datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Céleste (42) zoekt relatie met herkenning voor elkaar
06 april 2018 
in Dating
2 min. leestijd

Céleste (42) zoekt relatie met herkenning voor elkaar

Haar vrienden beschrijven Céleste (42 jaar) uit Amsterdam als de vrouw met de stralende glimlach, iemand die veel plezier ziet in de mensen om haar heen. Céleste in een aantal steekwoorden: klein, tenger, meisjesachtig, gevoelig, achtergrond in ballet, open-minded, tikkeltje tegenstrijdig (sterrenbeeld Vissen). Zij is rustig van aard, maar houdt ook wel van spanning en avontuur.

Lekker in je vel

Céleste heeft regelmatig de behoefte om in de natuur te zijn, en de stilte op te zoeken, maar tegelijkertijd houd zij ook erg veel van muziek, en vind ze het leuk om naar een bandje te gaan kijken in Paradiso. Zij is romantisch ingesteld, maar heeft genoeg levenservaring om er niet in weg te glijden. Ze is veel bezig met yoga, meditatie en mindfulness. Céleste wordt blij van muziek, dansen, yoga, extra pure chocolade en (huis)dieren. Op dit moment volgt zij een pilates opleiding en is mantelzorger voor haar moeder.

Dit past bij haar natuurlijke levensstijl;

  • Biologisch
  • Suikervrij
  • Zuivelvrij
  • Tarwevrij

“Ik drink geen koffie en eet geen varkensvlees”

Ben jij de man voor Céleste?

In een man (39 – 49 jaar) zoekt zij een goede emotionele en lichamelijke connectie. Iemand die iets van herkenning voelt in haar profiel. Dat kan zijn door gemeenschappelijke interesses, of door inspirerende verschillen. Céleste zoekt iemand die zijn eigen leven wil leiden, niet perse alles samen hoeft te doen, maar als je wel samen bent, er dan ook 100% voor elkaar te zijn. En dat kan voor haar zowel in een goed gesprek, als in volledige stilte. Communicatie vind zij wel belangrijk. Het is fijn als iemand zichzelf is, en zich kan kleden naar de gelegenheid; een oude spijkerbroek tijdens het klussen en een mooi pak voor een avondje naar het theater. Als je van muziek, kunst en cultuur houdt is dat een pre. Gezien haar eigen lengte van 1.49 m, liever een man die niet langer is dan 1.85 m.

“Ik ben op zoek naar iemand die niet alles samen hoeft te doen,
maar als we samen zijn dat we er dan 100% voor elkaar zijn”

Miss-Natural-Date-Me-Céleste

Klinkt als muziek

Céleste haar muzieksmaak is heel gevarieerd; Nick Cave & The Bad Seeds, Leonard Cohen, The Velvet Underground, The Rolling Stones, The Jayhawks, 16 Horsepower, Mazzy Star, The Americans, Lucinda Williams, The Strokes, The White Stripes, Ryan Adams, BRMC, 60’s garage rock, Philip Glass, Max Richter, Chopin, Mahler, enz. Ben jij een man die zich kwetsbaar durft op te stellen? Kun je ook koken en houd je net als Céleste van muziek festivals? Reageer dan en wie weet staan jullie dit jaar samen ‘Into the Woods’!

Ja, ik wil een date met Céleste

Ben je vrijgezel en lijkt het je leuk om de liefde te vinden? Doe dan mee met ‘Date me’ en wie weet ga jij op date!

  1. Vul de vragenlijst hieronder in om te reageren op de vrouw/man die jij leuk vindt. 
  2. Maak er een leuk verhaal van (het is jouw liefdesverklaring). 
  3. Zorg er ook voor dat je er een aantal foto’s bij upload, laat je zien!
  4. Van alle reacties mogen de kandidaten kiezen met wie zij op speeddate gaat.

[gravityform id=”83″ title=”false” description=”false”]

Vind samen met Miss Natural de liefde die past bij jouw natuurlijke levensstijl! 

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading