Page content

Besloten Facebook groep

De besloten Facebook groep van Miss Natural Lifestyle is bedoeld voor iedereen die hun ideeën willen delen, anderen willen helpen met kennis en creativiteit en het is een fantastische plek om je te omringen met gelijkgestemde mensen.

Wat ga je leren in de besloten Facebook groep van Miss Natural?

Als je start met het leven van een natuurlijke levensstijl is het niet makkelijk om jezelf te omringen met mensen die dezelfde visie hebben als wij, in hun ogen, rare gezondheidsfreaks, en dit forum zorgt ervoor dat je jezelf constant kunt omringen met gelijkgestemden, die er alles aan willen doen om jou verder te helpen op weg naar jouw natuurlijke levensstijl.

Natuurlijk staat het jou ook vrij om je kennis te delen en anderen te adviseren, sterker nog, dat wordt enorm gewaardeerd!

Voor wie is de besloten Facebook groep van Miss Natural?

Facebook Community Miss NaturalDe regels voor deze besloten groep zijn heel simpel. Het doel van deze community is om elkaar te helpen op weg naar een natuurlijke levensstijl.

Ik heb zelf ervaren dat het een ENORM verschil maakt met wat voor mensen je omgaat, of dit nu online of offline is. Waar je mee omgaat, raak je mee besmet! Als ik kijk in mijn privé- en zakelijk leven wil ik (en zal ik) mezelf ook echt niet omringen met mensen die constant zitten te piepen en te zeuren, en daarvoor is dit forum ook absoluut niet geschikt.

Wanneer jij het idee hebt dat jij “van nature sceptisch” bent of het belangrijk vind om overal je vraagtekens bij te plaatsen, dan is het beter dat je niet reageert en participeert.

Miss Natural Facebook groep huisregels:

 1. Geen zelf promotie
  Het is niet toegestaan om in de berichten links naar je eigen website(s) te plaatsen.
 2. Geen gezeur
  Nog erger dan zelfpromotie is negativiteit of gezeur. Wanneer wij het idee hebben dat het de goede sfeer van het forum beïnvloed wordt je geband (zonder melding)
 3. Geen gebruikersnamen met zoekwoorden erin
  Gebruik minimaal je voornaam, maar beter nog je volledige naam. Dit is veel persoonlijker en geeft vertrouwen
 4. Blijf natuurlijk!
  Hiermee bedoel ik dat je met je onderwerpen binnen de natuurlijke levensstijl blijft. Alles wat daar niet binnen past zal verwijderd worden van dit forum.
 5. We groeien samen
  We zullen zien waar deze community naar toe groeit, en we kunnen dingen aanpassen onderweg, dus als je tips of ideeën hebt, gooi het maar in de groep!

Je kunt je hier aanmelden.

En natuurlijk veel plezier!