BitesWeLove heerlijke Noten, Zaden en Superfood Mixen

Ik heb een heerlijk nieuw en bovendien gezond tussendoortje ontdekt! BitesWeLove zijn mixen op basis van noten, zaden, superfoods en chocolade in portieverpakkingen van 40-50 gram, zonder onnatuurlijke geur-, kleur-, of smaakstoffen!

Met BitesWeLove krijg je wekelijks jouw favoriete bites op je deurmat of bureau voor €4,95. Maak nu kans op 1 van de 5 BitesWeLove pakketten!

BitesWeLove gewoon bij jouw door de brievenbus

Met BitesWeLove krijg je wekelijks jouw favoriete bites op je deurmat of bureau voor €4,95. Je kiest het profiel dat bij je past en wij selecteren iedere week (of om de week) 4 verrassende natuurlijke tussendoortjes voor je.

De box past door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Een BitesWeLove abonnement is gemakkelijk en flexibel. Je kunt het abonnement bijvoorbeeld een week pauzeren (handig als je op vakantie bent), je adres tijdelijk aanpassen, de bites cadeau doen aan iemand anders, maar ook weer per direct opzeggen. De bites kunnen automatisch worden betaald.

Maak nu kans op 1 van de 5 BitesWeLove pakketten!

Laat ons weten welk bites-type jij bent. Dit kun je bepalen op www.biteswelove.nl. Kies uit ‘Pure’, ‘Power’ of ‘Pleasure’ en laat een reactie achter onder dit artikel.


De winnaars zijn geworden: Natacha Hankel, Amanda Roelofs, Ramona van Egmond, Marleen Meulepas en Marieke Snoek. Gefeliciteerd!

Welk bites type ben jij?