10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

7 vragen aan de Snelle Superfood Chef Annemieke de Kroon
09 april 2015 
5 min. leestijd

7 vragen aan de Snelle Superfood Chef Annemieke de Kroon

Behoefte en cravings naar gekunsteld eten heeft zij niet meer. “Mijn lijf vraagt er niet meer om en dat is echt een bevrijding!”, vertelt Annemieke de Kroon auteur van het boek “De snelle Superfood Chef” dat onlangs is verschenen. Miss Natural redactielid Annemiek van Meurs stelt Annemieke de Kroon 7 vragen over haar nieuwe boek en haar levensstijl, ben je benieuwd lees dan snel verder!

Pim Jansen
Door

Pim Jansen

op 11 Jun 2015

Hallo Annemieke, ben erg blij met je boek en met je presentatie afgelopen zondag in de festivalkerk in Ede. Kortom boordevol informatie! (Jammer niet gesigneerd :-) Lees net in ons plaatselijk streekblaadje, www.StadWageningen.nl blz. 22 Bestaan er suikers die goed voor ons zijn? Op donderdag 18 juni geeft Annelies van den Berg een lezing over acht cruciale suikers. Deze acht suikers zijn cruciaal voor de communicatie tussen de cellen. Entree gratis aanvang 10.00 uur, 14.30 uur en om 20.00 uur in een zaal van Duivendaal 7 in Wageningen. Zijn er voor de mannen ook beginners workshops? Hoor graag nog van je! Groet van Pim

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.