datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

7 Reden om de fiets te pakken + Win een Nieuwe Fiets!
29 september 2014 
4 min. leestijd

7 Reden om de fiets te pakken + Win een Nieuwe Fiets!

Sinds ik weer in Eindhoven woon doe ik veel meer op de fiets. Ik heb sinds deze zomer voor mijn tweeling van 4 jaar een speciale bagagedrager met dubbele zit gemonteerd. Zo kunnen ze samen achterop! Wel even stunten soms en ze moeten ook echt niet te veel wiebelen, maar wel ideaal. Natuurlijk kunnen ze zelf ook al fietsen, we oefenen nu zonder zijwieltjes, maar in de haast van de ochtend kan ik toch net iets harder fietsen naar school. Ik vind fietsen ook eigenlijk prettiger dan wandelen. Je komt verder en ziet veel meer!

Met de fiets zie je meer!

Zo huur ik als ik een andere land bezoek (Antwerpen of Barcelona) ook vaak een fiets om zo veel van de stad te kunnen zien. Natuurlijk heeft fietsen ook allerlei gezondheidsvoordelen. Nederland staat bekend als echt ‘fietsland’. Bezoekers vanuit andere landen verbazen zich dan ook altijd over de enorme hoeveelheid geparkeerde fietsen bij het station en de aparte wegen speciaal aangelegd voor fietsers. Ongeveer elke Nederlander heeft wel een fiets in bezit en fietst gemiddeld 2,5 kilometer per dag. Fietsen past helemaal binnen een natuurlijke levensstijl!

7 Redenen om de fiets te pakken

 1. Fietsen is gezond! Een halfuur per dag fietsen helpt om fit te blijven en je conditie op peil te houden. Wie fietst wordt trouwens ook minder vaak ziek: uit onderzoek blijkt dat werknemers dagelijks die de fiets pakken gemiddeld 1 dag per jaar minder ziek zijn. Bovendien blijkt dat je ’s nachts beter slaapt en dat je de rest van de dag minder vaak kou zal hebben omdat je bloedsomloop verbetert.
 2. Fietsen is goed voor je figuur. Per gefietste kilometer verbrand je zo’n 25 à 30 kilocalorieën.
 3. Fietsers hebben minder parkeerruimte nodig. Eén autoparkeerplaats is voldoende om 7 fietsen te stallen. Daarom zijn fietsenstallingen vaak dichter bij de deur geplaatst dan de meeste autoparkeerplaatsen.
 4. De fiets is soms sneller dan je denkt! Zeker op korte afstanden of in de stad is de fiets vaak verreweg het snelste en meest flexibele vervoermiddel, waarmee je bovendien altijd “van deur tot deur” komt.
 5. Fietsen is goed voor je portemonnee! Elke uitgespaarde autokilometer is een behoorlijke besparing: de werkelijke kost van een kilometer rijden (dus niet enkel brandstofverbruik, maar ook slijtage, waardeverlies, etc.) bedraagt ongeveer 0,30 €/km! Een auto bezitten en gebruiken kost je jaarlijks gemiddeld zo’n 4.000 euro! Ter vergelijking: daarmee koop je jaarlijks 8 kwaliteitsfietsen.
 6. Fietsen is milieuvriendelijk! Verkeer en vervoer is een belangrijke bron van milieuvervuiling. Fietsen stoot geen emissies uit, waardoor je op die manier kan meehelpen aan een beter leefmilieu voor onszelf en de toekomstige generaties.
 7. Fietsen is sociaal. Onderweg kom je gemakkelijker kennissen en collega’s tegen. Samen naar het werk fietsen is toch veel socialer dan achter elkaar aanrijden met de auto?

Heb jij al een fijne fiets?

Ik kwam voor mijn fiets terecht bij een Fietsen op Fietsen, een handige webshop die heel veel keuze heeft aan leuke transportfietsen, damesfietsen en herenfietsen. Naast fietsen voor volwassenen is er ook een breed aanbod aan kinderfietsen, neem eens een kijkje bij de hippe meisjesfietsen. Allemaal volledig gemonteerd (op de trappers na) bij je thuis bezorgd. Super handig!

Win een nieuwe transportfiets!

Ja, je leest het goed! Ik ga een fiets weggeven! Onder alle nieuwe Miss Natural Lucky Members verloot ik dit najaar een geweldig mooie fiets van Fietsen op Fietsen. Je kunt zelfs kiezen welke fiets je wilt! Kies bijvoorbeeld de Vogue Transporter in de geweldige kleur Mint of de Vogue Transporter in Jeans blauw of val op met de Vogue Transporter met Luipaard print! Onder alle nieuwe leden zal de fiets naar keuze verloot worden, dus doe mee!

Als Miss Natural Lucky Member krijg je;

  • 50% Korting op alle e-learningprogramma’s; Miss Natural maakt natuurlijk leven leuk en biedt e-learning programma’s in de vorm van online cursussen en e-boeken. Zo kun je vanuit huis nieuwe kennis opdoen en stap voor stap op weg geholpen worden met jouw natuurlijke levensstijl! Als Lucky Member krijg je onbeperkt 50% korting op ALLE Miss Natural e-learning producten! Echt waar, alle? Ja, alle cursussen en e-books!
  • 50% Korting op alle workshops en events; Regelmatig organiseert Miss Natural inspirerende workshops in het land en ook jaarlijks het grote evenement de Miss Natural Awards. Als Lucky Member heb je 50% korting op de verkoopprijs van deze tickets.
  • Miss Natural Plan; Weet je niet wat je vandaag weer moet koken? Vind je natuurlijk leven lastig? Niet met het Miss Natural Plan! Ontvang elke maand een eetschema, met 15 natuurlijke recepten en een boodschappenlijstje. Je kunt kiezen uit 5 verschillende ontbijtrecepten, 5 lunchrecepten en 5 dinerrecepten waarmee je de hele maand kunt variëren. Zo leer je nieuwe recepten kennen en wordt natuurlijk leven en biologisch eten een stuk eenvoudiger!
  • Elke maand toegang tot een Q&A webinar; Waar ik direct en persoonlijk contact met je zal hebben en waar je mij jouw persoonlijke vragen kunt stellen. Ik geef je ook exclusief toegang tot andere professionals die gespecialiseerd zijn in natuurlijk gezondheid, preventie en genezing.
  • Deelnemen aan het natuurlijk testpanel; Als Lucky Member kun je deelnemen aan het natuurlijke testpanel van Miss Natural. Je kunt zelf aangeven welk product je graag wilt ontvangen om daar vervolgens jouw mening over te geven. Zo ben je als een van de eerst op de hoogte van de nieuwste producten en diensten binnen de natuurlijke levensstijl.

De eerste 500 Lucky Members betalen slechts €17,- per maand!

De totale waarde van het Miss Natural Lucky Membership is € 97,- per maand. De eerste 500 Lucky Members betalen slechts €17,- per maand… voor altijd! En maken bovendien kans op deze mooie fiets t.w.v. €299,95. Onder alle nieuwe Lucky Members zal de fiets verloot worden, dus doe mee!

Je kunt je hier aanmelden als Lucky Member >>>

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Irka Groen
Door

Irka Groen

op 23 Jan 2015

Hoi Eva,

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading