“Start 2018 suikervrij met 40 dagen zonder Suiker!”

Wil jij vol energie het nieuwe jaar in, je algehele weerstand verhogen en daarbij een aantal kilo’s afvallen?

Dit alles door het weglaten van slechts 1 ingrediënt… namelijk suiker! Geraffineerde suiker wordt echt overal aan toegevoegd, niet alleen aan zoetigheid, maar ook aan brood. Zoveel suiker heb je helemaal niet nodig en doet ook niets voor je gezondheid, in tegendeel! In de cursus ’Natuurlijk! Suikervrij’ leer je alles over een leven zonder suiker.

Als je wilt afvallen kun je de volgende 3 dingen doen…

 1. Starten met een populair dieet met weinig calorieën om met een quick-fix snel resultaat te bereiken.
 2. Je eetpatroon compenseren door zoveel mogelijk te sporten om op die manier je doel te bereiken.
 3. Kiezen voor een natuurlijke levensstijl door je voedingspatroon en levensstijl te veranderen.

De derde optie heeft mijn voorkeur. Waarom? Omdat je daarmee als enige blijvend resultaat behaalt. Maar voordat ik verder ga, zal ik eerst mezelf even voorstellen.

Hallo, ik ben Eva van Zeeland oprichter van Miss Natural Lifestyle. hét grootste platform gericht op natuurlijk leven en biologisch eten. Ik heb een achtergrond in orthomoleculaire geneeskunde en pas deze kennis toe voor mijzelf en mijn gezin. Deze studie gaat ervan uit dat voeding kan worden ingezet voor genezing in plaats van medicijnen die alleen symptomen bestrijden.

Bij deze opleiding waren verschillende artsen, therapeuten en diëtisten betrokken. Toen ik hun kennis hoorde, dacht ik meteen: Waarom weet niet iedereen dit? Mijn tweede gedachte was: Dit moet iedereen weten!

Zo is het concept Miss Natural Lifestyle ontstaan. Met als doel om deze waardevolle informatie voor een groot publiek toegankelijk te maken. Want mooie kreten en gezondheidslabels op verpakkingen vertellen helaas zelden de hele waarheid.

Terug naar de stelling.

Een crashdieet is niets anders dan symptoombestrijding,
met het bekende jojo-effect als gevolg.

En wanneer je voeding compenseert in de sportschool, houd je jezelf voor de gek. Want de ene calorie is de andere niet. Je kunt ze niet met elkaar vergelijken of tegen elkaar wegstrepen. Daarom levert ook compensatiegedrag niet het gewenste resultaat op.

Het aanpassen van je eetpatroon is ongeschikt als je snel een paar kilo kwijt wilt raken. Het is wél ideaal als je voor blijvend resultaat gaat!

Je kunt er dan voor kiezen om je hele eetpatroon rigoureus om te gooien door alle ‘foute’ ingrediënten van de ene op de andere dag uit je leven te bannen. Of je kiest ervoor om te beginnen met het weglaten van één voedingsbestanddeel. Bijvoorbeeld vetten of koolhydraten, zoals suikers. Ik ben voor deze laatste optie. Want wanneer de verandering in je eetpatroon subtiel is, is deze makkelijker vol te houden.

Waarom vooral suiker weglaten?
Omdat daarmee verreweg de grootste winst te behalen valt!

De 10 meest voorkomende gezondheidsklachten:

 • Vermoeidheid en energietekort
 • Hoofdpijn, misselijkheid en migraine
 • Darm- en maagklachten
 • Overgewicht
 • Allergieën
 • Slechte weerstand
 • Huidklachten en eczeem
 • Depressie en stemmingswisselingen
 • Onstabiele bloedsuikerspiegel
 • Spier- en gewrichtspijn

Ik heb het dan over geraffineerde suiker en dan bedoel ik niet alleen het klontje dat je zelf toevoegt aan je koffie of thee. Nee, suiker en chemische zoetstoffen worden door fabrikanten als smaakmaker in vrijwel alle producten die je kunt vinden in de supermarkt verwerkt. Ongemerkt krijg je dus dagelijks grote hoeveelheden suiker binnen.

Al ruim 6 jaar help ik mensen om suikervrij te gaan leven middels de online cursus ’40 dagen zonder Suiker’. Al meer dan 10.000 mensen gingen je voor en ervaren de vele voordelen van suikervrij leven.

Natuurlijk Suikervrij in 40 dagen zonder suiker

.

Er bestaan geen kant-en-klaar diëten of eetmethodes die voor iederéén geschikt zijn

Ieder lichaam is immers uniek. Daarom is het optimaliseren van een gezonde levensstijl een persoonlijke ontdekkingsreis waarbij ik je stap voor stap zal leren wat goed voor je is.

De 10 voordelen van een suikervrij eetpatroon

 • Meer energie

 • Gewichtsverlies, indien nodig
 • Stabiele bloedsuikerspiegel, waardoor eetbuien weg blijven
 • Een betere weerstand
 • Gezonde haren, nagels en huid
 • Betere mondhygiëne
 • Minder drang naar zoet
 • Een gezonde darmwerking en stoelgang
 • Geen after-dinner-dips
 • Een alerter brein en een beter geheugen

Gedurende 40 dagen zonder suiker ga je het volgende ontdekken:

De online cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’ is opgebouwd uit 10 delen waarin alle belangrijke thema’s aan bod komen.

Deel 1 – Een goede start

Een goed begin is het halve werk. Daarom krijg je bij aanvang van de cursus een overzicht met de do’s en don’ts van suiker. Je krijgt toegang tot de besloten Facebook pagina van Miss Natural. Je leest over nieuwe voedingsproducten en over mogelijke afkickverschijnselen.

Deel 2 – (On)Geraffineerde suikers

Wat zijn geraffineerde suikers? In welke voedingsmiddelen is het verwerkt en wat zijn essentiële suikers precies? In dit onderdeel lees je hoe het komt dat bewerkte suiker ongezond is en wat gezonde, natuurlijke alternatieven zijn.

Deel 3 – De verslavende werking van suiker

Heb jij altijd zin in zoet? En kun je blijven eten tot je een ons weegt, eh… overgewicht hebt? Wanneer je begint te eten, is het moeilijk om te stoppen? Heb jij last van stemmingswisselingen en concentratieproblemen? Zo ja, dikke kans dat jij verslaafd bent aan suiker!

Deel 4 – Misleidende marketing

Fabrikanten proberen ons op verschillende manieren te verleiden hun producten te kopen. Dit cursusdeel gaat over misleidende slogans, campagnes en verpakkingen. Light producten en zoetstoffen. ‘Undercover’-suiker en E-nummers.

Deel 5 – Emotie eten

Crashdiëten – Waarom werken ze niet? Ontdek het geheime wapen tegen overtollige kilo’s en waarom calorieën tellen een zinloze bezigheid is. Verder een andere kijk op emotie eten en eerste hulp bij (vr)eetbuien.

Deel 6 – Vier belangrijke voedingsstoffen

Koolhydraten – waaronder suiker – hebben een slecht imago. In dit onderdeel leg ik uit hoe dat komt en geef ik je gezonde alternatieven. Ook vertellen we alles over goede vetten die de meeste mensen te weinig binnenkrijgen en daardoor niet afvallen!

Deel 7 – Etiketten lezen

Je moet tegenwoordig een halve expert zijn op het gebied van gezonde voeding om wijs te kunnen worden uit de ingrediëntenlijsten op producten. Vooral voor suikervrije producten is het belangrijk dat je de etiketten goed leest. In dit deel vertel ik je er alles over!

Deel 8 – Het nut van voedingssupplementen

Hier komen voedingssupplementen aan de orde. Zijn het luxeartikelen of is het tegenwoordig een must? En waar koop je voedingssupplementen, bij het Kruidvat of liever ergens anders?

Deel 9 – Zien eten, doet eten

Hoe ga je om met speciale gelegenheden, zoals een verjaardag? Een ‘verplichte’ borrel op het werk? Of een vakantie? Genoeg verleidingen die op de loer liggen. Dit deel gaat hierover.

Deel 10 – Hoe behoud ik mijn suikervrije eetpatroon?

De cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij!’ zit er bijna op. In dit laatste gedeelte aandacht voor de vraag: ‘Hoe voorkom je dat je terugvalt in oude patronen?’

Suikervrij eten = grootste winst + blijvend resultaat

.

Dit is wat deelnemers ervaren bij suikervrij eten

Inmiddels hebben duizenden mensen via Miss Natural kennis gemaakt met suikervrij eten met de cursus ’40 dagen zonder Suiker’. Iedereen heeft zijn eigen beweegredenen en persoonlijke doelen om aan de cursus te beginnen. De ene wil van lichamelijke klachten af en de ander gaat de strijd aan met overtollige kilo’s. Of het nu is om meer energie te krijgen of om lekkerder in je vel te zitten. Het is allemaal mogelijk wanneer je geraffineerde suikers uit je voedingspatroon schrapt! Hieronder enkele reacties van deelnemers.

Ik dacht echt dat ik dit niet zou volhouden

Mijn doel was om van mijn suiker verslaving af te komen:
altijd de behoefte aan zoet, iets lekkers, snoep, hap uit de chocolade
pasta etc. Ik wilde er van af, niet meer afhankelijk van zijn. Mezelf
beter in mijn vel voelen en zitten: paar kilo kwijt raken en niet steeds
die energie dips.

Ik heb de cursus zeer makkelijk volgehouden, tegen alle verwachtingen in voordat ik ging starten. Ik dacht echt dat ik dit niet zou volhouden. Maar het ging vanaf dag twee direct goed. Vooral omdat ik goede alternatieven voor handen had (smoothies / fruit, suikervrije koeken van de biologische winkel). In begin is het erg lastig om te zoeken wat je wel en niet mag, maar dit is twee keer goed uitzoeken en daarna grijp je eenvoudig naar deze producten die standaard zijn geworden in je eet- en gebruikspatroon.

Ik vond de cursus leerzaam en heb meer geleerd dan ik dacht van te voren. Ook positief en motiverend is dat je frequent e-mail krijgt en recepten. De besloten Facebook groep met tips van anderen vond en vind ik leuk te volgen.

Verschil na 40 dagen: geen dips meer, iets aan kilo’s kwijt geraak (3) en heb een ander eetpatroon mijzelf eigen gemaakt. Dit gaat ook gewoon door op dag 41, 42 43, etc., etc!

Marije, 38 jaar uit Middelburg

Heb echt last gehad van ontwenningsverschijnselen

Ik ben gestart doordat ik me meer ging verdiepen in het hoe en wat betreft geraffineerde suikers. Ben daar enorm van geschrokken en toen zijn mijn ogen geopend. Het is voor mij belangrijk om mijn
lichaam te respecteren en goed te verzorgen. Ik ben geen enorme gezondheidsfreak, maar vind het wel van belang mijn lichaam van goede brandstof te voorzien. Dat scheelt enorm en geeft me meer energie.

Ik heb de 40 dagen prima kunnen volhouden. De eerste week was moeilijker. Heb echt last gehad van ontwenningsverschijnselen.
Des te meer bewijs dat suikers verslavend zijn. De laatste week was ik met vakantie en heb ik waar mogelijk me gehouden aan het dieet. Helaas is niet in ieder hotel bij het ontbijtbuffet, yoghurt zonder suiker beschikbaar, voor bij de muesli. Voor de rest kun je prima om de geraffineerde suikers heen, ook in het buitenland.

Ik vond het een leuke cursus. Doordat je bijna dagelijks een e-mail krijgt, ben je er een maand lang, echt actief mee bezig en groeit het besef van gezonder leven. Ik vond het fijn om stukken te lezen en de films te zien van Food
Matters en Food Inc. Ben ook lid van de groep op Facebook en dat geeft een extra dimensie aan je gezondere levensstijl.

Ik voel me na 40 dagen goed. Ik slaap beter en heb meer energie met minder voedsel. Ik heb wel gemerkt dat het voor mijn lichaam fijner is om meer dan 3x per dag een klein hapje te eten. Op mijn werk is dat
onhandig en ik ben dan voor tussen de middag over gegaan op Oberlander brood. Daar zit slechts 25% gist in. Verder geniet ik enorm van de diversiteit aan noten en gedroogd fruit. Dat smaakt zo lekker. De zaken waar geraffineerde suikers in zitten, vind ik nu echt veel te zoet en niet lekker.

Machteld, 38 jaar uit Almere

Vermoeidheid is zo goed als verdwenen en heb ook minder last van migraine

Voor de start was ik voornamelijk erg benieuwd naar welke positieve effecten het zou hebben op mijn gezondheid. Je denkt gezond en suikerarm te leven, maar dat blijkt niet het geval…

Het was ontzettend makkelijk om het 40 dagen vol te houden! Het soms even zoeken naar de juiste voedingsproducten, maar daarin vind je al snel een weg. Het is een top-cursus! Het mooie is dat je regelmatig per mail weer wat nieuw stof tot nadenken krijgt en je op die manier ook ècht leert hoe je met je voeding om moet gaan.
Het is geen voorgeschreven dieet wat je volgen moet en het daarna verder zelf moet uitzoeken.

Na 40 dagen zonder Suiker voel ik me fantastisch! Vermoeidheid is zo goed als verdwenen en heb ook minder last van migraine. Daarnaast zien ook mijn huid en haar er beter uit. Tevens is gebleken
dat (geraffineerde) suikers niet van essentieel belang zijn bij (top)sport, zoals soms weleens wordt beweerd. De cursus heb ik gevolgd tijdens mijn voorbereiding op de 60 van Texel (60 km hardlopen) en heb vervolgens die missie op 2e Paasdag ’13 met succes (bijna) suikervrij volbracht!

Miss Natural, ga vooral zo door!

Jolanda, 41 jaar uit Utrecht

Op advies van een orthomoleculair arts wilde ik suikervrij gaan eten

De voornaamste reden dat ik ben gestart is omdat ik last van mijn darmen had. Op advies van een orthomoleculair arts wilde ik suikervrij gaan eten. Ik heb gedurende de cursus wel een keer gezondigd, maar over het algemeen ging het heel goed en heb ik het volgehouden.

Ik voelde me gesteund door de cursus en ik vond de informatie zeer interessant en behulpzaam. Mijn darmen zijn nu rustiger en ik heb meer energie. En ik ben 4 kilo afgevallen. Dat was niet de reden, maar ik ben er wel heel blij mee! 40 dagen zonder Suiker is een hele leuke, complete cursus!

Mieke, 29 jaar uit Eindhoven

Subtiele verandering = makkelijker vol te houden!

De 5 voordelen van de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’

 • Je krijgt gedurende 40 dagen elke dag begeleiding: stap voor stap. Dit werkt extra motiverend en heeft meer effect dan wanneer je een doe-het-zelf-hulpboek leest of een korte cursus volgt.De voordelen van een online cursus
 • Na aanmelding bepaal je zelf de start van de cursus!
  Zo heb je nog even de tijd om boodschappen in huis te halen. Je kunt alle informatie en cursusdelen in je eigen tempo lezen wanneer en waar je maar wilt.
 • Een online cursus bespaart tijd, want je hoeft er de deur niet voor uit. De cursus is geschikt voor alle computers en tablets.
 • Altijd toegang! Ook na jouw 40 dagen zonder suiker heb je nog toegang tot het ledengedeelte en alle cursusdelen en e-books zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen.
 • Je krijgt toegang tot de besloten Facebook pagina van de cursus – een platform waar dagelijks vele gouden tips en recepten worden uitgewisseld. Hier vind je mensen die net als jij zonder suiker eten.

Met 100% Niet-Goed-Geld-Terug Garantie

Wij bieden je een 100% niet-goed-geld-terug garantie.
Wanneer deze cursus om een of andere reden niks voor jou is, dan mag je ons binnen 10 dagen een e-mail sturen en ontvang je direct je geld terug, zonder verdere vragen. Wij hebben graag alleen tevreden deelnemers!

Je loop geen enkel risico en kunt de cursus 10 dagen gratis uitproberen.

Nu tijdelijk speciale CADEAUS voor snelle beslissers!

Naast de online cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’, waarbij je elke dag stap voor stap begeleiding krijgt om suikervrij door het leven te gaan, krijg je maar liefst drie extra e-boeken cadeau:

De prijs voor deze cursus is inclusief de 3 Bonus Producten;

BONUS 1 – E-book ‘Natuurlijk Suikervrij’ t.w.v. €17,95
BONUS 2 – E-book ‘Travel Survival Guide’ t.w.v. €17,95
BONUS 3 – E-book ‘Suiker EHBO’ t.w.v. €7,95

EXTRA – Toegang tot de besloten Facebook groep van Miss Natural

Zodra je bent aangemeld bepaal je zelf de start van de cursus!

Maar wacht, dat is nog niet alles!!!

“Toegang tot ruim 200 natuurlijke en suikervrije recepten”

Als bonus krijg je gedurende 1 maand gratis toegang tot de Miss Natural Lucky Member receptenbank met 200 suikervrije recepten voor ontbijt, lunch en diner. Je kunt hier zelf een keuze maken uit de heerlijke diner recepten die passen binnen de Miss Natural Lifestyle. Alle recepten zijn eenvoudig te maken en zonder geraffineerde suiker en kunstmatige zoetstoffen. Kies zoveel mogelijk voor biologische ingrediënten, zodat je schoon eet zonder bestrijdingsmiddelen.

Suikervrije Feestdagen recepten

50 Recepten voor Sinterklaas, Kerst & Oudjaar!

Omdat je tijdens de feestdagen natuurlijk ook wilt snoepen en genieten van al dit lekkers heb ik een geweldig oplossing. Zo hoef je deze leuke, gezellige momenten niet te missen en je ook niet druk te maken om extra kilo’s! Als bonus krijg je ook nog het e-book ‘Suikervrije Feestdagen’ t.w.v. €14,95. Dit is hét receptenboek van december! Met wel 50 suikervrije recepten zit je natuurlijk gebakken met pakjesavond, Kerst en tijdens de jaarwisseling.

Wacht niet langer en geef jezelf deze cursus cadeau!

Wil je ook ervaren welk effect suikervrij eten op jouw gezondheid heeft? Geef je dan op en ontvang tijdelijk een aantrekkelijke korting. Wacht niet langer en gun jezelf de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’. Alles inclusief, dus ook alle extra e-boeken en bonussen!

Deze aanbieding is geldig t/m 31 januari 2018

Start daarom ook met de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’ en start het nieuwe jaar met meer energie en een aantal kilo’s minder!

Zodra je bent aangemeld start de cursus de volgende dag!

Ik zie je graag aan de andere kant.

Met natuurlijk een groet,

Eva van Zeeland

PS: Je loopt geen enkel risico. Als het programma niet is wat je zoekt kun je binnen 10 dagen gebruik maken onze 100% niet-goed-geld-terug-garantie. Je ontvangt dan zonder verdere vragen het aankoop bedrag retour.

Wacht niet langer, doe mee en start ook suikervrij!