datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Bruin zonder zon getest

Ik heb een vrij lichte huidskleur en vooral nu we de winter uit zijn en de lente in zijn gegaan is dat altijd weer even wennen, zeg maar. Ik was ook nog flink verkouden geweest, dus een gezond kleurtje zou mij zeker goed doen. Al was het maar psychologisch! Via zo’n bulk aankoop site, je kent ze vast wel, kocht mijn moeder onlangs een voordelige spray tan sessie. Heel lief kreeg ik er een cadeau en mocht ik als eerste de afspraak maken. Die van haar kwam nog wel (eerst mijn resultaat bekijken zeker!).

Natuurlijk moest ik direct denken aan die aflevering van Friends waarin Ross Geller een spray tan sessie boekt en vergeet te draaien en daardoor meerdere lagen over elkaar krijgt. Het eindresultaat is natuurlijk veel te donker! Volgens de salon waar ik heen ga blijft de bruine kleur 7 – 10 dagen zitten. Ik ga op dinsdag, vrijdag worden er namelijk nieuwe foto’s van mij gemaakt. Een langer blijvend resultaat dus! Terwijl ik een machine had verwacht die de kleur op mij spuit is er daar en tegen een jonge vrouw die mij met een air brush set met het bruinspul behandelt in een soort van open douchetent. Ik mag op twee plakvoeten gaan staan en een douchemuts opzetten. De behandeling duurt ongeveer 10 minuten en daarna mag ik nog 2 minuten drogen voor de ventilator. Best fris! De kleur wordt met het uur donkerder vertelt zij mij tot slot. Dat is natuurlijk spannend!

Over het eind resultaat ben ik zeer te spreken. Gelukkig geen Ross bruin en al helemaal geen wortel! Thuis zagen ze het in eerste instantie niet eens, maar dat is ook zo als je van de kapper komt. De foto’s zijn gemaakt en nu op dag 7 is het er toch wel bijna af. Voor de prijs (€30) zou ik het zeker niet een paar keer per maand herhalen. Wel is het leuk voor een feestje, bruiloft of je eerste stranddag. Bovendien hoe veilig is dit bruinspul eigenlijk? Heb jij een goed alternatief voor een beetje kleur?

Met natuurlijk een groet,

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
cybermagnetik
Door

cybermagnetik

op 17 May 2011

What a great web log. I spend hours on the net reading blogs, about tons of various subjects. I have to first of all give praise to whoever created your theme and second of all to you for writing what i can only describe as an fabulous article. I honestly believe there is a skill to writing articles that only very few posses and honestly you got it. The combining of demonstrative and upper-class content is by all odds super rare with the astronomic amount of blogs on the cyberspace.

Rieneke Steeghs
Door

Rieneke Steeghs

op 22 Jul 2011

leuk, zo'n ervaring! Lijkt mij wel apart om bruin te worden in een tent ;-) EUR 30 vind ik persoonlijk echt teveel als je er maar een week plezier van hebt, maar inderdaad voor een enkele keer als je een speciale gelegenheid hebt is het wel te doen. Wel goed om het dan alvast een keertje uitgeprobeerd te hebben trouwens, want stel dat het op je huid toch niet goed aanslaat en je wel een wortel wordt, dan staat dat niet zo charmant op bijvoorbeeld trouwfoto's ;-) Zelf ben ik geen fanatieke zonner, maar ik hou wel van een natuurlijk bruin kleurtje en gebruik dus ook nooit zelfbruiners (heb ik wel eens geprobeerd, maar mijn huid werd er heel erg pukkelig van, dus dat doe ik niet meer). Als ik zon doe ik dat buiten (dus geen zonnebank) en dan in de schaduw mét factor en ik ga alleen in de volle zon als m'n huid al gewend is (en dan max. een uurtje). Ik doe er liever iets langer over om een bruin kleurtje krijgen en mijn ervaring is dat je er dan ook langer plezier van hebt. Ik smeer mijn huid ook regelmatig in met olie (wel eentje die snel intrekt!), dat helpt ook om de kleur langer vast te houden. En dan nu nog zon...

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine