datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Cadeau 3 - Comfortabele Barnhard Bodywear set van biologisch katoen
14 december 2011 
1 min. leestijd

Cadeau 3 - Comfortabele Barnhard Bodywear set van biologisch katoen

Wist je dat aan de productie en verwerking van gangbare katoen veel nadelen zitten? Zo worden er grote hoeveelheden kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt, met alle mogelijke milieu- en gezondheidsproblemen van dien.

Ook blijven er vaak sporen van bestrijdingsmiddelen in de kleding achter, die bij de drager huidirritaties en allergieën kunnen veroorzaken. Daar zit je bij je ondergoed al helemaal niet op te wachten!

Geen resten van bestrijdingsmiddelen op je huid

Reden genoeg om te kiezen voor biologisch geteelde katoen. De biologische katoenteelt maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke compost en natuurlijke bestrijdingsmiddelen. Om uitputting van de bodem te voorkomen wordt de teelt van katoen afgewisseld met de biologische teelt van voedselgewassen. Door biokatoen te dragen, laat je zien dat je je wat aantrekt van de wereld om je heen.

Deze bodywear set zit natuurlijk lekkerder

Het cadeau van vandaag is een set van Barnhard Bodywear. Alle hun producten worden gemaakt van 100% biologische en ongebleekt katoen. De katoen is ook nog eens gekamd waardoor het extra zacht aanvoelt en lekker comfortabel zit. De katoen wordt ook niet gebleekt. Doordat er geen residuen van bestrijdingsmiddelen zijn achtergebleven in de katoen veroorzaakt de stof geen huidirritatie en is Barnhard Bodywear zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

100% biologisch en ongebleekt katoen

Waar andere producenten van ‘biokleding’ die bijvoorbeeld het ‘organic exchange’ label dragen, het vaak hebben over het gebruik van bio katoen, betekent dat niet dat die kleding voor 100% uit biologisch katoen bestaat. De kleding kan ook slechts voor 50% uit biologisch katoen bestaan.

Barnhard Bodywear is GOTS gecertificeerd, wat betekend dat er dus gegarandeerd met 100% biologische katoen is gewerkt die niet is gemixt met gangbare katoen. Met een set van Barnhard Bodywear zorg je dus niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor het milieu!

Kies je eigen set van biologische katoen

 

Wil jij ook zo’n comfortabele set van Barnhard Bodywear?

De damescollectie bestaat uit een bikinislip, heupslip, boxershort, twee verschillende hemdjes (normaal en spaghettibandje) en een T-shirt. In de maten XS, S, M, L en XL. Als cadeau winnaar mag je zelf een set samenstellen uit deze items in jouw maat.

Laat op deze pagina jouw reactie achter en lees snel in de ‘Kerst Cadeau Week Spelregels’ hoe je kans maakt!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Carlien Leidens
Door

Carlien Leidens

op 14 Dec 2011

Dit lijkt me een leuk cadeau voor Marjon Briede. Ze is een lieve vriendin én een geweldige moeder! Ik zou haar graag verrassen met een leuk cadeautje met de kerst. Ze verdient het!

Marijke Bogaerts
Door

Marijke Bogaerts

op 14 Dec 2011

Hoi Eva, Sorry voor mijn vorige bericht, maar ik denk nu dat ik ik het doorheb met de site. En het is nu net iets voor mijn Zus dit pakketje van ondergoed, ze draagt niets als katoen.Mijn Zus die heeft het afgelopen jaar bijna 2 Zoons verloren. Ze heeft een moeilijk jaar achter de rug. Een zoon die in Guatemala overvallen is en een zoon het even niet meer zag zitten. Ze kan zich alleen niet aanmelden, want ze heeft geen Computer, ze is 68. Groeten, Marijke

Marjon
Door

Marjon

op 14 Dec 2011

Wat een leuk cadeau. Zeker nu het wat kouder wordt is dit heerlijk om warm te blijven! Deze lekkere zachte en comfortabele set lijkt mij prima passen bij Carlien Leidens.

Erica
Door

Erica

op 18 Dec 2011

Hier kan ik mijn moeder erg blij mee maken. Ze verdraagt alleen maar katoen aan haar huid en ze draagt graag comfortabel ondergoed. Ze is vaak onderweg om zieken en ouderen te bezoeken en dankzij Barnhard Bodywear kan ze er weer tegen, door weer en wind!

Ellen
Door

Ellen

op 20 Dec 2011

Dit zou ik graag mijn moeder cadeau willen doen. Omdat ze een erg gevoelige huid heeft, is het lastig lekker zittend ondergoed te vinden. En buiten alles ook omdat ze altijd zo lief is en altijd voor me klaarstaat!!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading