10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Colloïdaal Zilver en Goud, onmisbare alternatieven voor je gezondheid!
06 juli 2017 
3 min. leestijd

Colloïdaal Zilver en Goud, onmisbare alternatieven voor je gezondheid!

Stress invloeden vanuit de samenleving hebben een bewezen negatieve uitwerking op je lichaam en ook de stress op je lichaam die veroorzaakt wordt door virussen, schimmels en bacteriën zorgt ervoor dat je vaak achterloopt op de feiten en gewoon niet lekker in je vel zit. In dit artikel meer informatie over Colloïdaal Zilver en Goud en de toepassing.

Jezelf natuurlijk genezen

Omdat we allemaal opzoek zijn naar oplossingen voor dit probleem en weten dat er meer is dan de huidige voorgeschreven, onderdrukkende middelen, gaan we ons met bijvoorbeeld met yoga, meditatie of fitness bezighouden en zorgen we ervoor dat we gezonde (biologische) voeding binnen krijgen al dan niet ondersteund door wat extra vitamine/mineralen supplementen.

Kom je er echt niet zelfstandig uit, dan gaan we steeds vaker naar een complementair therapeut om zo tot een oplossing van je probleem te komen.

Het beste uit de natuur

De overheid tracht je te beschermen en is een ware heksenjacht begonnen om zo het gehele alternatieve circuit aan banden te leggen om zo de therapeuten en mede de informatie over alternatieve middelen te doen laten verdwijnen.

Dit alles om jouw te beschermen…

Maar in deze moderne samenleving waar Back to Nature nu juist een ware trend is, wil de consument  graag zelf kiezen wat goed of slecht is en niet gedomineerd worden door de beschermende overheid.

Colloïdaal

Colloïdaal Zilver en Goud

Omdat er steeds minder vrije informatie ter beschikking is, wil ik je graag wijzen op een website waar colloïdale wateren verkocht worden en ook een gratis informatieboekje ter beschikking is. Het korte en duidelijke boekje bevat veel interessante informatie over colloïdaal Zilver en Colloïdaal Goud.

Zilverwater, Goudwater en Platinumwater, oftewel colloïdaal Zilver, Goud en Platina is vandaag de dag een onmisbaar alternatief dat je eigenlijk altijd in huis zou moeten hebben.

Geen gebruiksadvies meer op de fles

Waar producenten van de colloïdale wateren vroeger nog tekst en uitleg mochten geven over het product en zelfs op het etiket een gebruiksadvies mochten geven, is het vandaag de dag verboden voor producenten om advies op de fles te zetten!

Als je nu een flesje Zilver wil kopen, ben je aangewezen op informatie van derden want er staat geen gebruiksadvies meer op de etiketten.

Gratis e-boek over Colloïdaal Zilver en Colloïdaal Goud

colloïdaalGelukkig mogen er wel boeken verkocht worden en daarom geef ik je de tip om dit boek te lezen: “Wat kan Colloïdaal Zilver en Colloïdaal Goud voor mijn gezondheid betekenen?”

Het is nu (nog) verkrijgbaar, en gratis met de volgende kortingscode: Miss Natural

Je kan het boek vinden op de colloïdaal Zilver, Goud en Platina website van puurcolloidaal.nl

Alle extra informatie is welkom, toch?

Wat denk jij van colloïdale wateren en heb je hier zelf ervaring mee?
Laat het ons weten in een reactie!

miss-natural-eat-dance-love

Dit is een gesponsord artikel en exclusief geschreven voor Miss Natural

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Rine
Door

Rine

op 27 Nov 2017

Ik heb met succes een kuur met colloïdaal zilverwater gedaan omdat pfeiffer weer opspeelde. Volgens huisarts niets aan te doen, echter deze kuur bewees het tegendeel.

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.