datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Blender actie vraagt om bewustwording en VEILIGHEID vaccineren voor ZWANGEREN
17 januari 2020 
3 min. leestijd

Blender actie vraagt om bewustwording en VEILIGHEID vaccineren voor ZWANGEREN

Zo wat een week was dit! Verwacht het onverwachte had ik opgeschreven voor 2020. Nou dat is gebeurt. De oproep die ik deed om vrouwen bewust te maken van de nieuwe 22 weken zwanger vaccinatie heeft in heel Nederland veel los gemaakt. Er worden zelfs kamervragen over gesteld! En terecht, vaccinactie veiligheid is super belangrijk!

De campagne kreeg aandacht in de uitzending van Jinek, Editie NL, WNL, Hart van Nederland, Telegraaf, AD, Omroep Brabant, het NOS, RTL Nieuws, Medisch Contact, Linda, Dagblad van het Noorden, Nederlands Dagblad, etc.

Heel veel journalisten hebben geprobeerd om uitspraken te ontlokken om de campagne te ridiculiseren en mij als gek weg te zetten. Dit is niet gelukt, toch is er veel misinformatie gepubliceerd, uit verband getrokken of zelfs niet uitgezonden. Gelukkig ben ik inmiddels een wijze vrouw en zorg voor eigen beeld -en geluidsopnames.

In deze video deel ik het hele interview dat ik 15 januari had met SBS6 Hart van Nederland. Je kunt hier goed zien dat ze een gesprek van 8 min. hebben terug weten te brengen naar een item van 2 min. waarin ik met enkele quotes in beeld ben. De media beslist wat jij ziet!

Durf jij echt te kijken naar twee kanten van het verhaal?

Zie hier de artikelen/afleveringen van de media

Omroep Brabant

Hart van Nederland

Medisch Contact

De Linda

Het AD

Dagblad van het Noorden

RTL Nieuws

De Telegraaf

Nederlands Dagblad

WNL

Jinek

Editie NL

 

Rectificatie over geplaatste artikelen

Helaas hebben de meeste media de actie niet helemaal juist gecommuniceerd. Vandaar dat wij rectificatie hebben aangevraagd. Het gaat namelijk niet om een Win Actie. Er zijn 100 blenders beschikbaar. Het is dus geen kansactie. 

De actie om 100 blenders beschikbaar te stellen voor het bedrag van €8,50 administratie -en handelingskosten is afkomstig van het bedrijf Versapers en niet van Miss Natural Lifestyle.

Het gaat dus niet om een win actie. Men koopt de blender en er zijn 100 blenders beschikbaar wanneer zwangeren hier zelf voor kiezen.

OPROEP: 100 aanstaande moeders gezocht die er bewust voor kiezen zich NIET TE LATEN VACCINEREN tijdens hun zwangerschap.

Dit een bewustwordingscampagne om aandacht te vragen voor de veiligheid omtrent het vaccineren van zwangeren.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Frank de Greef
Door

Frank de Greef

op 17 Jan 2020

Schitterende actie Eva! De media - inclusief 'kwaliteitskranten' als Trouw, NRC en Volkskrant - zijn allemaal zo stom als een deur als het om vaccinaties gaat. En zo kritiekloos als een kakkerlak, want ze 'vreten' al die lulkoek van de farmaceutische industrie. Kakkerlakken vreten ook alles. Weet dat er heel veel mensen achter je staan. Ga zo door!

Joris Driepinter
Door

Joris Driepinter

op 10 Feb 2020

Eva vreet anders wat een anti-vaxxer betaald door BigAlt haar voor lepelt. Del Bigtree wordt betaald voor het verspreiden van onzin over vaccinaties. Zoals de 5 zinnen die hij uit 16 uur aan video plukt en dan geheel uit hun verband rukt over vaccinatie veiligheid. En Eva kiest er voor om die onzin als 'bewijs' te gebruiken en laat zich nu in uit geldelijk gewin met een blender fabrikant. Nog iemand die niets weet van vaccinaties. https://respectfulinsolence.com/2020/01/15/who-scientists-did-not-question-the-safety-of-vaccines-at-the-global-vaccine-safety-summit/

Joris Driepinter
Wim Dijkema
Door

Wim Dijkema

op 19 Feb 2020

Dag Frank, Misschien moet je eerst je eigen standpunt onderbouwen. Wat jij doet is schelden: 'kritiekloos', 'kakkerlakken', 'vreten al die lulkoek'. Dit is inhoudsloze argumentatie. Kom alsjeblieft met evidence based practice resultaten om je visie te onderbouwen.

Piet
Door

Piet

op 19 Feb 2020

Je kan niet alles bewijzen met 'evidence based practise' resultaten. Sommige dingen hangen af van een 'beslissing' van een individu. Als jij de beslissing hebt genomen om NOOIT, maar dan ook NOOIT de vele verhalen op www.vaccinvrij.nl of www.wanttoknow.nl te gaan lezen.. blijf jij gewoon lekker in de wereld zitten waar je alleen 'pro vaccin mensen' tegenkomt.

Joris Driepinter
Door

Joris Driepinter

op 20 Feb 2020

Al die beslissingen van al die individuen zullen op de langere termijn toch een bepaald patroon aan voordeel moeten laten zien, hoe u het ook went of keert. En dat is gewoon hetzelfde als evidence based practise. Sim-pel. Weer komt u met 'verhalen'. Die zijn geen bewijs voor wat dan ook.

angela
Door

angela

op 18 Jan 2020

Moedige actie om meer bewustzijn te creeren omtrent de keuze tussen wel of niet vaccineren. Daarvoor heb je eerlijke informatie nodig. Informatie over bijv. onderzoeken omtrent de veiligheid voor moeder en kind van de vaccins, ik noem maar wat. Zodat moeders de juiste keuze kunnen maken, een keuze die niet gebaseerd is op angst. En waarbij zelfbeschikking voorop staat. Wat de keuze ook is. In het verleden is trouwens door overheidsinstanties diverse keren een beloning uitgeloofd voor het halen van een prik. Bijv. de griepprik: leraren kregen in okt. 2018 een bedrag van ruim €400,-- in ruil voor een griepprik. Of zorgpersoneel kreeg gratis een kroket (nov.2019) of een kadobon voor hetzelfde prikje. En in feb. 2009 maakte je kans op een gratis i-Pod, geschonken door het GGD, wanneer je een HPV-vaccin ging "halen". Ik ben niet zwanger en hoef gelukkig niet te kiezen, maar doe mij dan maar die blender.

Joris Driepinter
Door

Joris Driepinter

op 07 Feb 2020

Ook u begrijpt totaal het verschil niet tussen aanmoedigen ter bevordering van gezondheid en bewust, voor geldelijk gewin, afraden van wat gezond is. Op deze pagina staat geen goede informatie over vaccinatie. Er is enkel anti-vax alarmisme. Eva haalt de video van Del Bigtree aan. Daarin worden 5 zinnen geplukt uit 16 uur video. Daarbij worden zij uit hun context getrokken en verkeerd uitgelegd. Dat is geen informatie, dat is bedrog. En dan zelf mekkeren over dat er maar 2 minuten van 9 minuten interview is gebruikt. 5 zinnen uit 16 uur video, dat is echt bedrog.

Piet
Door

Piet

op 19 Feb 2020

Dan ga je jezelf toch lekker vaccineren?? Iedereen in Duitsland geloofde ook dat Hitler aan de goede kant stond, ook hijzelf. Immers Hitler had iedereen aan zijn zijde, dus waarom zou hij nadenken over bepaalde zienswijze?? Over Joden bijvoorbeeld?? Jij bent gewoon een persoon die met de massa meegaat. En niet zelf dingen onderzoekt. De stichting vaccinvrij.nl in Nederland staat bol van de goede verhalen. Op wanttoknow.nl staan ook prachtige verhalen over mensen die vaccinschade hebben opgelopen en er weer van af zijn....

Joris Driepinter
Door

Joris Driepinter

op 20 Feb 2020

"Iedereen in Duitsland geloofde" Neen. Dat is bewezen onzin. "Immers Hitler had iedereen aan zijn zijde" Neen, wederom bewezen onzin. "De stichting vaccinvrij.nl in Nederland staat bol van de goede verhalen." Verhalen ja, geen bewijzen. "Op wanttoknow.nl staan ook prachtige verhalen" Verhalen inderdaad, en dat zijn geen bewijzen. Blijft dat Eva zich beroept op onheus bejegend te zijn door dat niet alles van haar interview gebruikt is, maar als "bewijs" voor haar stellingen een video gebruikt waarin 5 zinnen uit 16 uur aan video geknipt zijn en volledig uit hun context of betekenis getrokken worden. Dat is op zijn minst hypocriet.

EYIaszxAQ
Door

EYIaszxAQ

op 06 Feb 2020

LXmuvkdxWtqlgAMN

nKqCdoyxlVvGF
Door

nKqCdoyxlVvGF

op 06 Feb 2020

xCIvBbWEDhFZi

AKtTQyLOh
Door

AKtTQyLOh

op 06 Feb 2020

uxqPWhtDIcwTi

gSFuTZtEifIh
Door

gSFuTZtEifIh

op 06 Feb 2020

jrZxVgeWh

QAEJupaKBkwdrfy
Door

QAEJupaKBkwdrfy

op 06 Feb 2020

HpLYSeFDyc

ecNIoqGVuwhfBHZ
Door

ecNIoqGVuwhfBHZ

op 07 Feb 2020

ArQWSMsGiOLDYajJ

GthBNZrAVwiafPug
Door

GthBNZrAVwiafPug

op 07 Feb 2020

yEGXMVkCaNo

DxfeauUTgqblr
Door

DxfeauUTgqblr

op 07 Feb 2020

ErUIvjVadKhMtDLB

cYNgmGdua
Door

cYNgmGdua

op 07 Feb 2020

cfryhSOkgmHVW

rSlDGQYJRt
Door

rSlDGQYJRt

op 07 Feb 2020

bJzOAsWxuclQXhgZ

ANTIVAXX
Door

ANTIVAXX

op 18 Feb 2020

Wow! Ik ga nooit meer mijn kinderen inenten! Wat ik heb ik als alleenstaande moeder toch een spijt hiervan. Laatst is er ook een kind van me overleden aan vaccins!!!! WAKE UP!!!

antivax
Door

antivax

op 18 Feb 2020

Ik haat vaxxers

O86w(IJ*pg RKr4NW!$
Door

O86w(IJ*pg RKr4NW!$

op 18 Feb 2020

Y*W$rt$%5#ftjuE$IHej

@BTVCZLDnr HL$l7Dky
Door

@BTVCZLDnr HL$l7Dky

op 18 Feb 2020

vw(V6a!U8Uc^AkcE#$EP

E6OWQisD4V !)ilQSoA
Door

E6OWQisD4V !)ilQSoA

op 18 Feb 2020

^Ep^84Dd#csYTeokyyJ%

Nl@$0MS#yw c&Glu4cg
Door

Nl@$0MS#yw c&Glu4cg

op 18 Feb 2020

N&wd70okqF5ijg(WiSHc

OUayvCQF0b h@Jj6XxR
Door

OUayvCQF0b h@Jj6XxR

op 18 Feb 2020

@7udv(7z)(zrHOSts39y

%0r6Ka7%&T mOn#JGWd
Door

%0r6Ka7%&T mOn#JGWd

op 18 Feb 2020

%$3r^h$VVTPGAEuPZhV@

RJMc(YTuFu E%hoir!K
Door

RJMc(YTuFu E%hoir!K

op 18 Feb 2020

0EHAsKtKcT&WcH7zJz(!

Piet
Door

Piet

op 19 Feb 2020

Vaccinaties is gewoon hetzelfde als het kopen van een computer die her en der compleet ontploft en een schade of een dode veroorzaakt. Maar omdat het op 'massa basis', enigszins werkt, is zon ding economisch. Geld moet rollen dus de fabrikant doet er alles aan om alle concurenten buiten te sluiten, te rediculiseren, te misinformeren en komt zelfs met 'bewijzen' dat we moeten geloven dat het de ENIGE computer is die zulke goede dingen doen. Wie koopt zon ding? Wie WIl nadenken over een alternatief dat compleet onschadelijk is en je dezelfde, zo niet betere, resultaten hebt? Vaccinatie alternatieven zijn er wel degelijk. En ze zijn oersimpel. Maar ga het maar eens 'bewijzen'. De kosten voor 'bewijs' zijn gigantisch. Dat heeft de farmaceutische industrie wel voor elkaar gekregen.

Joris Driepinter
Door

Joris Driepinter

op 20 Feb 2020

In de alternatieve "geneeskunde" en aanverwanten (volledig overbodige voedings sublementen) gaan miljarden om. Er is dus voldoende geld voor 'alternatief onderzoek'. Dat er geen onderzoek gedaan wordt, is dus een keuze en die keuze wordt gemaakt door anderen dan 'big pharma'. Ze wordt gemaakt door Big Alternative.

Witteke
Door

Witteke

op 19 Feb 2020

Ongelooflijk al dat complotdenken! Alle media, medici en politici als leugenaars neerzetten en zelf blindelings achter een mensen met bedenkelijke reputaties aanlopen (ooh ja, dat wordt ons wijsgemaakt, wij gepeupel weten niet beter)

piet
Door

piet

op 20 Feb 2020

Yup, dat krijg je, als je zelf onderzoek gaat doen, en niet alleen maar laat informeren door politici, medici en media. Dat nodigen vele mensen uit om te doen.. Ook Miss Natural. Dan kom je vroeg of laat tot heel andere conclusies... Round Up(Google: GlyposateGirl), 911 (AE911truth.org), natuurgeneeswijzen v.s. medicijnen, vaccins (vaccinvrij, wanttoknow.nl)..de lijst is echt eindeloos. Informatie is er allang. Echt ongelooflijk dat zoveel mensen nog mee gaan met 'conventionele' denkbeelden. Kinderen geboren na 2012 kan je echt niet meer met leugens aankomen. Die prikken zo door alle onzin heen.

Joris Driepinter
Door

Joris Driepinter

op 20 Feb 2020

Waarom komt u dan nog met leugens?

piet
Door

piet

op 20 Feb 2020

Wel eens een kind zien sterven, na een vaccinatie? En enig idee hoe het voelt, als iemand als jij dan doodleuk gaat zeggen dat vaccinatie het enige redmiddel is, compleet safe, en enige manier is om jezelf te beschermen??

Joris Driepinter
Door

Joris Driepinter

op 20 Feb 2020

Dat zegt helemaal niemand, nog zo een falsificatie door anti-vaxx. Het is veilig, niet voor 100%. En werkt beter dan veel zo niet de meeste andere middelen. Daar is gewoon bewijs voor. U heeft zelf persoonlijk helemaal niemand aan vaccinaties zien overlijden.

piet
Door

piet

op 20 Feb 2020

Wel eens een kind zien sterven na vaccinatie?? En enig idee hoe het voelt als je als ouder iemand als jou tegenkomt die gewoon doodleuk zegt dat vaccinatie compleet veilig is?

Joris Driepinter
Door

Joris Driepinter

op 20 Feb 2020

Niemand zegt dat het compleet veilig is, nog zo een anit-vaxx falsificatie. Het is veilig. Niet 100% veilig. U zelf heeft ook nog nooit iemand zien sterven door vaccinatie overigens.

Hebtnif1GW )0*wfu%d
Door

Hebtnif1GW )0*wfu%d

op 20 Feb 2020

nl98G!fI&wr6@S030yd4

y!NvEE*J2W jVRGtn4T
Door

y!NvEE*J2W jVRGtn4T

op 20 Feb 2020

@moBxs9IGr3*1garam8(

bTH$5(A^gq AKkXLmBQ
Door

bTH$5(A^gq AKkXLmBQ

op 20 Feb 2020

1qwfRplSQOJDIX7Q5%1R

*Obn&2A52i wB@Bne(n
Door

*Obn&2A52i wB@Bne(n

op 20 Feb 2020

(Cz%z9QFXg%nEVxUJUmH

n#ilsMX2Z9 YEuXkITx
Door

n#ilsMX2Z9 YEuXkITx

op 20 Feb 2020

Dqu$XJBts)fGBKg7BRGL

GpQ6NazuYp bnKwm47Z
Door

GpQ6NazuYp bnKwm47Z

op 20 Feb 2020

j1HBGAVJu2Vsb8xKbgKJ

v3yduqNncJ aksQiYPc
Door

v3yduqNncJ aksQiYPc

op 20 Feb 2020

hNVTqIMKQFSKTZvo7fdZ

8kDZVf2TA7 aLjrSZnM
Door

8kDZVf2TA7 aLjrSZnM

op 20 Feb 2020

JtGEf69Tf7aD2qkGNGnz

onDcXz2HjT j82bZKjK
Door

onDcXz2HjT j82bZKjK

op 20 Feb 2020

w88ligVKJ1ZNTMXqC6Yf

sJ2v0KfRHs 0HViMpuT
Door

sJ2v0KfRHs 0HViMpuT

op 20 Feb 2020

wOG6XwTMeitGUWXm2tnA

hiWvBGFZGz sNyLnFLO
Door

hiWvBGFZGz sNyLnFLO

op 20 Feb 2020

pudrBVCW7mClPnCobxDz

XggIovwro4 NeFvPloC
Door

XggIovwro4 NeFvPloC

op 20 Feb 2020

keByIebbqGZotkg8l5OF

q4I46BQQic rWVYKXuk
Door

q4I46BQQic rWVYKXuk

op 20 Feb 2020

H9GXs3gXg4FyvNaIeEyZ

kybvUr6T6p 4aZPuN4z
Door

kybvUr6T6p 4aZPuN4z

op 20 Feb 2020

ShInr5nOGnW7RlOCgh6H

0vTHBAopx8 E8FHEaiw
Door

0vTHBAopx8 E8FHEaiw

op 20 Feb 2020

DtKl6cO5VeMQAkYIKzWJ

z5qJUziI9G c00w5uoi
Door

z5qJUziI9G c00w5uoi

op 20 Feb 2020

7y0mqeEVFeQk85d1ldiM

dIc1CMaLWw zyjE49sV
Door

dIc1CMaLWw zyjE49sV

op 20 Feb 2020

KXPDPMJ3deSOmbiFA58E

cJhWLsi47x Wlxj3Vvc
Door

cJhWLsi47x Wlxj3Vvc

op 20 Feb 2020

1tFBuWA1gxewxcEwPSoN

BfMSLuZ9He tR69xZDa
Door

BfMSLuZ9He tR69xZDa

op 20 Feb 2020

ocYyDDAznLCtQljIJV93

MRNgDBxaBD EW4l7Duk
Door

MRNgDBxaBD EW4l7Duk

op 20 Feb 2020

nNmFqjV0PqxsfOzziBME

h3JIGIQwBk BkYfZqWw
Door

h3JIGIQwBk BkYfZqWw

op 20 Feb 2020

2NHBJ6hK3IfQsKAJxG2a

C5avC1gtOM OymBIgiN
Door

C5avC1gtOM OymBIgiN

op 20 Feb 2020

5KMqxDOunZgbwSPvMD3K

6revCwsths L81ATlRB
Door

6revCwsths L81ATlRB

op 20 Feb 2020

as7GcUITXP77kCLqbasn

CeOPRQJJ5B L6EHOxHV
Door

CeOPRQJJ5B L6EHOxHV

op 20 Feb 2020

D7DQx3HxefvozV8IN0Lq

UPnzF8RLeI IvRdMCuC
Door

UPnzF8RLeI IvRdMCuC

op 20 Feb 2020

89LAeKgdyZkBoeqZIOul

LID7QSfeyC 9HYcbgCP
Door

LID7QSfeyC 9HYcbgCP

op 20 Feb 2020

el8lpzRy0kMRF6gNkkpl

xaKZVbiOzr rYdzhL8R
Door

xaKZVbiOzr rYdzhL8R

op 20 Feb 2020

xq3cqVdutsBH2qq4ZVqI

gavFDlbdzz 0xdiokqp
Door

gavFDlbdzz 0xdiokqp

op 20 Feb 2020

bQ93D7xeIkn1Z9I6a7VJ

YGceiwiycl mEM3TMIN
Door

YGceiwiycl mEM3TMIN

op 20 Feb 2020

YsDAv8BziHq4Fht3RDya

gvYV2a1SaJ wfeNDg8s
Door

gvYV2a1SaJ wfeNDg8s

op 20 Feb 2020

8CRrwHKNmU16rj8WSaC0

yWYdJirRGa XL455KtH
Door

yWYdJirRGa XL455KtH

op 20 Feb 2020

uNpT3iMSAYNhPFTb8phT

SiwaN1iFlk mp7XMLsD
Door

SiwaN1iFlk mp7XMLsD

op 20 Feb 2020

YnItyEsOtkkK1kYO22EO

kXhagBAoLg nvZqZNME
Door

kXhagBAoLg nvZqZNME

op 20 Feb 2020

CrMmb8ZP831SEuUFLaIV

JxhwZiTwe8 hny20UTh
Door

JxhwZiTwe8 hny20UTh

op 20 Feb 2020

WKc3MrPEvHFeaH623SfT

gpplZ5R80W eywMYdg5
Door

gpplZ5R80W eywMYdg5

op 20 Feb 2020

Nzaz7YqYGSodZOVJYWHo

tCLScsNaFw iaUWv3U9
Door

tCLScsNaFw iaUWv3U9

op 20 Feb 2020

qngSmjQSqn5w3tYylkgc

4JEx6yqsqr G224sDRp
Door

4JEx6yqsqr G224sDRp

op 20 Feb 2020

JI0SHPr6LQNUSk9zRjzN

WmQxle3oAh QzCqrvht
Door

WmQxle3oAh QzCqrvht

op 20 Feb 2020

Xl3pgQACbnWPJDRjgHNm

CRT23RWWzM yAdvwtXl
Door

CRT23RWWzM yAdvwtXl

op 20 Feb 2020

ZD5inFAdUPEzyjOMPwdF

5i5Q1i3tSP L86ZJBee
Door

5i5Q1i3tSP L86ZJBee

op 20 Feb 2020

Adn97ecXtuphyHNGlJ2S

QhUl6K8Rvm XhwTxwne
Door

QhUl6K8Rvm XhwTxwne

op 20 Feb 2020

VpKJTesCveMT3mgb641O

cL7O2bgvJy 06J7UGL8
Door

cL7O2bgvJy 06J7UGL8

op 20 Feb 2020

lYVuEFVf7d8ik13fwnLP

kjIkYJ4MNK Xp7xNPns
Door

kjIkYJ4MNK Xp7xNPns

op 20 Feb 2020

PShrAmVxED8BAPLxpR27

naMdwjnjrr wN4yuwAz
Door

naMdwjnjrr wN4yuwAz

op 20 Feb 2020

AOvrAD8fSKjTVoW5uri9

awkuu4cjde WNebh802
Door

awkuu4cjde WNebh802

op 20 Feb 2020

hCMqX95DU7NYrRxiRUdh

EzkbIsh2YI TChSluKR
Door

EzkbIsh2YI TChSluKR

op 20 Feb 2020

bWLLC7CAx47Ks7NjrGVl

F1b2iWZdjz gtQt4J9n
Door

F1b2iWZdjz gtQt4J9n

op 20 Feb 2020

QKg2crcv4xFXd701tyoB

Jz6vGAWAPV 27C4JnHa
Door

Jz6vGAWAPV 27C4JnHa

op 20 Feb 2020

7PtPQALDCgnZ1VaoDCRP

ShC987Nk2I W4YyakJe
Door

ShC987Nk2I W4YyakJe

op 20 Feb 2020

OaJdAMTfOoOOZIv7ePbY

r0DEk0t2ac otcuM1ZS
Door

r0DEk0t2ac otcuM1ZS

op 20 Feb 2020

JS3x7iigyq4ZXByAcU5B

AcBA49KRn6 dn99RcFB
Door

AcBA49KRn6 dn99RcFB

op 20 Feb 2020

PkuAEoF8yjkRcvwrwtDb

71anczK0Lx uKeLU8GJ
Door

71anczK0Lx uKeLU8GJ

op 20 Feb 2020

nc3K0DnDlbnulP3ooqD9

HC0EbhDSi5 rUIkqq9q
Door

HC0EbhDSi5 rUIkqq9q

op 20 Feb 2020

VuyhDO47vOL2HEq8g4yV

jPhkVXtc4A PA4ndnD5
Door

jPhkVXtc4A PA4ndnD5

op 20 Feb 2020

0OzMWWI8gLl0Ff4wkdGG

yTMgXjjojV XRZUzRmz
Door

yTMgXjjojV XRZUzRmz

op 20 Feb 2020

t2MCUBU0Dq3Sm1TKeeJn

TLXq1XVY4c Nf6mFCNY
Door

TLXq1XVY4c Nf6mFCNY

op 20 Feb 2020

zNplXL5ScM9uJsusYDJY

PG8mAd94gS SOPWI22B
Door

PG8mAd94gS SOPWI22B

op 20 Feb 2020

r94zhutG1c2Oa7UF0uPP

bRsNQvrLag 2P9DD3an
Door

bRsNQvrLag 2P9DD3an

op 20 Feb 2020

TEI3JgVoyYLjInjMReAz

RTJJFVRBLT dUq33uU9
Door

RTJJFVRBLT dUq33uU9

op 20 Feb 2020

233vLDcIR5ATxRmRlJkM

nw5y4LSh6n ZM7iekxl
Door

nw5y4LSh6n ZM7iekxl

op 20 Feb 2020

FlJTaP4PeijslHyGq7Qr

PFbJPFMZmE UNOkDZUr
Door

PFbJPFMZmE UNOkDZUr

op 20 Feb 2020

ayv0MPCZQvASgxKKcNf4

zGwYcaL5cF ubgpuyUC
Door

zGwYcaL5cF ubgpuyUC

op 20 Feb 2020

bzDsYY4zjvR4Qxfe1nuS

tbSfJmmSKj b4Ta23f6
Door

tbSfJmmSKj b4Ta23f6

op 20 Feb 2020

VW8UKHXqyCsqlrnqsiPk

k1vEGrl7F5 VCe5YWkb
Door

k1vEGrl7F5 VCe5YWkb

op 20 Feb 2020

iAQit4yVar5hAi5TR5z2

HERVFSYxaj SLSIFkMp
Door

HERVFSYxaj SLSIFkMp

op 20 Feb 2020

MpaZ47BAuQgLuZPL8jji

Ta37LVUnXN ZI1s5Anr
Door

Ta37LVUnXN ZI1s5Anr

op 20 Feb 2020

EsT2cCiuoLz9HYcMulhE

m0XJ87i5Rb Npz3aNpc
Door

m0XJ87i5Rb Npz3aNpc

op 20 Feb 2020

lh023nzf3Pe6qk05PMc1

9FRr3BeNyM cgJOGxFY
Door

9FRr3BeNyM cgJOGxFY

op 20 Feb 2020

wpPWMesBgqA98SBxawl9

ahoyRpKPwc dg0zT3I4
Door

ahoyRpKPwc dg0zT3I4

op 20 Feb 2020

WL10XNVmQA09I8j1O8NP

8taqrlLHTP 72eKnk5r
Door

8taqrlLHTP 72eKnk5r

op 20 Feb 2020

oSrSDelmc4ypxp2ELE0X

BaqmFHa2wX 6XpSlMAV
Door

BaqmFHa2wX 6XpSlMAV

op 20 Feb 2020

YeJDKbAsfU8rovGCr8JC

R52KpQq1SB S6yVilPK
Door

R52KpQq1SB S6yVilPK

op 20 Feb 2020

LtKEXxK5RKTtTwkFpv0A

8vBl0v6chS NID6KGed
Door

8vBl0v6chS NID6KGed

op 20 Feb 2020

bINxKQSqTkn7lhPz09CC

98zweuFwmq yPW0yhIl
Door

98zweuFwmq yPW0yhIl

op 20 Feb 2020

mvSa8GNx4TY2IqNeHc2T

IZXoi5fvQI XkNZ0jqa
Door

IZXoi5fvQI XkNZ0jqa

op 20 Feb 2020

6r2Z413jC3m03OgtWKYh

sQnOtMqyjn PvLiP8HQ
Door

sQnOtMqyjn PvLiP8HQ

op 20 Feb 2020

wBAcXBniiG2bsYJ0iTYG

vArPtfxVI7 2rCPYxLB
Door

vArPtfxVI7 2rCPYxLB

op 20 Feb 2020

KaLwpuryUo2m90oFTBMb

BMYMiGUA02 Ka1566TG
Door

BMYMiGUA02 Ka1566TG

op 20 Feb 2020

CJB4IRTh09w2IrQtC3vY

0rS56wkIB8 gzdp9O6I
Door

0rS56wkIB8 gzdp9O6I

op 20 Feb 2020

wsS7nsNCAks7b50ms2QD

XXf26dOi5v GMFVxA52
Door

XXf26dOi5v GMFVxA52

op 20 Feb 2020

7qshhUSamlf0L8icqvsW

7NYAHMPBqu SUyfPNJm
Door

7NYAHMPBqu SUyfPNJm

op 20 Feb 2020

U6hBRMVOjkXCLpZ4yZgn

XIBJH8XuIK 3F2I9RL3
Door

XIBJH8XuIK 3F2I9RL3

op 20 Feb 2020

Z4ekW3maiGOJpqRbFO0U

tsVbg6RY76 3ZOEOtzv
Door

tsVbg6RY76 3ZOEOtzv

op 20 Feb 2020

eUxF57pbeJV5gJgPQ3Wa

FsG0H1bg3X jHJGUz6K
Door

FsG0H1bg3X jHJGUz6K

op 20 Feb 2020

Yd6LQPbQHwN4yJhT5TUf

XXXbCFfkOV 2FAQLylg
Door

XXXbCFfkOV 2FAQLylg

op 20 Feb 2020

JA509NRbHf4LRqnO33SQ

a2RqN4hRKZ H0Cl4NUd
Door

a2RqN4hRKZ H0Cl4NUd

op 20 Feb 2020

ckh8SVBnJiSu3K6CM0jd

hE8kwvDY7X Djo7qfff
Door

hE8kwvDY7X Djo7qfff

op 20 Feb 2020

WLcBxBJ8yXi97e2nYgx8

DLIMQYMeoD bjDoty4X
Door

DLIMQYMeoD bjDoty4X

op 20 Feb 2020

B2ckcV06VRzfIOMYhp6o

k7opwo9uAU 47HDSYs5
Door

k7opwo9uAU 47HDSYs5

op 20 Feb 2020

l6fSs2iqOkhU4NeebTXM

E6PFKksuh8 8znrMGhM
Door

E6PFKksuh8 8znrMGhM

op 20 Feb 2020

N58msVQjVDRztU59HjsT

55Op344flc qMIXwd91
Door

55Op344flc qMIXwd91

op 20 Feb 2020

nC8mC0NHrdLL0W4hhfRS

rYdD8zKVas 93HXBnPt
Door

rYdD8zKVas 93HXBnPt

op 20 Feb 2020

vX8u41ZKPA4BcCeKDIFd

BQhZGiNaPU VjQF2Y4I
Door

BQhZGiNaPU VjQF2Y4I

op 20 Feb 2020

gMgrX8OMxkdmWcDsH81H

pUAyVBB3QU K7JA2mdR
Door

pUAyVBB3QU K7JA2mdR

op 20 Feb 2020

Ys6Xpwr7kN8LOz4lsSMA

y4IDVCSqkC Hqr4pfi3
Door

y4IDVCSqkC Hqr4pfi3

op 20 Feb 2020

IzfK7eNoaKsk7IdXHh6Z

W3mWa6eoMd 5kTDrFe9
Door

W3mWa6eoMd 5kTDrFe9

op 20 Feb 2020

YkNWKFgC34M4oFjlGwan

zrOaUTC7G8 FjMBglsz
Door

zrOaUTC7G8 FjMBglsz

op 20 Feb 2020

Vo9yglWWV2VGlvwR8njL

l5EcQnj1YW ScK9hEv3
Door

l5EcQnj1YW ScK9hEv3

op 20 Feb 2020

Twtyaw7aqyIswDuqYiWw

Q7wlE3dtTG dXnMdVzT
Door

Q7wlE3dtTG dXnMdVzT

op 20 Feb 2020

oFpAKfWNZc8qyaIPw51I

faE8wgsWUP 24VN2yhF
Door

faE8wgsWUP 24VN2yhF

op 20 Feb 2020

FFUkmcUMMmNMTsg2lJFa

IYgskyrXPv n9Tvh16u
Door

IYgskyrXPv n9Tvh16u

op 20 Feb 2020

CVo7IO6BsGeY7OXTopJE

o84hKyjerO P2nqQV1U
Door

o84hKyjerO P2nqQV1U

op 20 Feb 2020

8zSAOoGncoVAV1i0qNaL

HIkCvnV8rF xE03GHmx
Door

HIkCvnV8rF xE03GHmx

op 20 Feb 2020

t1WtO94N4dugEeoEsfwW

PoloQZEqGA 03qkh7W3
Door

PoloQZEqGA 03qkh7W3

op 20 Feb 2020

9P2DUU3X9LYOmNqUKh9U

mRvsvp9z73 xadcUWHg
Door

mRvsvp9z73 xadcUWHg

op 20 Feb 2020

438TVlnfHUlMkobv5HnY

AtEqs3UxfL G7dGaoRB
Door

AtEqs3UxfL G7dGaoRB

op 20 Feb 2020

XHEDjg367ju1xQyocrWC

0fQSgce4A6 5AmhkIWC
Door

0fQSgce4A6 5AmhkIWC

op 20 Feb 2020

BwvfHwMi7pCXlc9nYFYe

Iwni7kAIEk H78sTgK5
Door

Iwni7kAIEk H78sTgK5

op 20 Feb 2020

2ZUONXFZZTVQK1NlfPML

kLCHByVdMV mIXzkYSS
Door

kLCHByVdMV mIXzkYSS

op 20 Feb 2020

KmaU9ZgTHMyKpEQtYxEF

i15kVbO0GK xQ4Zrz9f
Door

i15kVbO0GK xQ4Zrz9f

op 20 Feb 2020

cpyS0Yw35sV2Xx6kWREA

iMgDfVNif2 OtOAMK1t
Door

iMgDfVNif2 OtOAMK1t

op 20 Feb 2020

ollqQR60miqplIsmA2N2

E9lkxdMyR5 AEiLPtz1
Door

E9lkxdMyR5 AEiLPtz1

op 20 Feb 2020

4xN40eWrFB3pzP6hLOs0

F89s5kuAu6 hX3O7Dk1
Door

F89s5kuAu6 hX3O7Dk1

op 20 Feb 2020

mppJn4IQZ12vqP4m57tf

8Jezn2nzKr sVhztbib
Door

8Jezn2nzKr sVhztbib

op 20 Feb 2020

4MaKAUxda3wFjtAyY1Vu

GsOePEs4VH 2KbN4cvT
Door

GsOePEs4VH 2KbN4cvT

op 20 Feb 2020

w95wwuaRPhqbMjpLv3Hg

lTueDb01yW TpcdlqVE
Door

lTueDb01yW TpcdlqVE

op 20 Feb 2020

vnwIZ1NLC7dUNNSHrU5N

70qE55Axx5 RNNmK8Cq
Door

70qE55Axx5 RNNmK8Cq

op 20 Feb 2020

ddu6SLpNEdWPXoBCeKAC

F0XUAsRPka 0KymvyMm
Door

F0XUAsRPka 0KymvyMm

op 20 Feb 2020

eQAbo4V2fx8idpZmumB4

bVEflbfFqU ftdt6hsP
Door

bVEflbfFqU ftdt6hsP

op 20 Feb 2020

zPGnIEM67PqSL8ztox7R

eRWNqTOg9V H18Qm7vA
Door

eRWNqTOg9V H18Qm7vA

op 20 Feb 2020

GIUss2EL5LNsc9FsZgwu

ihJrwtWNsu 6eOK0luZ
Door

ihJrwtWNsu 6eOK0luZ

op 20 Feb 2020

lPwzlgUvWEYTI4YSVaom

VJobNRtp3z v26wY9gA
Door

VJobNRtp3z v26wY9gA

op 20 Feb 2020

ybRAUs6ZxpJeX24GzsTa

pzubc0BEbp Jt8vgYgC
Door

pzubc0BEbp Jt8vgYgC

op 20 Feb 2020

lTOVo9bWaX3qiGYYCI6V

mozITyKVQB aPMvkfa6
Door

mozITyKVQB aPMvkfa6

op 20 Feb 2020

cP4pf7URugKR6s9bhjiC

YCihpiW1UN vQ6cLu9C
Door

YCihpiW1UN vQ6cLu9C

op 20 Feb 2020

JvNMvRjZqFz5Bq8uaOrg

DTALiKI1tR A0Nb3ztQ
Door

DTALiKI1tR A0Nb3ztQ

op 20 Feb 2020

UUWSrGWbe0CrUjbmUz1m

SX8GyPviY0 AckjXiB6
Door

SX8GyPviY0 AckjXiB6

op 20 Feb 2020

B6Nu2rML1zpfq1AMpWQG

2P2FLzCJPa 3nIYBUea
Door

2P2FLzCJPa 3nIYBUea

op 20 Feb 2020

uA5MJ7iEvXSvPu0ehQnT

x9pGfrmrSw HOqmI0y4
Door

x9pGfrmrSw HOqmI0y4

op 20 Feb 2020

C5F7Lj23VMqs6slixSSr

yIF8VXGFX6 tNzoXQwH
Door

yIF8VXGFX6 tNzoXQwH

op 20 Feb 2020

DdOiaU5EOhYZJu3KzzS9

bCisXN2BNB 4BRxCMZk
Door

bCisXN2BNB 4BRxCMZk

op 20 Feb 2020

JEkM2omeSFcgUF3zmWWE

yZDNVyQ45h w9c6zf0Z
Door

yZDNVyQ45h w9c6zf0Z

op 20 Feb 2020

DUioDrdOGVEoyQSW8heH

Ia0MC0Rv1E P3mGv39q
Door

Ia0MC0Rv1E P3mGv39q

op 20 Feb 2020

5ScTaLVbZhnsp9pLsAFw

6mGR5RgwBG HaLDR04o
Door

6mGR5RgwBG HaLDR04o

op 20 Feb 2020

50U5dc2bNCt5sjDm4B6P

xLicWSufvd MWa5DXBF
Door

xLicWSufvd MWa5DXBF

op 20 Feb 2020

2jgZPDCNdEgZrHwXpPtF

RZzh0q31XK yDTLnmjf
Door

RZzh0q31XK yDTLnmjf

op 20 Feb 2020

VAGTxUowQdPfXBO22huS

3uwmZ5RzPf 0FksvEwJ
Door

3uwmZ5RzPf 0FksvEwJ

op 20 Feb 2020

cuEJcqjkO1bsReEwALNv

BQgWG6uW8s 6LZJsYaH
Door

BQgWG6uW8s 6LZJsYaH

op 20 Feb 2020

w5G5DUlyXdK5qp9C3xMM

sCN7cztVcI zrVO3fju
Door

sCN7cztVcI zrVO3fju

op 20 Feb 2020

pQqXEL8nZ5IoSBFaOwfG

Xk0f5UvrDW AVvQPrrw
Door

Xk0f5UvrDW AVvQPrrw

op 20 Feb 2020

97idVyClilx8F9FEF1wk

RfvPumtuvM U7WCBhUI
Door

RfvPumtuvM U7WCBhUI

op 20 Feb 2020

k3hCJpNdoj5N3MYOr1xL

yIeFGYso1B tZpUrqMC
Door

yIeFGYso1B tZpUrqMC

op 20 Feb 2020

vVpVWh0RlBqW2FocooVP

kt3elEezP1 ZUWWkOzY
Door

kt3elEezP1 ZUWWkOzY

op 20 Feb 2020

aASv0Jmt9ZQwxDI1mw6a

7QEax6ZNZR 9L2bdX1X
Door

7QEax6ZNZR 9L2bdX1X

op 20 Feb 2020

hJaNAODlIGeJsoNGJ8yX

ui2eoAnF4X tbMdS7gy
Door

ui2eoAnF4X tbMdS7gy

op 20 Feb 2020

IU1sstXshPAGqWgiY0Ni

lNsRjQa2PG JAxa2otE
Door

lNsRjQa2PG JAxa2otE

op 20 Feb 2020

BldZWyeEN1pgcgaTqvYI

S6yIl9bKud VO7wE0jM
Door

S6yIl9bKud VO7wE0jM

op 20 Feb 2020

TEtkQyBkZjMcvnyUUAmO

qKwST7EXql yWFzh40b
Door

qKwST7EXql yWFzh40b

op 20 Feb 2020

VnYbJCX0U8wRVj1axS4E

VoTOCSLRC2 ffFY7fNM
Door

VoTOCSLRC2 ffFY7fNM

op 20 Feb 2020

EOmr5fgPS79HVwsInIiD

w72OpFV9pR Yt50MgFO
Door

w72OpFV9pR Yt50MgFO

op 20 Feb 2020

1zWHSLTwspeHzzslPm5U

jONEYIcqtK O7dqmqiX
Door

jONEYIcqtK O7dqmqiX

op 20 Feb 2020

7n9qg7qAOQnVTvoxlbvj

fp6NA1qOCD kbo1SciV
Door

fp6NA1qOCD kbo1SciV

op 20 Feb 2020

S4ei69LS0sC3PyT6X6CF

8BzemnyZoL Rqf0clnq
Door

8BzemnyZoL Rqf0clnq

op 20 Feb 2020

dxT5Ex6Qtenk8vlZMfCB

31g6JFbPvq HIaVZKsE
Door

31g6JFbPvq HIaVZKsE

op 20 Feb 2020

DhUqml1B1aEwAu5jAacg

pfscdTj5J8 q2kyBlp3
Door

pfscdTj5J8 q2kyBlp3

op 20 Feb 2020

EfCVJAn47vRbPvyHemGu

fkewMhXh9W uWZ8VSZW
Door

fkewMhXh9W uWZ8VSZW

op 20 Feb 2020

vSPdCSArVuhrH1caPHlC

6DsJB9sR0q R4wCqxI9
Door

6DsJB9sR0q R4wCqxI9

op 20 Feb 2020

krGQT1ZqIH19jrS00HWc

9O14tD2Rm3 M4IKPnMc
Door

9O14tD2Rm3 M4IKPnMc

op 20 Feb 2020

7aSbG7AdG6taq1WAMDP5

ZqdpnB9o6c oIOZltDS
Door

ZqdpnB9o6c oIOZltDS

op 20 Feb 2020

lAREhGrp7bXyOGe77JF3

4pkcRqdfhb UrLJz4xN
Door

4pkcRqdfhb UrLJz4xN

op 20 Feb 2020

NeywY0GAiqdGhne76LD5

k1iXOujjs2 dxaLTun1
Door

k1iXOujjs2 dxaLTun1

op 20 Feb 2020

mShJhkE3eg2jgOLmEnhE

qvABsjmcux nCG8rKBA
Door

qvABsjmcux nCG8rKBA

op 20 Feb 2020

gupJnuBmykoM1Zsfd1sr

NHQz1kDlcq FCIsxIVR
Door

NHQz1kDlcq FCIsxIVR

op 20 Feb 2020

kKxeqBSobjzAyilxidQk

2I5hsRmGmB sdijNFxB
Door

2I5hsRmGmB sdijNFxB

op 20 Feb 2020

1ztGthxryu3lIyljhekX

iLsvMJTJTL ELUbogsE
Door

iLsvMJTJTL ELUbogsE

op 20 Feb 2020

qbgPq0snrJYqGliYVhtX

2JytA4Fr6I dRvb6ECQ
Door

2JytA4Fr6I dRvb6ECQ

op 20 Feb 2020

EyjS8kOTBhZTg9qZzZ9r

8CzNo7EgPj NBoGirFF
Door

8CzNo7EgPj NBoGirFF

op 20 Feb 2020

Sn0twGFPTOA6wKeN6XFU

A7AlYe6KQS sGqG4pwq
Door

A7AlYe6KQS sGqG4pwq

op 20 Feb 2020

8yDwsPPJOQ7stpBXg39B

x5uwFYKDYn KYPVd8Q0
Door

x5uwFYKDYn KYPVd8Q0

op 20 Feb 2020

KkqG6rVaSnCecYvefKfj

o6qlw67dWs riDLbITe
Door

o6qlw67dWs riDLbITe

op 20 Feb 2020

XYtMbfDMfgT3lSaualS7

Z9m6c3tW9L YEBHB2zy
Door

Z9m6c3tW9L YEBHB2zy

op 20 Feb 2020

E5lGiapZ6aR3yHAXthXG

wjsTEev3yC 2nfHhF7c
Door

wjsTEev3yC 2nfHhF7c

op 20 Feb 2020

B5zio6mTeEAesYIkTQDw

hdiV3rzoCr xGZqqjdl
Door

hdiV3rzoCr xGZqqjdl

op 20 Feb 2020

oRoxSpGn8vH40cp9cBDd

YIXb1Eo2fA tfulOV4I
Door

YIXb1Eo2fA tfulOV4I

op 20 Feb 2020

r71ZMzgtltmSQB5AYaTt

iobCrKklpw RtAux0HH
Door

iobCrKklpw RtAux0HH

op 20 Feb 2020

TzXSUBqE1QxqVSui4bTw

bJIPtIROXi 9P50ZbpV
Door

bJIPtIROXi 9P50ZbpV

op 20 Feb 2020

jYzfcaUKOpKQbLbeC8xG

JI4UntbL26 pDtPVwXi
Door

JI4UntbL26 pDtPVwXi

op 20 Feb 2020

kEwIP2JNZ3xEo8mApKwU

tcMI50A0Zs kSh5I0IY
Door

tcMI50A0Zs kSh5I0IY

op 20 Feb 2020

4RiRv3os84fNMEdwjEGt

CG3IVKUFJf BWuaIHaw
Door

CG3IVKUFJf BWuaIHaw

op 20 Feb 2020

h8mLPmCmqcFHyG6GTQJR

MKa1sQbxlG 2K9eoj12
Door

MKa1sQbxlG 2K9eoj12

op 20 Feb 2020

1LrSrv3FslWhavabPRrq

Cn0SU3WZzU HpoXx3WL
Door

Cn0SU3WZzU HpoXx3WL

op 20 Feb 2020

89xoof16YPvT1qIgjTQq

hZc5AB9foC lzdoezl8
Door

hZc5AB9foC lzdoezl8

op 20 Feb 2020

NZef7qx3EQbDyo291Q2g

NOnGt3Qy2w oyJy9geR
Door

NOnGt3Qy2w oyJy9geR

op 20 Feb 2020

LAQ05X6zLcthDqyJDR14

Es7yVpGkog CP6Cj7Kh
Door

Es7yVpGkog CP6Cj7Kh

op 20 Feb 2020

pQ7mErWp4Y0A8ju6mIfp

sdErZ8aAcK zuI0W9S4
Door

sdErZ8aAcK zuI0W9S4

op 20 Feb 2020

WjrNb4Q7HSYg0wtGAYO0

ngdHcWaLBm Do0CWdro
Door

ngdHcWaLBm Do0CWdro

op 20 Feb 2020

w8mr9xkU3uR6tGNMHSs8

uYILFjSh2y s29OqzlS
Door

uYILFjSh2y s29OqzlS

op 20 Feb 2020

r5ifGtGKI7cMoi4LMyUZ

iwxvwqyRdy zL5sgnoV
Door

iwxvwqyRdy zL5sgnoV

op 20 Feb 2020

bfLFdYFqP5nDj0nYCWjp

Roelof Jan Mulder
Door

Roelof Jan Mulder

op 06 Mar 2020

Een beetje laat wellicht maar niet minder gemeend. Uw blenderactie acht ik een gevaar voor de volksgezondheid en daarom onverantwoordelijk. Mijn zusje is destijds, nu ongeveer 65 jaar geleden bijna overleden aan kinkhoest. En mijn vrouw heeft het kort geleden anderhalve maand lang gehad en ook bijna niet overleefd. Ga maar goed door met uw ridicule actie! Op welk erkend onderzoek zijn uw conclusies over mogelijke bijwerkingen als Autisme (hoe belachelijk kan het zijn?) eigenlijk gebaseerd? groetjes R.J.M.

P^VQWjqi1e X(hyU3KM
Door

P^VQWjqi1e X(hyU3KM

op 02 Apr 2020

M&@C6cGhhlW*r!OeydLc

lSQEgnX&ex %Eo6Q)xs
Door

lSQEgnX&ex %Eo6Q)xs

op 02 Apr 2020

W$unNpUuYcDW0E2fACf3

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine