arrow_drop_up arrow_drop_down
13 oktober 2011 

Ben jij een Natural Mama?

10-weken cursus Miss Natural MamaNu ik mijn boek Natuurlijk! Zwanger af heb, ga ik direct verder aan mijn nieuwe project, dat hierbij heel mooi aansluit. Ik ben namelijk bezig met een cursus genaamd Miss Natural Mama!

Sinds ik zelf een mama ben wil ik mijn jongens ‘natuurlijk’ alleen het beste geven. Ze krijgen daarom alleen biologische groenten en fruit, alleen zelfgemaakte maaltijden (dus geen potjes) en biologische babymelk.

Alle informatie rondom natuurlijk opvoeden is daarom denk ik interessant om te delen. De cursus zal 10 weken gaan duren en je kunt hem online gaan volgen. Dit wordt ook wel een e-cursus genoemd.

Werkwijze e-cursus

Een e-cursus is een online cursus met lessen die je per e-mail worden toegestuurd. Op deze manier kun je nieuwe kennis tot je nemen vanaf elke plek die jij maar wilt. Je hebt alleen een computer of tablet nodig.

Elke week ontvang je per e-mail een bericht dat je nieuwe les klaar staat. Op deze manier zorg je dat je aandacht erbij blijft. Nog een voordeel, de e-cursus is na bestelling direct te volgen. Je hoeft nergens op te wachten of naar toe te gaan en doordat je een cursus volgt vanuit je eigen vertrouwde omgeving bespaar je ook nog eens veel tijd!

Voor wie is Miss Natural Mama?

Als je zwanger bent of pas bevallen dan heb je vaak heel veel vragen. Je wilt immers alles goed doen en de beste mama zijn voor je baby. Als je van plan bent om je baby zo natuurlijk mogelijk op te voeden dan is de online cursus “Miss Natural Mama” bedoelt voor jou!

Over de cursus

In de 10 weken durende online cursus leer je waarom je er voor zou kiezen om een Natural Mama te worden en wat de voordelen hiervan zijn voor je baby én voor jou!

Onderwerpen die in de cursus aan bod komen zijn o.a. de ontwikkeling van 0 – 2 jaar, je baby verzorgen met natuurlijke huidverzorgingsproducten, het geven van biologische voeding en melk en het nut van voedingssuppletie. Daarnaast zal er ook aandacht zijn voor mama zelf met onderwerpen als tijd voor jezelf, beweging en motivatie.

Over een paar weken zal de cursus gereed zijn en uiteraard ben jij de eerste die hiervan hoort!

Wat maakt jou een Natural Mama?

 

 

Petty

Door

Petty

op 18 October 2011

Jaaaah graag!! Worstel ook al wat jaren over "wat geef ik de kids in de kinderopvang".

Ingeborg

Door

Ingeborg

op 18 February 2016

ja inderdaad, mijn dochter is net begonnen met vast voedsel super goed eet ze, quinoa, courgette, ei, wortels, maar o o wat krijgt ze op het Kinderdagverblijf; brood met appelstroop??? Ze heeft nog nooit brood gegeten, haha. Op zich natuurlijk superhandig dat ze daar gewoon de lunch regelen, maar ik ben bang dat 't nu al (nog geen 1 jr) haar eigen broodtrommeltje meegeven wordt. Hoor graag hoe anderen dat doen en wat dan?

Reactie plaatsen