datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Cadeau 4: Lilly's Eco Clean schoonmaakpakket
13 december 2012 
3 min. leestijd

Cadeau 4: Lilly's Eco Clean schoonmaakpakket

Ik geef toe: schoonmaken is niet mijn grootste hobby. Je vraagt je nu misschien af: “van wie dan wel?” Maar echt, ik ken mensen die er dol op zijn!

Er zijn dingen die zelfs zoiets als schoonmaken leuker voor mij kunnen maken! Bijvoorbeeld wanneer je huis er na afloop blinked schoon uitziet. Maar ook wanneer je dit hebt kunnen bereiken met veilige, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. En dat kan met het vierde cadeau dat je kunt winnen tijdens de Kerst Cadeau Week op Miss Natural: het Lilly’s Eco Clean schoonmaakpakket!

De inhoud van het schoonmaakpakket

Het Lilly’s Eco Clean schoonmaakpakket, dat beschikbaar wordt gesteld door Vitals, bestaat uit Lilly’s Eco Clean afwasmiddel, allesreiniger en toiletreiniger. Allemaal veilige, effectieve en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voor een heerlijk, natuurlijk schoon huis.

Effectief schoonmaken met Lilly’s Eco Clean

Veel mensen maken hun huis schoon met chemische middelen, zoals ik ook deed voordat ik in aanraking kwam met Lilly’s Eco Clean. Het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen heeft verschillende redenen. Zo is het vaak goedkoper dan natuurlijke middelen en is het makkelijker verkrijgbaar. Bovendien zijn de natuurlijke schoonmakers die ik eerder heb geprobeerd nooit echt effectief geweest (met uitzondering van de ui in het water om de ramen mee te lappen). Lilly’s Eco Clean schoonmaakmiddelen zijn dat wel! Het afwasmiddel werkt net zo ontvettend als een ander (A-)merk en de allesreiniger doet zijn werk op vele verschillende soorten oppervlakten. Het meest sceptisch was ik van tevoren over de toiletreiniger, het product dat na gebruik ook de meeste verbazing schepte. Alhoewel de fles geen ‘zwanehals’ heeft, komt de toiletreiniger door het schuine tuitje overal bij. Bovendien werd er bij mijn eerste gebruik vuil verwijderd waarvan ik niet eens wist dat het er zat!

Lilly’s Afwasmiddel

Lilly’s Eco Clean Afwasmiddel werkt sterk ontvettend, antibacterieel en is door de natuurlijke ingrediënten, waaronder aloë vera, lekker zacht voor de handen. Het heeft een zeer aangename geur van etherische citroenolie. En het werkt zeer effectief!

Lilly’s Allesreiniger

Lilly’s Eco Clean Allesreiniger met etherische eucalyptusolie kan gebruikt worden voor het schoonmaken van alle soorten oppervlakten, van graniet tot roestvrij staal. Van het afnemen van de tafel, tot het schoonmaken van de tegeltjes in de keuken of badkamer, maar ook ramen of spiegels. Ook handig: deze allesreiniger kun je veilig gebruiken voor het schoonmaken van keukenapperatuur zoals de koelkast, omdat er geen giftige stoffen in zitten. Helemaal veilig dus in nabijheid van etenswaren.
Er wordt gebruik gemaakt van azijn, omdat dit een zeer effectief en natuurlijk middel is. De lichte geur van azijn vervliegt al vrij snel.

Lilly’s Toiletreiniger

Lilly’s Eco Clean Toiletreiniger is een ideaal natuurlijk middel om de wc mee schoon te maken. Zoals gezegd kom je met de fles zeer makkelijk onder de rand van de wc doordat de tuit schuin staat. In één vloeiende beweging kun je de hele pot rond. Even enkele minuten laten intrekken, schrobben en doorspoelen en klaar is Klara!

Een belangrijk ingrediënt in dit product is natuurlijke tea tree-olie, dat goed reinigt, effectief is tegen bacteriën en óók een natuurlijke luchtverfrisser is. Veel fijner dan een chemische ‘luchtverfrisser’. Er blijft geen sterke lucht lang hangen.

Maak kans op een Lilly’s Eco Clean schoonmaakpakket

Is jouw beste vriendin of je zus net verhuisd en kan ze wel een pakket met schoonmaakmiddelen gebruiken? Of wil je je (schoon)moeder ervan overtuigen om over te gaan op natuurlijke schoonmaakmiddelen?
Dat komt goed uit, want Miss Natural mag vijf Lilly’s Eco Clean schoonmaakpakketten cadeau geven. En jij mag zeggen aan wie!

Laat op deze pagina jouw reactie achter en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Karen Postma
Door

Karen Postma

op 13 Dec 2012

Ja, een schoonmaakpakket voor mijn moeder! Ze gaat verhuizen met mijn vader naar een appartement. Dit is een ideaal pakket om alles goed schoon te krijgen. Begint ze meteen met een natuurlijk gevoel hier in de bossen.

mafbo
Door

mafbo

op 13 Dec 2012

In deze produkten zitten veel natuurlijke middelen. Ik zou dit mijn zus gunnen, alhoewel ze ook niet zo'n poetster is, maar met 3 katten moet ze toch wel eens aan de slag. En omdat ze veel middelen uit de natuur gebruikt lijkt me dit een stimulans voor haar. Ze is ook allergisch voor synthetische parfums, ze is eigenlijk puur voor de natuur.

Eva van Asperen
Door

Eva van Asperen

op 13 Dec 2012

oh dit zou mijn moeder leuk vinden! ze heeft altijd last van de chemische poetsmiddelen (vooral op de longen) maar ze gebruikt ze toch omdat ze ervan overtuigd is dat die het beste zijn. dus hiermee zou ik haar kunnen overtuigen :) plus ze verdient het gewoon omdat ze mij ook heel goed geholpen heeft met poetsen toen we verhuisd zijn (wat een gore bedoeling was het) en ze is de beste mama ter wereld! :D

Tessa Droge
Door

Tessa Droge

op 13 Dec 2012

Ik wil graag zo'n pakket aan Danny geven, omdat schoonmaken echt niet zo vervelend is!

Danny Noordover
Door

Danny Noordover

op 13 Dec 2012

Tessa heeft zo'n heerlijk pakket verdiend, omdat schoonmaken voor haar geen straf is en met Eco middelen zal ze helemaal vrolijk worden, want het is nog goed voor het milieu ook.

bianca vd linden
Door

bianca vd linden

op 15 Dec 2012

Geweldige actie. Ik wil dit graag kado doen aan mijn moeder. Hopelijk dat ze ook in ga zien dat ecologische producten ook schoonmaken

Anouk Post
Door

Anouk Post

op 16 Dec 2012

Eigenlijk voor mezelf . Ben sinds ons trouwen zoveel mogelijk bezig met natuurlijke produkten en daar horen schoonmaakmiddelen ook bij ;)

Charissa
Door

Charissa

op 17 Dec 2012

Ik zou dit graag aan mijn moeder geven. Ik heb haar nu aan de Ecovert en Groene zeep, maar ik wil dat ze echt helemaal om gaat. Ik denk dat dit mooie pakket daar wel bij kan helpen.

liza
Door

liza

op 17 Dec 2012

Nou geweldig dit pakket. Zo natuurlijk mogelijk schoon maken, lijkt me heerlijk.( Ben ook van plan om zelf wasmiddel te gaan maken.)

Marieke
Door

Marieke

op 17 Dec 2012

Aan mezelf! Schoonmaken is niet mijn hobby, maar wie weet wordt dat het doir zo'n leuk pakket wel...

Astrid
Door

Astrid

op 17 Dec 2012

Ik zou het pakket graag geven aan mijn man. Hij is gek op poetsen :), alleen poetst hij nog niet natuurlijk. Zo wil ik hem laten zien dat natuurlijke producten ook goed werken!

Eva
Door

Eva

op 21 Dec 2012

Ik zou dit pakket graag aan mijn moeder willen geven, omdat zij mij heeft geleerd hoe belangrijk gezonde voeding en natuurlijke producten zijn voor de mens en de natuur.

Els
Door

Els

op 12 Jan 2013

ik ben heel blij dat ik dit pakket van mijn dochter Karen krijg, ik zit er met spanning op te wachten. Wanneer zou ik het tegemoet kunnen zien?

Eva van Asperen
Door

Eva van Asperen

op 17 Jan 2013

ik heb het pakket ook nog nie mogen ontvangen, is er iets bekend wanneer we het mogen verwachten?groetjes! :) eva

Els
Door

Els

op 25 Jan 2013

Pakket gisteren aangekomen. Bedankt!!!

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine