verjongen

Verlaag je Epigenetische Leeftijd
en zie er zichtbaar jonger uit!

Ontdek hoe je een gezonde, glanzende en stralende huid kunt krijgen.

(Zonder medische ingrepen, chemische botox of injectables!)

Heb jij ooit iemand ontmoet die er jonger uitziet dan die werkelijk is? Experts hebben daar nu een verklaring voor. Zo heeft iedereen naast een eigen biologische klok ook een zogenaamde ‘epigenetische’ leeftijd. Die vertelt op basis van ons DNA hoe oud ons lichaam en onze geest écht is. En je hebt die epigenetische klok ook zelf in de hand!  Jouw ‘epigenetische’ leeftijd vertelt hoe jong jij echt bent.

klok

De tijd terugdraaien, kan dat?

Epigenetica kan een rol spelen bij verjonging omdat sommige epigenetische veranderingen die optreden tijdens het verouderingsproces omkeerbaar kunnen zijn. Epigenetica is een tak van de wetenschap die zich bezighoudt met veranderingen in genexpressie die optreden zonder dat er wijzigingen zijn in de onderliggende DNA-sequentie. Met andere woorden, epigenetische veranderingen kunnen ervoor zorgen dat bepaalde genen aan- of uitgeschakeld worden!

Mijn Biologische Leeftijd = 33

Hi, ik ben Eva! Biologische leeftijd vertelt hoe ver iemand werkelijk is in het verouderingsproces. Als Miss Natural geloof ik dat echte schoonheid van binnenuit komt en dat een natuurlijke levensstijl met biologisch en suikervrij eten daarbij helpt! Met mijn lengte van 1.78 cm werd ik toen ik 12 was altijd ouder geschat, maar nu word ik eigenlijk altijd jonger geschat dan mijn chronologische leeftijd! Het is zelfs zo dat ik het bijna gênant vind worden om mijn 'echte' leeftijd te noemen omdat het shock effect zo groot is! 

Je wilt er toch ook op een natuurlijke manier fris en stralend uitzien!

Heb je last van een slappe huid, rimpels, acne, wallen, breekbare nagels, cellulitis, littekens, pigmentvlekken, couperose, dunner wordend haar of zelfs haaruitval?

Wat als ik je vertel dat je jouw huid kunt verbeteren, er stralend uit kunt zien en hierdoor jouw biologische leeftijd kunt verlagen? Dat je haren en nagels sterker worden en rimpels, fijne lijntjes en littekens kunt verminderen? 


Dit is namelijk mogelijk. En ook natuurlijk, zonder kunstmatige ingrepen! Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit ook kunt realiseren.

Vanaf de leeftijd van 25 jaar neemt de aanmaak van je lichaamseigen collageen af en vanaf 50 jaar stopt de productie bijna helemaal!

Krijg met collageen glans van binnenuit

marine-collageenpeptiden

5 gram marine-collageenpeptiden

Ontdek je glans en zeg hallo tegen een gezonde, gehydrateerde huid

collageen

Stralende biotine en zink

Een fantastische boost ter ondersteuning van een gezonde huid, haar en nagels

collageen

Vitamine C

Krachtige antioxidant vitamine om je natuurlijke collageenproductie te ondersteunen

collageen

Eeuwenoude botanische blend

Kalmerende kamille, hydraterend aloë vera en voedende goji- en acerolabessen

Bewezen resultaten bij 113 deelnemers*

91%

VOND DAT ZE EEN

JEUGDIGERE TEINT

KREGEN

92%

VOND DAT DE HUID

HUID GEZONDER

AANVOELDE

90%

VOND DAT ZE EEN

STRALENDERE

HUID KREGEN

83%

VOND DAT DE

STEVIGHEID VAN

DE HUID

VERBETERDE

*Individuele resultaten kunnen variëren. Statistiek gebaseerd op een onderzoek bij 113 deelnemers die gedurende 30 dagen achtereenvolgens het product gebruikten zonder cosmetische ingrepen of andere bekende veranderingen in hun reguliere huidverzorgingsproducten. 


Aanbevolen door meervoudig winnaar 'Beauty Award'

résidence de beauté
Evelien Leijten

Echte schoonheid komt van binnenuit!

Al 22 jaar heeft Evelien met haar schoonheidsinstituut Résidence de Beauté een uniek totaalconcept voor beauty en is hiermee 3-voudige winnaar van de Beauty Award voor beste schoonheidsspecialiste en beste salon van Nederland. Al in 2013 ontwikkelde Miss Natural samen met haar de cursus Natuurlijke Huidverjonging met Beauty Food. Evelien: 'Niet eerder zag ik zo'n mooie en snelle resultaten in huidverbetering met dit geweldige collageen product dat helemaal past binnen de natuurlijke levensstijl!'

Resultaat na 30 dagen gebruik

voor en na foto's
voor en na foto's
voor en na foto's

Je zult zien dat je niet alleen van buiten gaat stralen, maar mensen om je heen zullen zeggen, wat zie jij er goed uit! 

1. De juiste mindset

Met de juiste mindset haal je meer uit yoga. Naast het leren van nieuwe poses en ademhalingstechnieken, ga je ook leren over de juiste mindset en hoe je jouw geest zo optimaal mogelijk kunt kalmeren en concentreren. Dit gaat je helpen om beter om te gaan met stress en negatieve emoties om meer in het moment te zijn.

2. Focus op jezelf

Tijdens de yogalessen nemen we je aan de hand om je volledig op jezelf te laten focussen en de aandacht op het moment te richten. We laten je kennismaken met verschillende ademhalingstechnieken die je helpen je geest te kalmeren, je te concentreren en om je bewust te worden van het moment.

3. Jezelf openstellen

Gedurende de lessen nemen we je mee in de technieken waarmee je je volledig open kunt stellen en je bewust kunt worden van je emoties en gedachtes. Dit kan je helpen om beter te luisteren naar je lichaam en om te zien wat het nodig heeft om in balans te blijven.

4. Het de tijd geven

Het duurt even voordat je de verschillende poses en ademhalingsoefeningen onder de knie hebt. Na je eerste les kun je denken dat het misschien niets voor jou is, probeer het dan toch nog een keer de kans te geven. Probeer een andere stijl uit of kies een andere docent om de poses mee te oefenen.

Ga ook voor een jonge stralende huid!

Een mooie, jonge en stralende huid zonder chemische middelen en medische ingrepen, en je bovendien zichtbaar beter voelen en meer energie hebben. Dat wil jij toch ook?

Suikervrije collageen

Zonder toegevoegde suiker

Verrijkt met wilde bessen en een vleugje botanische kruiden voor een natuurlijke zoete smaak
collageen

Anti-aging, gaat niet om er jonger uit te zien, het gaat erom er op je best uit te zien op jouw leeftijd!

Yoga is een manier om te ontspannen en tegelijkertijd je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Je kunt de lessen op elk moment van de dag volgen, en je kunt het op elke plaats doen, zolang je maar een beetje ruimte hebt om te bewegen. De video's zijn afgestemd op jouw niveau, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet mee kunt komen of dat het juist te makkelijk voor je is.


Elke dag starten er schoonheidsspecialisten met het adviseren van Collageen aan hun klanten ...

  • Biotine draagt bij tot het behoud van normaal haar en een normale huid
  • Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid. 
  • Zink draagt bij tot het behoud van normaal haar, normale nagels en een normale huid.

Ik voel dat ik steeds vaker bezig ben met het hier en nu, dat ik steeds meer van de kleine dingen geniet. Het genieten was een beetje verdwenen uit mijn leven en alles ging op de automatische piloot.
Kirsten van Leeuwen

Zonder de hulp van Mirjam met deze cursus was het me niet gelukt om yoga te integreren in mijn dagelijkse routine. Ik weet dat ik een groot deel zelf heb gedaan maar ik kon het niet alleen.

Sander de Raadt
Ik ben begonnen met de oefeningen en ik kan sinds jaren weer slapen. Het is alsof er een wonder is gebeurd. Bedankt voor het zetje in de goede richting! Hier help je ontzettend veel mensen mee!
Leontien Bosman

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer balans.

Klik hieronder om direct toegang te krijgen.

Het product 

Duidelijke uitleg

Het moet voor iedereen duidelijk zijn hoe elke oefening moet en waar elke oefening goed voor is.

Toegankelijk

Iedereen moet op een toegankelijke manier kennis kunnen maken met Yoga en de voordelen ervan ervaren.

Iedereen kan stralen!

De cursus moet geschikt zijn voor beginners, maar ook waardevol zijn voor (licht) gevorderden.