datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

5D dating bestaat 1 jaar!
22 februari 2022 
2 min. leestijd

5D dating bestaat 1 jaar!

Wat gaat de tijd toch weer snel voorbij! 5D dating bestaat alweer 1 jaar!  Valentijnsdag van het jaar 2021 is het dating platform gestart, en inmiddels hebben we al ruim 800 actieve leden. En het bijzondere aan 5D dating is dat iedereen wel in zekere mate op spiritueel of bewustzijnsverruimend niveau actief is. Bij 5D Dating gaat het namelijk om jouw persoonlijke ontwikkeling en dan vooral op het spirituele vlak. Dat is waar we juist zoveel behoefte aan hebben in deze wereld waarin de polariteit steeds groter wordt, we letterlijk steeds meer afstand van elkaar moeten nemen en waarin we onszelf af mogen vragen welk ‘nieuw normaal’ we samen willen.

  

Valentijnsdag; happy love yourself day!

Valentijnsdag staat in het teken van de liefde, ook de liefde voor jezelf. Als je geen kaarsjes, roosjes krijgt mag je die ook aan jezelf geven. Je mag jezelf eerst compleet voelen, niemand hoeft jou gaten op te vullen. Pas als jij jezelf compleet, voldaan en vervult voelt en je eigenlijk geen relatie nodig hebt dat dan die liefde van je leven kan komen. Zie ook onderstaande video:

Op 5d dating kun je ONE LOVE member worden, lid worden van de community, je krijgt alle mogelijkheden, je kunt berichten aan elkaar sturen, video messages en je krijgt toegang tot de blogs. Je kunt wakkere vriendschappen aangaan, de liefde van je leven vinden. Mensen ontmoeten die ook bijvoorbeeld met frequentie healing bezig zijn.  Andere Lichtwerkers, starseeds en andere 'gekke' mensen ontmoeten. 5D Dating is de ‘High Vibe Energy Tribe’ en staat niemand er raar van te kijken als je praat over astrologie, buitenaardsen, reïncarnatie, twin flames of soul mates. Zoals ik altijd zeg wij zijn THE CRAZY ONES.   De 5D Dating community is Engelstalig dus internationaal. Alles op 5D dating is in het engels, maar je mag het ook in het Nederlands invullen. De website word binnenkort ook in het Nederlands gemaakt.  


❤️ 5D LOVE STORY ❤️

"Afgelopen zomer heb ik nietsvermoedend een account aangemaakt op 5ddating en binnen enkele dagen had cupido een voltreffer! Onze eerste ontmoeting was op 8 augustus, de dag van de Lion's gate portal, een van de gelukkigste dagen van het jaar. Vanaf het moment dat we elkaar zagen voelden we een herkenning, een fascinatie, onze zielen hadden elkaar weer gevonden. Een gevoel van vreugde en vertrouwdheid terwijl we elkaar eigenlijk helemaal niet kennen. We weten het: wij horen bij elkaar en wij blijven bij elkaar. Wat we in een vorig leven zijn gestart, bouwen we in dit leven verder op en maken we in een volgend leven samen af!

Dus heel erg bedankt voor het opzetten van www.5Ddating.com een prachtig liefdesportal die wij iedereen kunnen aanraden".

Maarten (midden) uit Nederland

5D dating

Ben jij al lid van 5D dating?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading