datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Bonnie (45) zoekt partner waarmee zij samen fruit en groente kan verbouwen
06 april 2018 
in Dating
2 min. leestijd

Bonnie (45) zoekt partner waarmee zij samen fruit en groente kan verbouwen

Bonnie (45 jaar) uit Capelle aan de IJssel is een zelfstandig type, erg gewend alles zelf te doen en te regelen voor haarzelf. Zij heeft een vrij zachtaardig karakter en is altijd bezig zichzelf verder te ontwikkelen, door opleidingen en cursussen. Bonnie heeft veel empathie, en probeert zo min mogelijk te oordelen. Meestal staat zij vroeg op, douchen aankleden, kinderen naar school en dan op de fiets naar haar werk.

Mijn week

Bonnie is sportmasseur en na het werk ‘s morgens gaat zij tussen de middag naar huis, dagelijkse dingen doen en 3 avonden weer terug naar werk. Vrijdag, zaterdag en zondag probeer ik meestal wel even wat leuks te doen, vaak naar mijn tuin of even de stad in. Tussendoor vaak een beetje studeren of lezen. Zij heeft geen televisie en is eigenlijk altijd wel een beetje bezig met het een of ander. Haar secret talent is kickboksen en bankdrukken.    

Dit past bij haar natuurlijke levensstijl;

  • Fruitarier

“Ik heb een vrij zachtaardig karakter, maar door mijn werk wel altijd bezig met anderen te helpen.”

Ben jij de man voor Bonnie?

De ultieme turn-on vindt zij een man met een baard die groene vingers heeft en een beetje kan klussen. Iemand die altijd positief is, zelfstandig, rustig en anderen goed kan motiveren. Ben jij de man (39 – 48 jaar) met diepgang en gezelligheid waarmee Bonnie kan lachen en leuke dingen doen? Iemand die een beetje weet waar hij het over heeft en waar zij leuke gesprekken mee kan voeren? Reageer dan! Je hoeft niet perse ook fruitariër te zijn, want daar zijn er niet zoveel van, maar wel het liefst vegan. Iemand die lekker in zijn vel zit en een leuk eigen leven heeft!

“Turn-on bij een man vind ik een baard, groene vingers en een beetje kunnen klussen.

Miss-Natural-Date-Me-Bonnie

Zomer in eigen tuin en tuinhuisje

Liefde is voor Bonnie het vooral fijn hebben samen en het kunnen delen van interesses. Weten dat die ander ook om jou geeft ook al hoeven we niet 24 uur per dag samen te zijn. Een connectie voelen en gewoon blij worden van die persoon. Deze zomer is Bonnie in haar tuinhuisje te vinden bij haar grote tuin waar zij haar eigen fruit en groenten probeert te verbouwen. Zij luistert naar allerlei muziek van punkrock tot aan Kate Bush en ook hedendaags.

Ja, ik wil een date met Bonnie

Ben je vrijgezel en lijkt het je leuk om de liefde te vinden? Doe dan mee met ‘Date me’ en wie weet ga jij op date!

  1. Vul de vragenlijst hieronder in om te reageren op de vrouw/man die jij leuk vindt. 
  2. Maak er een leuk verhaal van (het is jouw liefdesverklaring). 
  3. Zorg er ook voor dat je er een aantal foto’s bij upload, laat je zien!
  4. Van alle reacties mogen de kandidaten kiezen met wie zij op speeddate gaat.

[gravityform id=”83″ title=”false” description=”false”]

Vind samen met Miss Natural de liefde die past bij jouw natuurlijke levensstijl! 

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine