datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Cadeau 3: Duurzame design broodtrommel van Sigg
12 december 2012 
1 min. leestijd

Cadeau 3: Duurzame design broodtrommel van Sigg

Ken jij moeders met schoolgaande kinderen? Moeders die hun kinderen niet alleen graag gezonde en natuurlijke voeding meegeven naar school, maar ook een steentje willen bijdragen aan het milieu? En die ook van mooie spullen houden? Dan heb ik een mooie cadeautip voor je voor deze kerst:  de duurzame design broodtrommel van Sigg! Deze ‘groene lunchbox’ is praktisch, milieuvriendelijk en ook nog eens hartstikke mooi. En wij mogen er vandaag maar liefst vijf exemplaren van weggeven!

Groene lunchbox

De Sigg Alu Lunchbox is stevig, trendy en praktisch voor brood, snacks en fruit. Niet alleen de kleur is groen; de lunchbox is gemaakt van 100% recycleerbaar aluminium. Plus: deze broodtrommel is een duurzaam alternatief voor plastic boterhamzakjes. Een echte groene lunchbox dus!

Met de klemmen aan de zijkant klik je de lunchbox eenvoudig dicht. Ideaal voor school of werk, of voor onderweg. En de trommel is ook als handige bewaarbox te gebruiken!

Over Sigg

Sigg is in 1908 in Zwitserland opgericht en uitgegroeid tot het grootste merk herbruikbare drinkflessen ter wereld, en ook broodtrommels. Hierbij wordt Zwitserse kwaliteit gecombineerd met moderne designs. Sigg flessen en lunchboxes zijn gemaakt van aluminium. Sigg is 100% veilig, licht en duurzaam.

Maak kans op deze duurzame design broodtrommel van Sigg

De Sigg Alu Lunchbox Maxi Metallic is onder meer verkrijgbaar via www.fokkido.com, in de kleuren groen, blauw, pink en aluminium. Maar je kunt ‘m natuurlijk ook eerst vandaag proberen te winnen voor één van jouw dierbare vriendinnen of familieleden.

Heeft jouw zus, nichtje of vriendin schoolgaande kinderen? Geef ze dan gratis deze groene lunchbox cadeau via Miss Natural!
Laat op deze pagina jouw reactie achter en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Enne… Ben jij zelf zo’n moeder die dolgraag één van deze mooie broodtrommels in haar bezit wil hebben? Vraag dan aan een vriendin om ‘m voor jou te winnen!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Susanne
Door

Susanne

op 12 Dec 2012

Ik zou deze broodtrommel graag willen winnen voor mijn zoon omdat hij duurzaam en bpa vrij is. Om hem te leren dat zelf brood meenemen geen schande is maar een bewust iets en goedkoper

Tessa Droge
Door

Tessa Droge

op 12 Dec 2012

Danny, omdat jij altijd dagelijks je broodjes zelf smeert en allemaal opeet wil ik jou deze ´groene´ broodtrommel geven. Staat trouwens leuk bij je werkkleding ;-)

Danny Noordover
Door

Danny Noordover

op 12 Dec 2012

Leuk Tessa zou ik graag willen winnen maar ik gun hem jou ook hoor!

Marjon
Door

Marjon

op 12 Dec 2012

euhh leuk voor kinderen maar ook leuk voor mijn vriend! Deze stoere trommel kan hij met gerust hard naar zijn werk mee nemen ipv alle boterhamzakjes welke hij nu gebruikt!

Gerda van Drunen
Door

Gerda van Drunen

op 13 Dec 2012

Zeker aan Stephanie omdat zij zeker het belang van duurzaam kent! Zij heeft dus nog geen broodtrommel, maar gebruikt aluminium folie.. en dit zal dan zeer zeker een aanwinst zijn, prachtig design en ze heeft al zo'n herbruikbare drinkfles dus zou zo fijn zijn als ze het meenemen van haar brood ook groen kan doen!

Charissa
Door

Charissa

op 17 Dec 2012

aan mezelf, neem ook elke dag een trommeltje mee naar kantoor. Mijn oude trommel valt uit elkaar.

liza
Door

liza

op 17 Dec 2012

Voor 1 van mijn dochters die nog alledagen brood of iets anders mee naar school nemen.

Natasja
Door

Natasja

op 17 Dec 2012

Aan mijn 3 zoons omdat ze altijd zo goed hun broodtrommeltjes met brood mee naar school nemen maar waar de sluitingen altijd van afbreken!

Puck
Door

Puck

op 17 Dec 2012

Wat zou ik deze graag willen winnen voor een van mijn zoontjes. Laatst hebben we LunchBots broodtrommels besteld bij Greenjump maar de kwaliteit valt me helaas heel erg tegen. Hopelijk is dit een beter alternatief voor de plastic broodtrommel.

marja
Door

marja

op 17 Dec 2012

ik zou graag de trommel willen geven aan m'n kleinzoon van 5 jaar.....hij woont in België en neemt elke dag brood en fruit mee naar school. M'n schoondochter is heel bewust met gezonder eten bezig en dit lijkt mij een leuk kadootje!

Eveline
Door

Eveline

op 18 Dec 2016

Lieve Sébastien (5 jaar), eindelijk een broodtrommeltje dat vast niet stuk gaat in je schooltas of op school! Helaas heb je dit schooljaar al drie trommeltjes versleten. Hopelijk gebeurt/lukt dat met dit trommeltje niet meer! Liefs, mama

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading