datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Sta in je vrouwelijke kracht en ontdek Burlesque met Miss Natural en Dance Holland!
06 februari 2018 
5 min. leestijd

Sta in je vrouwelijke kracht en ontdek Burlesque met Miss Natural en Dance Holland!

Burlesque staat voor de kunst van de verleiding. In jouw vrouwelijke kracht staan en bewegingen op jouw eigen manier uitvoeren. We dansen, teasen, bewegen sierlijk en werken met verschillende expressies. Ontdek Burlesque met Miss Natural!

De kunst van de verleiding

Welkom bij ‘de kunst van de verleiding’! Burla (Burlesque) betekent Joke, dus behalve de verleiding staat ook de humor voorop in deze leuke workshop. Ook jij kunt nu kennis maken met deze prachtige dansvorm. Durf jij? De workshop is onder leiding van top choreografe Elles de Graaf van Dance Holland. Burlesque staat voor: humor, tease, beweging, spanning, uitstraling, danslijnen, elegantie, acting en uitdaging.

Ik mag helemaal mijzelf zijn!

Dansen is al heel mijn leven mijn allergrootste passie. Op mijn 3e ben ik begonnen met het genieten van deze passie en dat heeft me nooit meer losgelaten. Al veel verschillende stijlen heb ik mezelf eigen mogen maken, maar Burlesque stond nog altijd op mijn wensenlijstje. De workshop heb ik echt als fantastisch ervaren! Van het begin tot het einde werd ik meegenomen in een wereld van passie, sensualiteit, plezier, spelen en verleiden. Heerlijk om samen met een groep prachtige vrouwen te mogen genieten van je vrouwelijkheid door vrouwelijk en sensueel te bewegen.

Burlesque-Workshop

Alles was goed, alles mocht er zijn. De sensuele/vrouwelijke kleding, de handschoentjes, hakken, boa’s, heerlijk! Ik ben een vrouw die geniet van het mogen uiten van mijn gevoelens in dans. Ik kan zo mooi verbinding maken met mijn vrouw zijn door vrouwelijk en sensueel te bewegen. Helaas ben ik in het verleden verschillende momenten daar ook op afgerekend door mijn omgeving, omdat de bewegingen te sensueel zouden zijn. Gelukkig ben ik op dat vlak enorm gegroeid. En wat heerlijk dat ik deze kant van mezelf er tijdens de workshop helemaal heb mogen laten zijn. Ik mocht mezelf helemaal laten zien en werd daar zelfs in aangemoedigd en bevestigd door andere vrouwen. Geweldig om de super vrouwelijke, sensuele en verleidelijke vrouw te voorschijn te mogen halen en te mogen stralen!

Ik zou deze workshop zeker aanraden aan mijn vriendinnen, omdat ik weet dat veel vrouwen in mijn omgeving het lastig vinden om verbinding te maken met hun vrouwelijkheid. Dat ze het lastig vinden om zichzelf op dit gebied helemaal te laten zien. Ik gun het ze zo om zichzelf zo mooi, sensueel en vrouwelijk te voelen. Dus JA ik zou het zeker iedereen aanraden!

Danielle, 38 jaar uit Helmond

 

Zou je dit ook willen?

  • Meer zelfvertrouwen krijgen en jezelf durven te laten zien?
  • Plezier ervaren door op een speelse manier jouw lichaam te tonen?
  • Sierlijk en elegant leren bewegen?
  • Meer plezier en sensulatiteit in je leven?
  • Jouw verleidelijke vrouwelijke kant ontdekken?

Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen

Na een heftig jaar was ik heel erg toe aan lol. Omdat ik het heerlijk vind om te dansen en graag mijn sensualiteit beleef dacht ik gelijk, JA!!! Dit is waar ik behoefte aan heb, de voorpret, de ervaring en de napret! Ik heb erg genoten van het ondeugende lieve meisje die ik al lang niet meer had gezien. Een heerlijke hernieuwde kennismaking was het. Mijn zelfvertrouwen heeft weer een boost gekregen. Ik zou het aanraden aan vrouwen die wel een beetje meer plezier en sensualiteit in hun relatie of hun leven mogen krijgen. Ter inspiratie maar ook om er zelf vertrouwen van te krijgen. Want we zijn allemaal mooi! Ik heb de smaak te pakken!

Lune, 35 jaar uit Nijmegen

Ik weet dat ik heel vrouwelijk en sensueel ben

Ik vind burlesque zo mooi om te zien. Zo vrouwelijk. Ik vroeg me af of ik het zou durven Het was een hele integere workshop. Professioneel begeleid en de groep vrouwen was als een warme bedding. Iedereen straalde in eigenheid zonder oordeel en ieders eigenheid werd door de groep aangemoedigd. Een supervrouwelijke setting. Ik weet dat ik heel vrouwelijk en sensueel ben, maar door verlegenheid dam ik mijzelf soms in. Op het podium mocht ik mijzelf laten zien en ruimte innemen zonder gene.

De workshop is zo leuk. Op een speelse manier in je vrouwelijkheid gaan staan, terwijl je wordt aangemoedigd door andere vrouwen geeft een enorme boost aan er mogen zijn.

Ruth, 41 jaar uit Endhoven

Master Dance Workshop Burlesque

Doe dan mee met de 5 weken durende online workshop Burlesque van Miss Natural. Je krijgt uitleg over het ontstaan van de dansvorm en passie voor deze dans. Je leert de deelnemers kennen; hebben zij dit ooit gedaan, wat verwachten zij, vinden zij het spannend? Je leert Burlesque loopjes en variaties, dansen met een boa, handschoenen en hoe je hiermee elegant kunt teasen. We laten zien hoe je met attributen (hoed, veren, stoel, etc.) kunt dansen en je krijgt opdrachten om zelf uit te voeren thuis. Je ontdekt hoe je humor en expressie kunt gebruiken en je eigen act kunt maken. In de laatste workshop zie je ook hoe alle deelnemers een groepsact doen en laat Eva van Zeeland haar Burlesque optreden zien.

Fijn om gezien te worden

Het leek mij al lang geweldig om op deze manier een deel van mijn vrouwelijkheid te ontdekken. Als vollere dame heb ik mijn lijf lang niet zo mooi gevonden, dit was een kans om verbinding te maken met mijn sensualiteit. Geweldig, warm bad, mooi om te zien dat eenieder uniek is en iedereen zijn eigen motieven heeft om deel te nemen. Wat fantastisch om kwetsbaar in verbondenheid te mogen zijn. Fijn om gezien en aangemoedigd te worden door andere vrouwen en wat enig om samen te spelen. Ik heb ontdekt dat mijn lijf het als vanzelf allemaal wist. Hoe te bewegen, wat bij mij past… hoe ik authentiek sensueel kan zijn.

Maud, 45 jaar uit Eindhoven

Voor wie is Burlesque?

Burlesque is voor iedereen; van jong tot oud van slank tot vol. Je hoeft niet te kunnen dansen om aan deze workshop mee te kunnen doen. In iedere vrouw (en ook man) zit verleiding en zelfliefde, met een dansvorm als Burlesque breng je dit tot uiting!

Burlesque cursussen door heel Nederland

Je kunt bij Dance Holland dit voorjaar ook starten met een 5 of 7 weekse Burlesque cursus. Alle lessen zijn 1,5 uur. Start voorjaar 2018: in maart en april in de volgende steden: Amsterdam, Amersfoort, Alkmaar, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Heerhugowaard, Leiden, Nijmegen, Rosmalen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Prijs 5 weekse cursus €110,-

Prijs 7 weekse cursus €150,-

Dance Holland organiseert ook losse Burlesque workshops voor vrijgezellenfeesten, vriendinnengroepen, verjaardagen en bedrijfsuitjes.

Kijk hier voor alle Burlesque Workshop data of mail naar info.danceholland@gmail.com.

Wil je ook jouw verleidelijke vrouwelijke kant ontdekken?

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading