datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

BEN JIJ OOK HIER OP AARDE ALS STARSEED? 🌟 ONTDEK JOUW ZIELENMISSIE
29 april 2022 
3 min. leestijd

BEN JIJ OOK HIER OP AARDE ALS STARSEED? 🌟 ONTDEK JOUW ZIELENMISSIE

Ik krijg een Starseeds reading van Sandra Akkermans en hoor wat mijn zielenmissie is hier op aarde. De antwoorden die ik krijg zijn erg herkenbaar, maar ook zeker verrassend! Bekijk deze wederom bijzondere uitzending hier.

Starseeds wat zijn dat?

Ok, dan ga ik even terug naar de bron… Ons universum bestaat uit miljarden planeten.. En dat is dan alleen ons universum. Ik kan je vertellen dat er niet 1 maar meerdere universa bestaan! De aarde is een extreem klein onderdeel van dit universum. De kans dat wij de enige zijn is nihil. Het is wel heel vreemd te denken dat er niets anders is dan deze aarde…  Maar waarom hebben we nog geen leven ontdekt buiten de aarde? Omdat we het gewoon niet zien en niet weten hoe en waar we moeten zoeken.

Wat als ik je ook zeg dat er meerdere dimensies bestaan. In dit geval bedoel ik ‘densities’..Wij leven hier op de aarde, in de 3e density ookwel de 3de dimensie genoemd. Deze dimensies kan je vergelijken met radio frequenties. Je kan met een radio verschillende frequenties ontvangen. Nou, onze ‘radio’ kan in principe alleen 3d ontvangen. We zijn een soort van begrenst door de afspraken die we hebben hier op aarde. Wij leven een 3d leven en daarbij hoort ook 3d zicht. Dus dan ontvang je (in principe) geen 4d en hoger.

Om het makkelijk te maken gaan we even uit van 11 dimensies. Dus ga maar eens na hoeveel je bijvoorbeeld al gewoon niet kan zien. Het is zelfs zo dat als je alles zou zien, dan zou de lucht er bijvoorbeeld uitzien als een snelweg, zoveel vliegt er voorbij wat wij niet kunnen zien. Bovendien leven ze op andere planeten ook vaak in de planeet en niet er op zoals wij dat nu doen bij de aarde.

In deze aflevering krijg ik van Helen een reading waarin ze me vertelt welke starseed ik ben:


Wij incarneren meerdere keren om bepaalde lessen te doorlopen

Je reïncarneert keer op keer. Sommigen van ons hebben voornamelijk mensen levens gehad. Helemaal toegewijd aan het 3d leven hier op aarde. We incarneren elke keer weer om bepaalde lessen te doorlopen. En nee, het is geen gevangenis, het is de basisschool. Heb je slechte cijfers ga je niet over en blijf je zitten, net zo lang tot je het snapt! Wil jij niet meer incarneren hier op aarde, steek dan tijd en aandacht in jezelf. Investeer in je groei, leer van je fouten en leer je lessen zodat je door mag naar de volgende klas.. (de klas van de 5de dimensie dus!). Er zijn ook zielen onder ons die niet ontstaan zijn op aarde. Die hebben een oorsprong buiten aarde.  Die noemen we starseeds. Je kan bijvoorbeeld van de Pleiaden komen of van Orion etc... Er zijn vele plekken uiteraard waar je vandaan kan komen, zoals je weer miljarden planeten en meerdere universa.

In deze aflevering krijg ik van Sandra een starseed reading en vertelt ze mij wat mijn zielsmissie is hier op aarde:

Moeder aarde wil ascenderen naar de 4de dimensie

Er is een oproep geweest, vanuit Gaia oftewel onze moeder aarde.  Zij wil ascenderen, naar de 4de dimensie. Daar zitten wij dus nu middenin. De aarde is nu een 4de dimensie planeet.  Echter zijn niet alle bewoners op aarde nu klaar om naar een 4d bewustzijn te gaan. Onze aarde heeft dus een soort van S.O.S. uitgezonden naar andere planeten om hulp in te roepen de mensheid te helpen in het ascentie proces. Hier komen de starseeds dus van pas! Zij zijn de dapperen die gehoor hebben gegeven aan moeder aarde. Starseeds hebben een hogere frequentie. Strooi ze rond als zaadjes tussen de mensen die minder hoog vibreren. Hierdoor verhoogt de vibe van de rest ook. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Sommigen starseeds worden hier dus soms depri van. Ze weten niet meer wat ze zijn, wie ze zijn en wat ze komen doen. (Dat zijn de afspraken van het 3d spel hier op aarde, je wordt gewist zodat je van 0 af aan kan ervaren hoe het is om hier in deze dimensie te leven, ‘the veil of forgetfulness’)

Ben jij hier als starseed?

Ben jij hier als starseed om het licht te verspreiden en de vibe te verhogen? Dan kan het zijn dat je in situaties van erge duisternis geplaatst wordt. Je maakt veel narigheid mee en komt te midden van ‘duistere’ mensen en situaties. Dit is met de reden dat licht natuurlijk het beste tot zijn recht komt in het donker. Als je als ‘licht’ te midden van ander licht wordt geplaatst kan je jouw missie niet voltooien omdat je daar niet nodig bent. Wil jij ook ontdekken of je een starseed bent middels een Starseed Reading? Kijk dan hier.

Welkom bij THE GREAT COSMIC SHOW  

Weet jij of je een starseed bent? En welke zielsmissie je hebt?


Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading