datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Anne (26), zoals ze zelf zegt
06 april 2018 
in Dating
1 min. leestijd

Anne (26), zoals ze zelf zegt "a little bit of everything", zoekt een stoere en zorgzame vent

Anne, 26 jaar uit Helmond, beschrijft zichzelf als “a little bit of everything”. Maar vooral geniet ze van de alledaagse dingen. Groots en uitbundig hoeft niet perse van haar zolang de kleine simpele dingen maar speciaal blijven. Anne is een zorgzame en ambitieuze meid die weet van aanpakken. Ze is zoekend naar nieuwe dingen.

Pyjamadag

Anne werkt als barista en leidinggevende in een koffiezaakje. Haar vrije tijd brengt ze door met vriendinnen, door te sporten of even onderuit te zakken met een leuk programma op Netflix. Thuis kookt ze graag gezond en zorgt ze ervoor dat ze al haar voedingswaarden binnen krijgt. Zelfs in pyjama ziet Anne er leuk uit! Liefde voor Anne is samen lachen om wat anderen niet begrijpen.

“Ik zorg dat ik alle voedingswaardes per dag binnen krijg en op dit moment hanteer ik een calorie tekort.”

Ben jij de man voor Anne?

Anne is op zoek naar een man tussen de 25 en 35 jaar oud waarmee ze ervaringen kan delen waaronder een avond gezellig naar de bioscoop, uit eten of samen een wijntje drinken. Ben jij handig met apparatuur, dan heb je een streepje voor. Ben jij die stoere vent die ook heel zorgzaam kan zijn? Reageer dan en misschien ga jij binnenkort op date met Anne!

“Ik ben vooral een genieter, van alledaagse dingen”

Miss-Natural-Date-Me-Anne

Ja, ik wil een date met Anne

Ben je vrijgezel en lijkt het je leuk om de liefde te vinden? Doe dan mee met ‘Date me’ en wie weet ga jij op date!

  1. Vul de vragenlijst hieronder in om te reageren op de vrouw/man die jij leuk vindt. 
  2. Maak er een leuk verhaal van (het is jouw liefdesverklaring). 
  3. Zorg er ook voor dat je er een aantal foto’s bij upload, laat je zien!
  4. Van alle reacties mogen de kandidaten kiezen met wie zij op speeddate gaat.

[gravityform id=”83″ title=”false” description=”false”]

Vind samen met Miss Natural de liefde die past bij jouw natuurlijke levensstijl! 

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine