datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Alana: 100% natuurlijke Make-Up Reiniger van Amanprana
12 april 2014 
2 min. leestijd

Alana: 100% natuurlijke Make-Up Reiniger van Amanprana

Wat ben ik blij om te zien dat steeds meer merken met natuurlijke ingrediënten gaan werken! En dat steeds meer natuurlijke merken gaan inspelen op de ‘moderne Miss Natural’. Want zij eet en leeft niet alleen natuurlijk en biologisch, maar zij geniet ook van mooie make-up en andere ‘vrouwendingen’. Zo is er van Amanprana nu de Alana Milde Make-Up Reiniger, met Roomse Kamille en boordevol vitamine E en carotenen; effectief voor ogen, lippen & gezicht. En helemaal puur natuur!

Verzorgende ingrediënten

Alana is een milde en 100% natuurlijke make-up reiniger voor gevoelige ogen en gezicht, zonder te prikken of te branden. Het verwijdert ook lippenstift, onzuiverheden, zonnecrème en waterproof make-up. Deze reiniger bevat bovendien natuurlijke vitamine E en meer dan tien verschillende carotenen. En 0% chemicaliën, 0% alcohol, 0% allergenen, 0% parabenen.

De roomse kamille kalmeert de ogen en werkt zeer goed bij vermoeidheid en huidirritatie. Het verzacht en ontspant ook de huid. De vitamine E en carotenen zorgen voor een jeugdige uitstraling en beschermen de verschillende huidlagen tegen invloeden van buitenaf. De tarwekiemolie en rode palmolie in Alana bevatten natuurlijke en volwaardige vitamine E (alle tocoferolen en tocotriënolen). Rode palmolie bevat tevens meer dan 10 carotenen. De proactieve mengeling voedt de huid en zorgt voor een jeugdige uitstraling. En denk aan het motto van Amanprana: “Alles wat je niet kan eten, gebruik je ook niet op je huid”.

Hoe werkt Alana?

Met Alana haal je make-up en onzuiverheden heel gemakkelijk en effectief van je ogen en gezicht af, zonder hard te hoeven wrijven. Alana verwijdert make-up van je ogen én je gezicht, dus: mascara, lippenstift, foundation, zelfs wanneer ze waterproof zijn. Ook talg en andere onzuiverheden laten zich makkelijk verwijderen.

Reinigen met Alana is reinigen met pure olie. Klinkt vettig? De meeste onzuiverheden op je huid hebben een olieachtige basis. Olie lost olie op, dat is algemeen geweten. Een reinigingsproduct waar water en/of alcohol in zit doet diezelfde klus veel minder effectief en droogt tevens je huid uit.

Alana is hypoallergeen, 100 % biologisch en bevat geen chemicaliën, geen alcohol en geen water. Hierdoor reinigt ze zonder je poriën te verstoppen of je ogen of huid te irriteren. Dagelijks reinigen is de eerste stap in het goed verzorgen van de huid; de tweede stap is het herstel van het natuurlijke olielaagje van de huid. Reinig je met de olie van Alana, dan sla je twee vliegen in één klap: de olie reinigt je huid niet alleen grondig, maar herstelt op hetzelfde moment de natuurlijke huidbarrière. Alana bevat voedende oliën met carotenen en vitamine E.

Hoe gebruiken? Een nat watje uitwringen en een klein beetje Alana op doen. Hiermee bevochtig je je oogleden en verwijder je de make-up. Zacht en efficiënt.

Amanprana bij de Miss Natural Awards

Amanprana is partner van de Miss Natural Awards 2014 en stelt 10 x Amanprana kokosmeel en Gula Java Blocs (kokosbloesem suikerklontjes) beschikbaar als cadeau… voor het publiek! Ja, je leest het goed, ook onder het publiek worden vele prijzen verloot. En je hoeft hier alleen maar voor aanwezig te zijn!

Zorg dus dat je erbij bent op 19 april 2014 op De Landgoederij te Bunnik!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2014?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading