur blijft lang zitten en uren later ruik ik het nog als ik weer aan mijn pols snuffel. Heerlijk!

De geur is gelukkig niet overdadig. Niets ergers dan dat iemand langs loopt en er nog een tijd een hele walm blijft hangen. Voor mij is parfum iets wat je pas moet ruiken als je dicht bij iemand bent. Tijdens een knuffel, een begroeting, of als je dicht bij iemand staat tijdens een gesprek. En niet bij het voorbij fietsen of op 10 meter afstand.

Altijd parfum bij de hand

Door het formaat stop je de parfums van Pacifica heel makkelijk in je jaszak, broekzak of tas. Ik gebruik ’s ochtends altijd de Roll on en heb altijd 2 blikjes in mijn tas, die ik later op de dag vaak gebruik.  Ik gebruik ze door elkaar heen en dat levert verrassende geuren op, ze laten zich heel goed mengen.

Ook de prijs is heel aantrekkelijk. De solids kosten €12,50 en je doet er best lang mee! Er zijn 7 verschillende geuren, die allemaal als solid, roll on en eau de parfum te koop zijn.

Win natuurlijke parfum van Pacifica

Miss Natural mag 5 solids weggeven! Hoe maak je kans op zo’n natuurlijke parfum? Vertel onderaan dit artikel welke geur je het meest aanspreekt (kijk hier voor een overzicht) en wie weet krijg je dan binnenkort je favoriete geur toegestuurd door LieverNatuurlijk.nl.

Let op! Alleen Miss Natural leden maken kans. Je kunt bovenaan de site gratis lid worden.

Wat is jouw favoriete parfum?

De 5 winnaars zijn geworden:

Suzy V., Zoe, Anna, Suzanne van der V. en Jenneke W.  Gefeliciteerd! Jullie krijgen elk een parfum solid van Pacifica thuisgestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen via het contactformulier van Miss Natural.

Deel jouw mening

Comment Section

62 reacties op “100% natuurlijke parfum van Pacifica


Door Jill op 20 december 2015

Ik heb Persian Rose en Tibetan Mountain temple te koop. 🙂 Zeker nog 25 ml en pas 2 weken in huis. Persian Rose is een frisse rozengeur (denk roos+citroen), Tibetan Mountain temple ruikt naar een combinatie van wierook en gember (unisex geur, dus ook voor mannen). Het zijn echt heerlijke geuren, alleen helaas toch niet helemaal ‘mij’. Reageer even bij interesse. 🙂


Door Maura op 27 januari 2014

De Tuscan Blood Orange lijkt me precies wat ik zoek!
En lekker “fris & fruitig” geurtje 🙂


Door Veerle Mees op 9 oktober 2013

de Pacifica Solid Perfume Californian Star Jasmin … heerlijk om bij weg te dromen naar al die mooie reisherinneringen 🙂


Door janneke op 17 september 2013

en wie is de gelukkige winnaar??


Door Gerda op 15 september 2013

Heerlijk en eindelijk een natuurlijke geur! Zo vind ik bij mij in de tuin lavendel altijd zo lekker ruiken.. dus ga voor het mooie paarse doosje..hoewel het geen lavendel is, is het toch die mooi paars van kleur! dus ..Pacifica Solid Perfume Lotus Garden 🙂


Door Ilse Wolf op 11 september 2013

Pacifica Solid Perfume Indian Coconut Nectar!
Ik ben een kokosnoot addict. Lippenbalsem, kokosolie in de douche, op mijn huid, in mijn haar, in mijn eten. Nu nog parfum!


Door nathalie op 9 september 2013

Ik zou graag de Indian coconut nectar willen proberen omdat deze geur mij doet wegdromen aan een wit zandstrand en lichtblauwe zee met mooie bloemen, geluiden van vrolijke vogeltjes om mij heen en een gezonde smoothie in mijn handen 🙂


Door Joke Vermaak op 4 september 2013

Ik ben dol op bloemengeuren, dus ik ben met alles blij.
Ik heb in het verleden wel geexperimenteerd met het zelf maken van geurtjes. Amandelolie als basis en dan proberen met wat etherische olie een lekker geurtje creeren. Leuk om te doen. Wellicht een ideetje?


Door Barbara op 4 september 2013

Het valt niet mee om een keuze te maken uit geurtjes. Een paar klinken erg goed. Vooral: Pacifica Solid Perfume Tuscan Blood Orange
Ik ben de laatste tijd me steeds bewuster van alles wat overal in zit. En eigenlijk nooit gedacht aan mijn parfum. Dus dat is wel een eye opener.
Dus ik zou heel graag een natuurlijk geurtje willen proberen.


Door Mascha op 4 september 2013

Echt iets ten gunste van mn paps, hij kan niet tegen sterke geuren. Raakt overprikkld en gaat zelfs kokhalzen tot overgeven..
Wil dan ook graag de Persian Rose proberen!


Door Susanne op 4 september 2013

De Malibu Lemon Blossom klinkt heerlijk!


Door suzy v op 3 september 2013

Welke vrouw wil er nu niet lekker ruiken. Ik wel. In mijn “vorige onnatuurlijke leven” gebruikte ik graag de geur zen white lotus van therme, maar die is niet bepaald missnatural proof. Ik zou dus heel graag de Pacifica Solid Perfume Lotus Garden willen proberen. Kijken of ik daar net zo zen en ontspannen van word.


Door lidian op 3 september 2013

hoi ik wil wel de india proberen,die doet me denken aan de kokos cream die de mensen met kroes haar in hun haar doen,dat ruikt zo lekker,dat wil ik ook.


Door Anny op 2 september 2013

Hallo,
De Malibu Lemon Blossom lijkt me een hele frisse subtiele geur. Ik gebruik allang geen parfum meer, omdat ik alles ook teveel foute stoffen vond hebben. Wist niet dat deze bestonden en wil deze graag uit proberen.


Door Zoe op 2 september 2013

De Californian Star Jasmin spreekt mij het meeste aan. De verpakking ziet er al vrolijk uit en de omschrijving maakt mij nieuwsgierig. Zie het al voor me dat mijn dochtertje zegt. Hmm mama wat ruik je lekker ( meestal komt er achteraan : mag ik ook? 😉 , dat kan dan ook met dit parfum)


Door moepsje op 2 september 2013

de laatste twee geuren lijken met het lekkerst. Frisse geuren, Lemon en fruitige geuren, sinaasapel…


Door Danny op 2 september 2013

Ik ga voor de Coconut Nectar geur, omdat deze geur mij altijd aan de vakantie doet denken. Tijdens drukte op het werk, de geur opsnuiven van coconut en dan weer even dromen over de vakantie. Heerlijk!


Door debby op 2 september 2013

Lotusgarden. Veel woorden worden onnodig gesproken.Namaste!


Door debby op 2 september 2013

Lotusgarden. Veel woorden worden onnodig gesproken. Namaste!


Door Sabine op 2 september 2013

Ze lijken me heerlijk allemaal en alleen de leuke verpakking is al een kadootje op zich. Maar als groot strandliefhebber zou ik heel graag de Pacifica Solid Perfume Malibu Lemon Blossom proberen.
Van de meeste parfums krijg ik uitslag op mijn huid dus ik zou heel blij zijn als er iets is wat ik wel kan gebruiken !


Door Miranda op 2 september 2013

Californian star jasmin… Die klinkt heerlijk!!
Wil ik graag uit proberen!!


Door Sanne op 2 september 2013

Hoi,

ik ben erg benieuwd naar deze ‘parfums’. Ik ben zelf namelijk allergisch voor parfum en daarom gebruik ik dit nooit. Ik ben dan ook nieuwsgierig of ik wel tegen dit soort parfum kan. Heeft iemand hier ervaring mee?
Natuurlijk wil ik het ook graag zelf proberen, mocht ik toch allergisch zijn heb ik wel een vriendinnetje die het van me over wil nemen 😉

Groetjes Sanne


Door Sanne op 2 september 2013

Oh ja, bijna vergeten. Als ik mag uitproberen zou ik graag sandelhout willen, lijkt me heerlijk!


Door Joyce Bergma op 2 september 2013

Ik zou heel graag de geur Pacifica Solid Perfume Californian Star Jasmin willen uitproberen.
Mijn voorkeur gaat uit naar frissen geuren en alleen al van de omschrijving wordt ik vrolijk!


Door Kathy op 2 september 2013

De beschrijving van “Pacifica Solid Perfume Lotus Garden”,lijkt me een zalig geurtje.
Mooi meegenomen is dat de basis een natuurlijk,biologische wax is, die als je hem uitsmeert,vb op je buste,het ook nog eens verzorgt!


Door Vera op 2 september 2013

Mijn voorkeur heeft de Pacifica Solid Perfume Indian Coconut Nectar omdat ik erg veel van kokosnoot geuren houd en het is een perfecte huid verzorging.
En het geeft geeft mij het gevoel dat je op een tropisch bounty eiland bent.
Daarom gaat mijn voorkeur uit naar de kokosnoot variant


Door Tjitske op 2 september 2013

Oh, nieuwsgierig! Ik zou de Californian Star Jasmin wel willen uitproberen!


Door Gloria op 2 september 2013

de lemon blossom!!! :))))


Door Fenny van de Bovenkamp op 2 september 2013

Malibu lemon blossom! Die geur springt er voor mij zonder meer uit!
Wanneer ik ruik naar limoen en frisse kruiden ben ik ‘om op te eten’!
Verder herken ik je verhaal volledig, eerst begonnen met gezonde natuurlijke voeding en daar hoort ook alles op het gebied van cosmetica bij op natuurlijke basis, wil deze parfum dolgraag uitproberen! Zodra ik en mijn omgeving 🙂 ervan hebben mogen genieten laat ik je weet hoe ik het vind! Groetjes, Fenny


Door Willeke op 2 september 2013

Dit klinkt goed. Ik gebruik bijna geen parfums omdat ik voor de meeste allergisch ben. Dit is heel vervelend. Tis ook een allergie waar je niet onder uit komt. Overal waar je komt hebben mensen een luchtje op. Soms echt een drama. Maar dit is puur natuur! Zou er eindelijk een luchtje zijn waar ik niet van ga niezen, loopneus, kapotte neus, dicht voorhoofd etc. van krijg?? Uitproberen waard en dan zou ik gaan voor de indian cocunut nectar. Die klinkt me het minst prikkelend!


Door Annelien op 2 september 2013

Indian Sandlewood! Warm en fluwelig, mmmmm. klinkt als een heerlijke geur om de winter mee te verwarmen en verzachten….


Door Nelleke Dillema op 2 september 2013

van de geur van vanille en kokos raak ik diep gelukkig, het is zo een koesterende en warme en kalmerende geur……als ik win kies ik graag voor die geur


Door Astrid op 2 september 2013

De Tuscan Blood Orange zal mij doen terugdenken aan mijn huwelijksreis naar Toscane. Heerlijk om daaraan herinnerd te worden door zo’n prachtig parfum.


Door Gertie op 2 september 2013

Met mijn voeten in de azuurblauwe Pacifische oceaan, een zwoele zeebries door mijn haren..tja wat wil je nog meer! Voor mij de Malibu Lemon Blossom!!


Door Rianne de laat op 2 september 2013

Ik ben gek op cocosnoten en vanille, dus de Pacifica solid Perfume Indian Coconut Nectar, geef ik de voorkeur. Erg handig zo’n klein doosje.


Door Cockie op 2 september 2013

De frisse fruitige Italiaanse geur en de veiligheid van het parfum Tuscan Blood Orange lijkt mij super heerlijk!


Door Wilma op 2 september 2013

Het idee dat ik zomaar parfum op kan doen zonder uitslag te krijgen is natuurlijk heel erg aantrekkelijk .
Mij lijkt Lotus Garden heel erg lekker


Door Anita Ponssen op 2 september 2013

De absolute nummer 1 is voor mij de Indian Coconut Nectar!!! Deze is helemaal geweldig en de heerlijke geur waant je in vakantiesferen. Een echte aanrader!!!


Door natasja op 2 september 2013

ik stond gister nog met CK in mijn hand voordat we uit eten gingen, wilde het eigenlijk niet doen maar deed het toch onder het mom van een keertje is niet erg. Meteen even gekeken op de website maar dat ziet er heerlijk uit. Mijn voorkeur ze zijn volgens mij allemaal lekker 😉 maar malibu lemon blossom lijkt me heerlijk


Door Lusanne Brand op 2 september 2013

Indian Sandlewood klinkt absoluut heerlijk, de hele dag genieten van de warmte, de exotische geuren. Iets waar mijn dag zeker mooier van wordt ^^


Door Zoë op 2 september 2013

Wat een fijne winactie! Ik neem graag deel 🙂 Ik twijfelde een beetje, maar Californian Star Jasmin lijkt me helemaal wat voor mij! 😀


Door Jouke op 2 september 2013

Veel goede keuze, Lotus Garden spreekt mij het meest aan, zou ik dolgraag willen proberen…Zeker vanwege de mix van meditatief en stimulerend, mooie combi!! En dat het is geinspireerd door Lotus tuin in Californie en het hele verhaal erachter, vind ik bijzonder mooi dat ik deze parfum dan ook met een extra goed geval zal opdoen/dragen 🙂


Door Linette op 2 september 2013

Zou het mijn flesje parfum kunnen vervangen? ik denk het niet maar als ik het mag proberen zou ik graag naar roosjes willen ruiken (Pacifica Solid Perfume Persian)
Groetjes Linette


Door Marloes op 1 september 2013

Pacifica Solid Perfume Indian Coconut Nectar lijkt me heerlijk… Geweldig alternatief voor al die giftige parfums… 🙂


Door Marijke op 1 september 2013

Wat geweldig! Inderdaad exact mijn probleem: geen gif meer op je lijf willen, maar de lekkere geurtjes zo missen! Ontzettend leuk, deze lijn! Ben erg benieuwd hoe ze ruiken.

Indian sandlewood klinkt heerlijk! Dus mocht ik degene zijn die er eentje krijgt, dan ga ik daar voor!


Door Tessa op 1 september 2013

Ik ga voor Pacifica Solid Perfume Californian Star Jasmin. Ik ben dol op de geur van jasmijn en ben echt een zorgeloos, dromerig en onweerstaanbaar type. Ook erg prettig dat de geur in de zon te gebruiken is zonder lelijke vlekken te krijgen.


Door Marleen op 31 augustus 2013

Natuurlijke geuren, super! Ik ga voor Californian star jasmin!


Door linda op 31 augustus 2013

Tuscan blood Orange met oa aardbei en framboos!! Om de aankomende herfst en winter met deze geur terug te kunnen denken aan de afgelopen heerlijke zomer met een tuin vol aardbeien en frambozen!!
Dan is de omslag van natuurlijk eten en natuurlijke verzorging bij mij compleet!


Door Lotte op 31 augustus 2013

Dit zou ik graag willen uitproberen! De geur Tuscan Blood Orange past denk ik het beste bij mij.


Door Lot op 30 augustus 2013

Oh wat zou ik die graag willen proberen. Ik heb het probleem dat maar heel zelden iets lekker ruikt bij mij, heeft te maken met zuurgraad wordt me verteld. Alleen hele zware geuren doen het goed bij mij maar dat is niet iets voor altijd.

Ik heb dit altijd al gehad, Toen ik nog “normaal” (suiker, koolhydraten etc.) at en nu ik dat bijna nooit meer eet maar low-carb en zelfgemaakt heb ik het nog, Al zoveel getest, het gaat scherp of bitter ruiken. Ben dus heel benieuwd naar deze mogelijkheid.


Door Lot op 31 augustus 2013

In mijn enthousiasme vergat ik helemaal de geur die me aanspreekt de melden: Lotus Garden of de Jasmijn hebben mijn voorkeur.


Door Jacqueline op 30 augustus 2013

Nou, de Malibu Lemon Blossom lijkt me erg lekker! Dus die wil ik wel 🙂


Door Anya Awui op 30 augustus 2013

Pacifica Solid Perfume Lotus Garden voor een Zenmoment.


Door Tamara van Schaik op 30 augustus 2013

de Indian Sandelwood lijkt mij wel wat, het klinkt heerlijk oosters in de oren….. alsof je wandelt tussen de kruiden op een markt in India……..


Door Tamara op 30 augustus 2013

Al tijden ben ik op zoek naar mijn ideale geur… Helaas heb ik deze tot op heden niet gevonden. De Malibu Lemon Blossom komt wat de beschrijving betreft een heel eind in de buurt, ik zou deze graag uitproberen!


Door Wendy van Exter op 30 augustus 2013

M’n parfum is het enige waarbij ik nog niet over ben gegaan op “natuurlijk”. Ik Ben erg benieuwd naar Persian Rose. Ben gek van bloemige geuren!


Door Jantine op 30 augustus 2013

Klinkt geweldig, deze parfum!
Zelf durf ik nooit zo goed deo te gebruiken, omdat daar ook veel gifstoffen in zitten en het slecht is voor je huid. Gelukkig is er ook natuurlijke deodorant. Dat er natuurlijke parfum was wist ik nog niet. Ik ben heel benieuwd…!!
De geur Indian Coconut Nectar spreekt me het meest aan, omdat ik dan weer heerlijk kan dromen over Kenia waar ik afgelopen zomer ben geweest:)


Door Hilly op 30 augustus 2013

Een natuurlijke geur.. van fruit. Heerlijk. ‘Pacifica Solid Perfume Tuscan Blood Orange’ spreekt mij daarom erg aan!


Door jessica op 30 augustus 2013

Wat geweldig! Nadat ik moeder werd ben ik gestopt met het gebruik van parfum.
Dit lijkt me zo fijn…
Mijn voorkeur ligt bij California Star Jasmin, doet me denken aan de warme zomer van 2003. De avonden waren lang, de zoete geur van de jasmijn in mijn tuin. Nostalgie. Het was de zomer dat onze jongste in het ziekenhuis lag. De geur van jasmijn doet me nog altijd terugdenken aan die bijzondere periode uit ons leven.


Door jumanji op 30 augustus 2013

ik gebruik zelden parfum omdat het niet goed is voot je huid. maar dit spreekt me erg aan,vooral de lotus garden.


Door Sylvia op 30 augustus 2013

Wat heerlijk, net nu ik begonnen ben om alle gifstoffen (en dus alle cosmetica, parfum, schoonmaakmiddelen, etc ) te mijden en eerlijk gezegd de lekkere geurtjes wel een beetje mis, komt dit artikel op mn pad. Geweldig ! Pacifica Solid Perfume Lotus Garden spreekt me het meeste aan, ook door het verhaal er achter. Bedankt voor de tip ! Groetjes, Sylvia.


Door Ilse op 30 augustus 2013

Natuurlijke parfum klinkt erg prettig, dat zou ik graag proberen.
Mijn favoriet zou Lotus Garden zijn. Doet me erg denken aan de mooie lotusvelden in azie, waar mensen een stuk meer zen en gezond (lijken te) leven dan wij.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

GRATIS MAGAZINE t.w.v. €4,95
Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.
Je blijft op de hoogte en kunt je elk moment weer afmelden!