arrow_drop_up arrow_drop_down

5 Redenen WAAROM heel veel 😷 mensen DE WAARHEID niet kunnen zien 👁️

En wat is nu waarheid? Er zijn een aantal bewuste en onbewuste factoren die een rol spelen in het WEL OF NIET ZIEN van de waarheid. Iemand te proberen te overtuigen van jouw waarheid heeft dus in een aantal gevallen totaal geen zin dus bespaar je de moeite, energie en vooral frustratie. Een bewustwordingsproces is iets dat iedereen individueel mag maken, je mag zelf de ontdekking maken, het aha-moment ervaren. Dit is geen quick-fix waarbij je stappen in het proces kunt overslaan. Ik weet als geen ander dat het een hele uitdaging is als jouw omgeving met familie en vrienden niet zien wat jij ziet. En dat er ook dierbare mensen uit jouw omgeving zijn die jou niet meer willen zien. Maar weet, je bent niet alleen! Het is in mijn ogen ook niet belangrijk dat IEDEREEN WAKKER wordt. 

Join the 10 days Awakening Journey!

Er zijn klimaatproblemen, boze boeren, nieuwe virussen, uitrol 5G, dreiging met verplichting vaccinaties, censuur van fake news... wat is jouw waarheid? En hoe kijk je nu bewust naar al deze ontwikkelingen in de wereld? Welke keuzes maak je en heb je nog wel een keuze? Tijd voor transparantie en bewustwording! Doe mee met de 10 dagen Awakening Journey!

2020 is het jaar van grote transformatie!

WAKE-UP in the world

Tijdens jouw awakening journey deel ik alle informatie (boeken en video's) die ik zelf tot mij heb genomen tijdens mijn bewustwordingsreis. Je kunt dan zelf stap voor stap jouw bewustwording vergroten. Tijdens dit wakker-worden-proces kunnen er veel emoties los komen als verwarring, boosheid en angst. Op die momenten ben ik er voor jou, samen met jouw andere SISTERS. 

SISTER SUPPORT 

You are MAGIC!

Herontdek jouw creatie kracht en benut jouw volle potentieel! Het is nu de tijd om te herinneren waar JIJ blij van wordt. Door datgene te doen waar jouw hart blij van wordt zorg je er voor dat je jouw energie en vibratie verhoogd. Ik laat je zien hoe je vol vertrouwen in het diepe kunt springen en mag creëren zonder angst en belemmeringen. Hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en impulsen.  

MAKE MAGIC 

Selfcare and LOVE

De allerbelangrijkste persoon in jouw leven dat ben JIJ! Niemand anders dan jij komt op de eerste plaats. Ik laat je zien hoe je optimaal voor jezelf kunt zorgen, van jezelf kunt houden en daardoor er ook juist voor anderen kunt zijn. Ontdek nieuwe dagelijkse rituelen om je gezondheid te verbeteren, je lichaam te ontgiften en te verjongen. Zodat je gaat stralend van binnenuit!

I LOVE ME 

Jouw Awakening Journey is inclusief;

Motivatie

wekelijkse e-mails

Recepten

natuurlijk & suikervrij

Video's
over alle thema's
Support
Telegram group

Is deze Awakening Journey iets voor mij?

2020 IS HET JAAR VAN GROTE TRANSFORMATIE

Er is heel veel aan de hand in de wereld. Er zijn klimaatproblemen, boze boeren, nieuwe virussen, uitrol 5G, dreiging met verplichting vaccinaties, censuur van fake news... wat is hiervan jouw waarheid? En hoe kijk je nu bewust naar al deze ontwikkelingen in de wereld? Welke keuzes maak je en heb je nog wel een keuze? Tijd voor transparantie!

VERHOOG JOUW VIBRATIES EN LEEF VANUIT LIEFDE

Het is heel makkelijk om vanuit angst en onzekerheid te leven. Dit is ook de manier waarop de media dagelijks met ons communiceert. Waarschijnlijk ervaar je ook best wat ellende in jouw leven of maak je je zorgen over de toekomst. Hoe buig je dit nu om en zorg je er voor dat je het leven voor jou gaat werken vanuit positiviteit. 

VERBIND JE WEER MET DE KRACHT VAN DE NATUUR

Alle antwoorden en oplossingen zijn in de natuur te vinden. Neem jij dagelijks de tijd om je te verbinden met de aarde en haar elementen? Ontladen en opladen doe je door hier bewust aandacht aan te geven. Je kunt dit doen op veel verschillende manieren. Ontdek hoe je de natuur weer een vast onderdeel van jouw leven kunt maken. 

OPEN JE HART EN VERBIND JE MET JOUW ZIEL

Leef jij in verbinding met je hart of zit je voornamelijk in je hoofd? Of ben je gekwetst in het verleden en heb je jouw hart deels gesloten? Doe je wat jouw hartsverlangen is of wat er van je verwacht wordt? Laat je hart jouw gids zijn! 

DE LEVENSSTIJL DIE DE WERELD VERANDERD

Elke minuut worden meer dan 100.000 dieren mishandeld, bruut geslacht, vermoord en geofferd op het altaar van het menselijke ego. Een steeds groter worden groep mensen kiest er bewust voor om te stoppen met het eten van dierlijke producten. Studies tonen de vele gezondheidsvoordelen van de vegetarische en vega lifestyle. 

WE ALL ARE ONE, CHANGE FROM INSIDE

Alles in de wereld stuurt aan op polarisatie; het tegen elkaar opzetten. De democraten tegen republikeinen, links tegen rechts, pro-vaxxers tegen de anti-vaxxers, noem maar op! Het is tijd dat wij onszelf er aan herinneren dat wij ALLEN EEN zijn. Dat wij allemaal bestaan uit energie en het goddelijk in ons zit dat tot uiting mag komen. 

Goed om te weten!

Jouw Awakening Journey duurt 10 dagen en is beschikbaar in de Miss Natural Lifestyle ledenomgeving. Na deze periode blijf je toegang houden tot het online programma en de Support groep. Je ontvangt motiverende e-mails en toegang tot de verschillende programma onderdelen. Je kunt op jouw eigen tempo en volgorde starten met jouw bewustwordingsproces.


Je kunt kiezen om alleen de Awakening Journey te activeren of om ook Miss Natural ESSENTIALS member te worden. Als lid heb je toegang tot alle Lifestyle Programma's, recepten, weekmenu's en challenges. Je kunt hier bekijken welke programma's dat allemaal zijn. Ben je al member? Dan krijg je automatisch toegang tot de Awakening Journey! 

Kies het programma dat bij jou past

FOR MEMBERS

Awakening Journey  + ESSENTIALS

€17
Na afloop 10 dagen programma maandelijks opzegbaar.
Miss Natural ESSENTIALS members
AANBIEDING

Awakening Journey

10 dagen programma

€47
Eenmalige betaling en onbeperkt toegang tot het 10 dagen Awakening programma

Be the change you want to see in the world!

COMPLEET

Awakening Journey  + LIFESTYLE CLUB

€47
Betaling per maand en onbeperkt toegang tot alle Lifestyle Programma's
Vergroot je kennis en maak bewuste keuzes voor je gezondheid.

GEVAAR! PAS OP! BELANGRIJK!

Voordat je een beslissing neemt is het belangrijk om je te realiseren dat wanneer je jouw Awakening Journey start jouw leven daarna niet meer hetzelfde zal zijn. Als je bewust bent kan je namelijk niet meer op dezelfde manier naar iets kijken zoals je dat voorheen deed. Ben je hier klaar voor? Dat kan ik niet voor jou beslissen! Dit is een keuze die je helemaal zelf mag maken. Ben je helemaal blij met je huidige leven en de wereld waarin wij leven? Dan zou ik deze weg niet inslaan. Wil je wel graag aan zelfontwikkeling doen en een bijdrage leveren aan een mooiere nieuwe wereld? Doe dan zeker mee! Je bent niet alleen! Steeds meer mensen worden wakker!

Start jouw 10 dagen Awakening Journey!

IK BEN ER KLAAR VOOR 


Het is NU de TIJD om WAKKER te worden!