arrow_drop_up arrow_drop_down
6 april 2018 

Croupier Sander (28) zoekt een vrouw vol doorzettingsvermogen

Sander (28 jaar) uit Maastricht is een zorgzaam persoon en vindt het leuk om biologisch en suikervrij te koken. Hij kan goed praten en sparren en biedt ook een luisterend oor. Ook wordt hij erg gelukkig van spelletjes spelen (bord-, gezelschaps-, kaart-). Sander vindt stilzitten lastig en werkt als croupier. In zijn vrije tijd komt hij graag in de sauna waar hij helemaal tot rust kan komen. Een goede voorstelling in het theater als een musical of cabaret houdt hij ook van. Je mag hem wakker maken voor een wandeling in de natuur, maar ik kan ook genieten van een serie op de bank of het uren maken van een legpuzzel van duizenden stukjes!

Liefde intenser ervaren

Volgens Sander zorgt de liefde ervoor dat je alle unieke ervaringen van het leven nog intenser kunt ervaren. Mooie dingen worden nog mooier door ze te delen met iemand die je lief hebt. Minder fijne ervaringen krijgen meer betekenis door hierin steun te zoeken bij je geliefde. Samen bouwen aan een fijn leven waarin je onvoorwaardelijk voor elkaar en voor jezelf kunt blijven gaan.

Dit past bij zijn natuurlijke levensstijl;

  • Biologisch
  • Suikervrij

Ben jij de vrouw voor Sander?

Sander is op zoek naar een vrouw (18 – 35 jaar) die gewaagd aan hem is. Iemand die tegengas durft te geven en duidelijk weet wat zij wil in het leven. Een vrouw met een paar gelijke interesses zodat er een gemeenschappelijke basis is om nader tot elkaar te komen. Een vrouw die het fijn vindt om geknuffeld te worden! Een ultieme turn-on bij een vrouw vindt hij vastberadenheid en doorzettingsvermogen.

“Ik ben een hele grote knuffelbeer”

Miss-Natural-Date-Me-Sander

Ja, ik wil een date met Sander

Ben je vrijgezel en lijkt het je leuk om de liefde te vinden? Doe dan mee met ‘Date me’ en wie weet ga jij op date!

  1. Vul de vragenlijst hieronder in om te reageren op de vrouw/man die jij leuk vindt. 
  2. Maak er een leuk verhaal van (het is jouw liefdesverklaring). 
  3. Zorg er ook voor dat je er een aantal foto’s bij upload, laat je zien!
  4. Van alle reacties mogen de kandidaten kiezen met wie zij op speeddate gaat.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Vind samen met Miss Natural de liefde die past bij jouw natuurlijke levensstijl! 

miss-natural-eat-dance-love

Reactie plaatsen