Win Acties
Eva van Zeeland
Win Acties
04/19/2015
3 min
29

7 Vragen aan Amber Albarda + Win haar boek!

04/19/2015
3 min
29
Leuk, er is een herziene editie van Amber’s 1e boek! Het boek ‘Eet jezelf mooi, slank & gelukkig’ heeft mij erg geïnspireerd. Zo erg zelfs dat ik in de zomer van 2010 besloot mijn kennis met betrekking tot voeding te optimaliseren, de opleiding orthomoleculaire geneeskunde ging volgen en daarna mijn bedrijf Miss Natural Lifestyle begon.

Geen dieet, maar een levensstijl!

Net als Amber geloof ik niet in diëten, maar wel in slim eten. Dat betekend voor mij je kennis over voeding vergroten en andere keuzes maken. Dus gooi alles wat je tot nu toe hebt geleerd over eten overboord. Kom van je suikerverslaving af, vergroot je geluksgevoel en vertraag het verouderingsproces, zonder ooit nog één calorie te hoeven tellen!

7 Vragen aan Amber Albarda

Ze noemt zichzelf de meest grote zoetekauw die er is, maar heeft geen behoefte meer aan de hele taart of een hele rol koekjes. We stelden Amber 7 vragen over haar natuurlijke levensstijl.

1. Wat eet je het liefst op je eigen verjaardag?

Taart! En allerlei andere zoete zaken. Ik blijf toch een zoetekauw, maar dan wel met een gezonde insteek. In mijn baksels zul je geen witte geraffineerde suiker, tarwe of andere lege ingrediënten aantreffen. Sinds ik gezond bak heb ik aan 1 (nou vooruit, 2) stukken taart, cake of koek genoeg terwijl vroeger altijd meteen de hele rol op moest.

2. Hoe zag het eerste kinderfeestje van je dochter er uit?

Haha, met haar eerste verjaardag was ik nog heel fanatiek en heb ik het gepresteerd om een kaarsje in een halve avocado te zetten. Daar kom je bij volgende verjaardagen niet meer mee weg dus nu staat er een heel buffet vol lekkere gezonde dingen. Groente en fruit in leuke bakjes afgewisseld met lekkere gezonde taarten, muffins, drankjes en andere snacks..

3. Hoe kan je met een klein budget toch gezond trakteren?

Je kunt met popcorn al hele leuke dingen doen. Rol voor kleinere kinderen een handje naturel popcorn met doorzichtig cadeaupapier in mooie bollen en strik beide uiteinden dicht met een mooi lintje en breng het mee naar school in een picknickmand. Voor de jongens zoek je stokken in het bos en steek je die erdoor voor knapzak traktaties. Ook kinderbonbonnetjes van banaan in gesmolten pure chocolade bestrooid met kokosrasp is vrij simpel en hoeft niet de wereld te kosten.

4. Wat zijn gezonde drankjes voor kinderen naast water en thee?

Kokoswater is een heel natuurlijk, gezond en lekker zoet drankje. En voor wie meer tijd heeft, kan de meest lekkere smoothies en milkshakes maken. Gewoon (amandel)melk, dadels en bevroren fruit in de blender en klaar ben je!

5. Welke ingrediënten maken een lekkernij extra zoet én gezond?

Verse dadels: extreem gezond en heerlijk zoet.

6. Wat is jouw (h)eerlijkste healthy snack op dit moment?

Jeetje, ik houd van lekker eten dus heb ik er een heleboel: van een simpele dadel uit het vuistje tot eigengemaakte chocolade- en andere energierepen. Maar dan gezond natuurlijk. Enorm lekker, vol goede vetten en gelijkmatige energie en makkelijk om mee te nemen.

7. HELP! Sinterklaas zonder pepernoten is voor mij geen Sinterklaas!

Voor mij ook niet. Ik maak met Sinterklaas altijd lekker gevulde speculaas en kruidnoten. Volledig verantwoord natuurlijk, maar wel enorm lekker. Zie voor de recepten mijn boek Gezond Bakken.

Win het vernieuwde boek Eet jezelf mooi, slank & gelukkig

Ambers geheel geactualiseerde basisboek is voor iedereen die van het goede van het leven houdt. Je maakt nu kans op 1 van de 5 exemplaren van dit boek (€19,99) waarvan er al meer dan 65.000 exemplaren over de toonbank vlogen! Zo maak je kans! Laat ons weten wanneer jij bent gestart met natuurlijk eten en wat dit voor gevolgen heeft gehad. Deel je verhaal door een reactie achter te laten onder dit artikel. Je kunt het vernieuwde boek hier bestellen >>>

Ga jij je ook mooi, slank en fit eten met het nieuwe boek?

 Handtekening-Miss-Natural
Reacties
Categorieën