datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

BitesWeLove heerlijke Noten, Zaden en Superfood Mixen
30 november 2014 
1 min. leestijd

BitesWeLove heerlijke Noten, Zaden en Superfood Mixen

Ik heb een heerlijk nieuw en bovendien gezond tussendoortje ontdekt! BitesWeLove zijn mixen op basis van noten, zaden, superfoods en chocolade in portieverpakkingen van 40-50 gram, zonder onnatuurlijke geur-, kleur-, of smaakstoffen!

Met BitesWeLove krijg je wekelijks jouw favoriete bites op je deurmat of bureau voor €4,95. Maak nu kans op 1 van de 5 BitesWeLove pakketten!

BitesWeLove gewoon bij jouw door de brievenbus

Met BitesWeLove krijg je wekelijks jouw favoriete bites op je deurmat of bureau voor €4,95. Je kiest het profiel dat bij je past en wij selecteren iedere week (of om de week) 4 verrassende natuurlijke tussendoortjes voor je.

De box past door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Een BitesWeLove abonnement is gemakkelijk en flexibel. Je kunt het abonnement bijvoorbeeld een week pauzeren (handig als je op vakantie bent), je adres tijdelijk aanpassen, de bites cadeau doen aan iemand anders, maar ook weer per direct opzeggen. De bites kunnen automatisch worden betaald.

Maak nu kans op 1 van de 5 BitesWeLove pakketten!

Laat ons weten welk bites-type jij bent. Dit kun je bepalen op www.biteswelove.nl. Kies uit ‘Pure’, ‘Power’ of ‘Pleasure’ en laat een reactie achter onder dit artikel.

Horizontal 728x90

De winnaars zijn geworden: Natacha Hankel, Amanda Roelofs, Ramona van Egmond, Marleen Meulepas en Marieke Snoek. Gefeliciteerd!

Welk bites type ben jij?

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Natascha
Door

Natascha

op 30 Nov 2014

zeker weten ga ik voor de POWER!! Heerlijk om rond een uur of vier zo'n zakje te eten en weer energie krijg tot de avond!!

Megan Kouwenberg
Door

Megan Kouwenberg

op 30 Nov 2014

Ik kies voor Power! Ik ben met personal body plan bezig en train dus vier dagen in de week. Dan kan ik deze tussendoortjes erg goed bij gebruiken! Als ik dan mijn krachttraining heb gehad en ik zit in de metro naar huis, kan ik alvast zo'n heerlijk zakje genot pakken en eten. Ziet er héérlijk uit!

Anita
Door

Anita

op 30 Nov 2014

Ik ben een echt POWER type. Niet alleen zien ze er heerlijk uit, er zitten pure ingrediënten in die me weer de energie geven die ik nodig heb op drukke momenten.

Karin
Door

Karin

op 30 Nov 2014

Nou, de Pleasure is natuurlijk erg lekker met de chocolade erbij, maar ik kies voor de Pure

Jolanda
Door

Jolanda

op 30 Nov 2014

Ik ben een pure type.

Suzan de Jong
Door

Suzan de Jong

op 30 Nov 2014

ik ben oprecht een power type! Heel leuk idee en handig om het altijd bij je in je tas te hebben als je even een dip hebt.

jenske
Door

jenske

op 30 Nov 2014

Ohhh dit is precies wat ik nodig heb als ik voor m'n werk de hele dag onderweg ben! Pleasure, that is what I need!

Suzanne van dijken
Door

Suzanne van dijken

op 30 Nov 2014

Mmmmhhh moeilijk kiezen! Maar pure zal denk ik het best bij me passen! Wat een leuke actie! En leuk product zo per week te ontvangen.

berna
Door

berna

op 30 Nov 2014

Ohh de pleasure lijkt me een heerlijk tussendoortje. Na een dag lesgeven aan een groep 3 van 33 kinderen, even zitten en genieten van mijn pleasure tussendoortjes. Hmm heerlijk!!! Nu maar duimen.

sabine
Door

sabine

op 30 Nov 2014

Hmmm pure. Afwisseling houdt je helder en actief ideaal voor elk moment van de dag. maar stiekem spreken ze alle drie me aan

Shirley
Door

Shirley

op 30 Nov 2014

Volgens de site past 'pleasure' het meest bij mij. Ik heb al eerder van Biteswelove gehoord maar twijfelde toen of ik me in moest schrijven. Dit zou een goede mogelijkheid zijn het pakketje te testen!

Suus
Door

Suus

op 30 Nov 2014

Ik denk dat ik wel een pleasure type zal zijn, nee dat zeg ik echt niet voor de gein. Met deze lekkere tussendoortjes kan ik al die Sint lekkernijen misschien weerstaan, en blijft de Weegschaal misschien op de juiste getallen staan :-)

marijksels
Door

marijksels

op 30 Nov 2014

Nomnomnom!!! En zoals ik al wel had verwacht ben ik een PURE-type ;) Klinkt best gezond toch?! ;)

Elize
Door

Elize

op 01 Dec 2014

Een power bites type, c'est moi! Na het sporten lijkt me een power bite ideaal, voordat ik de studieboeken weer in duik!

Janna
Door

Janna

op 01 Dec 2014

Wat een leuk en eigentijds idee, zo'n zakje gemengde kant en klaar hapbare tussendoortjes en de abonnement vorm. Het is heel fijn dat er steeds meer belangstelling komt voor onbewerkte voeding. Mensen ervaren dat er met voeding o.a. op het gebied van beschikbare energie heel wat te bereiken valt! Ben duidelijk een 'PURE'-type Voorheen een grote voorliefde voor melk en witte chocolade. Geen behoefte meer aan sinds ik (rauwe) pure chocolade eet. Merk ook dat gebakken snacks me weinig energie geven

Mafbo
Door

Mafbo

op 01 Dec 2014

Alle pakketjes leken me lekker. Maar in deze wintertijd ga ik toch voor de Pleasure. Je mag jezelf toch wel een beetje verwennen!!!!! Ik ben gek op noten en ook ( mag af en toe ) op chocolade. Ik ben nog bezig met mijn eigengeraapte walnoten op te eten, maar dat loopt al op een eindje van mijn voorraad.

Lisette
Door

Lisette

op 01 Dec 2014

Ik kan wel wat Pleasure gebruiken in mijn leven.....en meteen verantwoord snoepen, win-win lijkt me zo.

Suzanne
Door

Suzanne

op 01 Dec 2014

Wat leuk!! De pure past helemaal bij mij. Mmm ik zie mezelf al zitten met mijn snack. Ik hou van gezonde snacks maar ik eet snel door :-). Dus zo'n portie is echt een goed idee!

Lies
Door

Lies

op 01 Dec 2014

Nomnomnom... Doe mij maar de Pure! ;-)

Bianca van den Branden
Door

Bianca van den Branden

op 01 Dec 2014

Het pure pakket is super en een heerlijke snack na mijn pilates les ;-)

Gerdine
Door

Gerdine

op 01 Dec 2014

Wat geweldig al die acties. Deze lijkt me op het lijf geschreven, heb vaak behoefte om iets lekkers te eten zo na het werk of 's avonds. Vaak zitten er bergen met suiker en vet in. Dus dit lijkt me de ultime mogelijkheid om het gezond te houden. Welk type, tja PLEASURE natuurlijk.

Tjitske
Door

Tjitske

op 01 Dec 2014

Ik ga voor Pure! Wat leuk die kleine zakjes en makkelijk als tussendoortje!

Wendy de Klerk
Door

Wendy de Klerk

op 01 Dec 2014

POWERRRRR!!! Ja zeker weten, power past het meeste bij mij. Met een hart voor sport en liefde voor gezonde voeding zou ik deze kleine zakjes, die ik heel goed mee naar mijn werk kan nemen, heel graag willen proberen.

Rianne
Door

Rianne

op 01 Dec 2014

Wow, dat ziet er lekker en gezond uit. Wat makkelijk dat dit zo verkrijgbaar is. Ik ga voor de power!!

Darlene van Splunter
Door

Darlene van Splunter

op 01 Dec 2014

Ik ga voor de PURE, want dat wil ik zijn, puur natuurlijk!

Sifra
Door

Sifra

op 01 Dec 2014

Heerlijk zo'n gezonde snack! Ik kies voor pure :)

Rianne
Door

Rianne

op 01 Dec 2014

Power bites...echt wel! Heb een meisje van bijna 9 maanden, een fulltime job en moet thuis veel alleen doen. Heb lang de 'energie' uit koffie gehaald, en probeer daar toch echt van af te stappen. Plus er moeten nog wat zwangerschapskilo's af, maar heb geen tijd om te sporten (microbewegen iets voor mij?), wil geen energie halen uit ongezonde voedingsmiddelen, dus dit klinkt heel goed!

Marieke
Door

Marieke

op 02 Dec 2014

Super Power Bites en wat een leuke actie. Ik ben heel erg benieuwd! Ik ben heel slecht in kiezen, maar als het dan echt moet, kies ik voor de Pure.

Cat
Door

Cat

op 04 Dec 2014

Oeh, dit klinkt goed zeg! Ik ga voor Pure, hoe puurder hoe beter.

Pascalle
Door

Pascalle

op 04 Dec 2014

Ik ga voor de Power-bites! Wat een tof concept zeg!

Cindy Oppers
Door

Cindy Oppers

op 05 Dec 2014

Graag de Powerrrrrr versie. Extra power kan ik het komende jaar goed gebruiken om mijn doel (de Tour de France- telkens 1 dag voor de profs- uitfietsen) te halen!

Marleen
Door

Marleen

op 07 Dec 2014

Interessant concept, ik zou zeker voor 'Pure' gaan. Erg benieuwd naar deze producten.

Ingrid M
Door

Ingrid M

op 10 Dec 2014

Mmmmm! Ze zien er lekker uit, nu nog proeven

Ramona van Egmond
Door

Ramona van Egmond

op 10 Dec 2014

ik ben het type dat niet kan kiezen. Alle drie de types passen namelijk bij mij. Moet ik echt iets zeggen, dan POWER!

Karlijn
Door

Karlijn

op 19 Dec 2014

Ik ben een power typ! Ik kan wel wat energie gebruiken. Ik krijg snel pijn in mijn schouder en nek van het schilderen;) dus wie weet helpt het een beetje.

Joyce Heida
Door

Joyce Heida

op 21 Dec 2014

Ik vind alle bites wel lekker haha. Ik denk toch dat ik voor POWER ga. Energie kan ik wel gebruiken.

Linda
Door

Linda

op 23 Dec 2014

Power!!! Die bites kan ik zeker wel gebruiken voor het sporten! :D

Amanda
Door

Amanda

op 23 Dec 2014

Oh ze lijken me allemaal zo lekker. Eigenlijk ben ik alle types wel. 's ochtends kan ik wel een gezond tussendoortje gebruiken en ga ik voor 'Pure', bij de 4-uur dip ga ik voor 'Power' en na het avondeten lekker op de bank nog wat 'Pleasure'.

Josella Knol
Door

Josella Knol

op 04 Jan 2015

Hmm lasting hoor, ik denk dat ik voor de pure variant zou kiezen, maar vind ze allemaal wel heel lekker denk ik hihi, het is maar net waar ik zin in heb op dat moment.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading