datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Bianca (41): Ik houd ervan om van de gebaande paden te gaan, een bijdrage te leveren aan betere wereld
06 april 2018 
in Dating
3 min. leestijd

Bianca (41): Ik houd ervan om van de gebaande paden te gaan, een bijdrage te leveren aan betere wereld

Voor Bianca (41 jaar) uit ’s Gravenzande is liefde als water, een energie die vrij wil en kan stromen. Wat altijd in en om ons heen aanwezig is. Wat zich zo mooi kan weerspiegelen in de ogen van mensen, een lach van een kind, de natuur, een onverwacht gebaar of cadeau, waardevolle vriendschap, spontane knuffel en nog zoveel meer!

Van de gebaande paden te gaan

Bianca is een enthousiaste, gevoelige, krachtige dame met een liefde voor natuur, reizen, healthy lifestyle (yoga, meditatie, vegan food, gezonde mindset) chocolade, mensen helpen het beste uit zichzelf te halen op alle gebieden. Zij houdt ervan om van de gebaande paden te gaan, een bijdrage te leveren aan betere wereld, nieuwe plekken te ontdekken en mensen te ontmoeten. Vorig jaar verkocht zij haar huis en stopte haar baan om te gaan reizen. Weer terug is ze nu begonnen aan een nieuwe baan en op zoek naar woonruimte. In april start Bianca met een coachopleiding en een blog met reisverhalen.

Dit past bij haar natuurlijke levensstijl;

 • Biologisch
 • Vegetarisch
 • Suikervrij
 • Glutenvrij
 • Zuivelvrij

“Mijn secret talent is mijn speelsheid en onschuld”

Ben jij de man voor Bianca?

Eigenschappen die Bianca kan waarderen in een partner; sportief, humoristisch, eerlijk, ondernemend, avontuurlijk, creatief en zelfbewust. Iemand die zichzelf wil ontwikkelen en houdt van lekker gek doen. Fijn als hij ook passie heeft voor reizen en spiritualiteit, een open persoon is, van kinderen houdt en leeft vanuit zijn hart. Verder vind zij het belangrijk dat er een fysieke aantrekkingskracht is, partners elkaar accepteren zoals ze zijn en er een goede balans is in een relatie tussen samen dingen beleven en elkaar vrij laten om zelf op pad te gaan.

“I am a amazing single and you have to be very amazing to change that”

Miss-Natural-Date-Me-Bianca

Avontuurlijke en sportieve man tussen de 40 – 52 jaar

Een ideale avond voor Bianca is bij een kampvuur met muziek, dansen en zingen, in de natuur met fijne mensen, in een ecologisch retraite center met B&B die ik zelf (met een lieve partner samen) ooit hoop te runnen. Ben jij een avontuurlijke en sportieve man tussen de 40 – 52 jaar met twinkelende ogen? Reageer dan op Bianca!

Ja, ik wil een date met Bianca

Ben je vrijgezel en lijkt het je leuk om de liefde te vinden? Doe dan mee met ‘Date me’ en wie weet ga jij op date!

 1. Vul de vragenlijst hieronder in om te reageren op de vrouw/man die jij leuk vindt. 
 2. Maak er een leuk verhaal van (het is jouw liefdesverklaring). 
 3. Zorg er ook voor dat je er een aantal foto’s bij upload, laat je zien!
 4. Van alle reacties mogen de kandidaten kiezen met wie zij op speeddate gaat.
 • Als jij naar een festival, feest, cursus, etc. gaat, waar ga jij dan graag heen?
 • Sleep bestanden hierheen of
   Stuur min. 2 foto's van jezelf.

  Vind samen met Miss Natural de liefde die past bij jouw natuurlijke levensstijl! 

  miss-natural-eat-dance-love

  Over de schrijver
  "Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
  Reactie plaatsen

  Activeer jouw innerlijk vuur!

  Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

  reading