Dit wordt jouw zomer!

Zit deze zomer ook lekker in je bikini en straal van zelfvertrouwen op het strand!

Toegang Live Webinar

Page Content

Verschillende data

en tijden

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Hoe zou je het vinden als je deze zomer:

 • Vol zelfvertrouwen in je bikini op het strand zou liggen?
 • Je niet druk zou maken over wat andere mensen van jou zouden denken?
 • Uit je vertrouwde comfort zone komt en iets nieuws gaat ondernemen?
 • Dé uitstraling hebt die past bij jouw mooie leuke nieuwe bikini?
 • Je meer energie zou hebben en wat
  overtollige kilootjes minder?
 • Meer calorieën verbrand en letterlijk
  strakker in je vel komt te zitten?
 • Je lichaam reinigt, optimaal voedt en rust geeft?

Speciaal voor jou ontwikkelde ik een nieuw programma voor de zomer!

Eva van Zeeland - Miss Natural

De vrouwen die ik het mooist vind, zijn de vrouwen die vol zelfvertrouwen zijn en dit ook uitstralen. Deze vrouwen lachen met opgeheven hoofd, genieten zichtbaar en spelen op het strand. Ik wil je laten zien dat je mooi bent en mag stralen!


Ja! De zomer komt er weer aan! Heerlijk energie (en vitamine D) opdoen in de zon, lange avonden buiten zitten, eten uit de moestuin, op vakantie gaan, wind in je haren, zand tussen je tenen, het ruisen van de golven, tijd voor ontspanning, tijd voor die bikini…!

Hoe comfortabel voel jij je op het strand?

Zit je lekker in je vel of ben je onzeker en kijk je al weer uit naar de meerdere laagjes look van het najaar? Je hoeft echt geen maat 38 te hebben om te genieten en jezelf zeker te voelen op het strand in een bikini, tankini of badpak. Ik zie elke zomer genoeg hele mooie vrouwen in verschillende vormen. De vrouwen die ik het mooist vinden, zijn de vrouwen die vol zelfvertrouwen zijn en dit ook uitstralen. Die niet onzeker lopen te sjorren aan hun kleding, met hun hoofd naar beneden lopen of verhullende doeken dragen (alhoewel ik een mooie pareo of tuniek wel stijlvol vindt). Deze vrouwen lachen met opgeheven hoofd, genieten zichtbaar en spelen op het strand.

Graag help ik je om met ditzelfde gevoel de zomer van 2017 in te gaan. Zeg maar het ‘dit is jouw zomer’ gevoel. Want het is toch zonde om niet volop te genieten van het leven?

Ik wil je laten zien dat je mooi bent en mag stralen!

Hoe vaak kijken vrouwen, jaren later, terug naar foto’s uit hun jeugd en zien dat ze (toen ze ook al onzeker waren over hun lichaam) eigenlijk helemaal niet zo dik, lang, hoekig of plat waren? Dat het allemaal wel meeviel! En ook als het in jouw ogen niet meeviel, kom op! Er zijn ergere zaken in het leven om je echt druk om te maken.

Speciaal voor jou ontwikkelde ik een complete zomer detox kuur die je lichaam reinigt, voedt en rust geeft. Met als resultaat een frisse start van de zomer met meer energie, wat overtollige kilootjes minder en een flinke dosis zelfvertrouwen er bij!

Ik vertel je er graag meer over tijdens een LIVE WEBINAR!