Page content

Cursus Natuurlijke Huidverjonging in 28 dagen

Zou je dit ook willen?

Veroudering omzetten in verjonging? Verslapping van de huid tegen gaan?
Je gezicht fris én stralend? Dan kun je de volgende 3 dingen doen…

 

 1. Dure, populaire crèmes smeren die worden aangeprezen door bekende actrices en modellen
 2. Je laten behandelen met botox, fillers en injectibles of zelfs plastische chirurgie ondergaan
 3. Kiezen voor natuurlijke huidverjonging door je lichaam van binnen én buiten te voeden

Hallo, ik ben Eva van Zeeland van Miss Natural en ik geef de voorkeur aan natuurlijke huidverjonging. Ik leg je uit waarom.

Als je kiest voor de populaire crèmes van bekende merken, dan betaal je vooral voor de reclamebudgetten die er aan besteed worden om de, meestal ook nog gefotoshopte, knappe gezichten te betalen die het product aan de man (én vrouw) te brengen. Duur staat niet per definitie voor beter en de hoeveelheid werkzame stoffen is vaak nihil.

Bij een behandeling met botox kies je voor een quick fix die slechts tijdelijk is en die zelfs je spieren verlamt. Voor een goede doorbloeding heeft je huid juist spiercontractie nodig! Geen goede huid doorbloeding betekent geen toevoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. Of simpel gezegd, de conditie van je huid gaat heel snel achteruit, waardoor je huid juist op die plaats snel veroudert.

Levende voeding voor een stralende huid

Natuurlijke huidverjonging kan je bereiken door het gebruik van natuurlijke cosmetica en huidverzorgingsproducten zonder schadelijke toevoegingen. Echt resultaat hiermee bereik je alleen door ook van binnen in balans te zijn. Door echt levend voedsel te eten kan je een mooie huid krijgen én vooral behouden. Zodat we altijd vooruit werken en preventief ons lichaam blijven verjongen. 

Graag stel ik je voor aan dé Beauty Professional Evelien Leijten!

Speciaal voor jou ben ik op zoek gegaan naar de beste informatie op het gebied van natuurlijke huidverjonging en dé beauty professional op dit gebied, en dat is Evelien Leijten! Evelien is schoonheidsspecialist van het jaar 2010, Esthetisch Deskundige en met haar salon Résidence de Beauté winnaar van de Beauty Award 2014 voor beste salon van Nederland.

Haar passie voor het vak en enthousiasme om haar schoonheidsinstituut te blijven ontwikkelen is meteen zichtbaar en voelbaar als je bij haar binnen komt. Al als jong meisje was ze gefascineerd door alles dat met huidverzorging te maken had en ging met haar moeder mee naar de schoonheidsspecialist waar ze vanaf haar 12e jaar ook 1 x per jaar een behandeling mocht ondergaan.

Evelien wist heel zeker dat ze verder wilde om er haar beroep van te maken. Na de middelbare school is ze dan ook meteen naar een particuliere school gegaan om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan volgen. Direct na haar stage en afronding opleiding schreef zij zich op 17 jarige leeftijd in bij de Kamer van Koophandel en ging van start met haar passie!

Evelien deelt al haar kennis uit haar persoonlijke BeautyBijbel

Evelien: “Ondertussen volgde ik veel opleidingen en cursussen, doordat ik me breed heb georiënteerd weet ik nu wat goed bij mij past en waar echt mijn kracht ligt. Ik verdiepte me in huidverjonging maar dan op een natuurlijke manier, zonder chirurgische ingrepen. Omdat ik geloof dat je er op een natuurlijke manier mooi en stralend door het leven kan gaan. Tenslotte komt echte schoonheid van binnenuit! Daarnaast heb ik er ook zeker begrip voor als mensen toch een ingreep laten doen, als dit bij hen past. Voor mij is het juist de kunst om dit niet te doen en juist te voelen wat bij mijn lichaam past. Ik bedoel hiermee, niet alleen voeding en crèmes maar ook zeker beweging en je geluk in het leven.

Ik ben naast schoonheidsspecialiste ook Esthetisch Deskundige, dit houd in dat ik ingrediënten kan lezen op verpakkingen van producten en hierdoor heel goed kan filteren wat wel en niet werkt. Ook heb ik veel cursussen gevolgd en lees ik dagelijks boeken over BeautyFood. Hoewel mijn eigen ervaring van ruim 10 jaar hiermee de grootse kennis heeft bij gebracht”.

Wat is schoonheid?

Schoonheid is een abstract begrip wat voor iedereen verschillend is. Voor mij staat het synoniem voor natuurlijke huidverjonging in alle vormen en zowel van binnen als van buiten uit. Tenslotte komt echte schoonheid voor een groot deel van binnenuit, maar wat de buitenkant absoluut niet onbelangrijk maakt. Daarbij geloof ik ook zeker in echte liefde om je heen, liefde laat je van binnen stralen waardoor je huid een mooie natuurlijke glans krijgt. Ook ontvang je meer positieve energie wat ons kracht en inspiratie geeft voor de toekomst.

Hoe bereiken we natuurlijke schoonheid?

Ik ga je meenemen in mijn 28-daagse cursus Natuurlijke Huidverjonging zodat ook jij dit bereikt! De cursus is gebaseerd op mijn persoonlijk Beauty-E-Bijbel. Interessant voor zowel voor mannen als vrouwen! Stap voor stap zal zal ik je laten wennen aan je nieuwe levensstijl, waarbij puur genieten en gelukkig zijn met jezelf op nummer 1 staat. Je zal zien dat je niet alleen van buiten gaat stralen, maar mensen om je heen zullen zeggen, wat zie jij er goed uit! Zij zien iets maar weten niet precies wat zij zien. Doordat je zoveel levende stoffen in en op je huid krijgt, merk je dat je mentaal ook weer oplaad. s’Ochtends fit wakker worden en s’avonds heerlijk in slaap vallen. En meer op een dag kunnen doen, zonder dat het je teveel energie kost maar je er juist fitter van wordt. Dat willen we allemaal toch!

In 28 dagen een stralende huid!

Ontdek in 28 dagen met de cursus ‘Natuurlijke Huidverjonging’ hoe je het maximale resultaat uit jouw huid kan halen en dat op een natuurlijke manier! Je leert hoe je het verouderingsproces kunt vertragen en je lichaam kunt voeden van binnen- én buitenuit voor een stralende huid! Na aanmelding krijg je toegang tot de speciale cursuswebsite van Miss Natural en ontvang je dagelijks een Beauty Mail met adviezen van schoonheidsspecialist Evelien Leijten, heerlijke BeautyFood recepten en toegang tot een nieuw cursusdeel.

Schoonheid van binnenuit

Stap voor stap zal Evelien je laten wennen aan je nieuwe levensstijl, waarbij puur genieten en gelukkig zijn met jezelf op nummer 1 staat. Naast de huidverzorgingsadvies ontvang je haar favoriete BeautySmoothies, BeautyOntbijten, BeautyLunch recepten en BeautyDiners. Tenslotte komt echte schoonheid voor een groot deel van binnenuit!

 

In de cursus ga je het volgende ontdekken

De cursus ‘Natuurlijke Huidverjonging’ is opgebouwd uit 10 delen waarin alle belangrijke thema’s rondom huidverjonging aan bod komen.

Deel 1 – De werking van de huid

Jouw grootste orgaan is de barrière tussen onszelf en de buitenwereld. Die ons beschermt tegen extreme en agressieve invloeden van buitenaf en behoed voor verlies van allerlei levensnoodzakelijke stoffen.

 

Deel 2 – Huidveroudering vertragen

We weten allemaal dat stress niet goed is voor onze geest en voor ons lichaam. Maar wat doet stress nu eigenlijk echt met de huid? En hoe kunnen we dit zoveel mogelijk voorkomen?

 

Deel 3 – Het nut van goede huidverzorging

Ontdek de vier belangrijkste stappen van huidverzorging die noodzakelijk zijn om je huid in optimale conditie te houden.

 

 

Deel 4 – Beweeg je jong!

Beweging is een essentiële basis voor natuurlijke huidverjonging. Een goede doorbloeding van de huid is absoluut noodzakelijk tijdens het gevecht tegen huidveroudering en tegen rimpels.

 

Deel 5 – Biologische huidleeftijd

Hoe oud of jong we eruit zien en willen zien hebben we deels in eigen handen. In dit cursusdeel ontdek je de zeven stappen om je huidleeftijd te verjongen.

 

Deel 6 – Hormonale veranderingen en huidverzorging

Helaas gaat na je 35ste levensjaar je oestrogeen peil dalen, een tekort hieraan kan diverse gezondheidsproblemen veroorzaken en zorgt voor een verslapping van de huid. Ontdek hoe je zelf je hormonen op een zo optimaal mogelijk niveau kunt houden.

 

Deel 7 – Super Beauty Food

Wat zijn SuperFoods nu eigenlijk? En waarom moeten we ze eten om echt Natuurlijke Huidverjonging te realiseren? De top 10 SuperFoods voor innerlijke beauty worden onthult!

 

Deel 8 – Methoden voor huidverjonging

Laat je jouw huid er natuurlijk glad en stralend uitzien of kies je voor een cosmetische ingreep? Er zijn inmiddels nieuwe technieken die de stap tussen de schoonheidsspecialiste en cosmetisch arts invullen.

Deel 9 – Veroudering omzetten in verjonging

Het lijkt onmogelijk, maar dat is het zeker niet. In dit onderdeel van je cursus geeft Evelien je tips over hoe je echt Natuurlijke Huidverjonging realiseert. 

 

Deel 10 – Eeuwige jeugd, stralend en fris uiterlijk

Hoe bereiken we nu juist wel eeuwige jeugd? Door de anti-aging levensstijl te volgen! Huidverbetering zal uitsluitend echt werken indien je ook van binnenuit de huid en daarmee het gehele lichaam van de juiste voedingsstoffen voorziet.

Anouk Smulders is fan van de behandelingen van Evelien

Ook topmodellen krijgen rimpels, zo ook Anouk Smulders. De 38-jarige Holland’s Next Top Model presentatrice is een natural beauty, maar doet er dan ook veel voor om mooi oud te worden. Het geheim van haar stralende en jeugdige uitstraling ligt namelijk in Brabant.

Iedere 6 weken rijdt het ex-topmodel meer dan 100 kilometer naar het dorpje Chaam waar ze zich bij Résidence de Beauté laat behandelen door schoonheidsspecialiste Evelien.

“Ik rijd al jaren speciaal naar Chaam omdat ik weet dat mijn huid daar in beste handen is. Ik vond mijn huid ouder en grauwer worden, iets wat wij allen niet willen. Nu heb ik eindelijk een plek gevonden waar ik definitief jonger en stralender vandaan kom”.

Anouk Smulders
Fotomodel, beauty deskundige bij RTL boulevard en presentatrice van Holland’s Next Top Model

Bekijk hier de Natuurlijke Huidverjonging van Anouk Smulders

Is Natuurlijke Huidverjonging iets voor mij?

Beantwoord de volgende 5 vragen om hier achter te komen:

 1. Wil je het verouderingsproces vertragen?
 2. Wil je een frisse en stralende huid?
 3. Wil je weten welke voeding je kunt eten als Beauty Food?
 4. Ben je benieuwd naar een natuurlijke levensstijl?
 5. Kun je wel wat motivatie gebruiken?

Indien je meer dan 2 vragen met JA beantwoord hebt en je wilt graag meer weten over Natuurlijke Huidverjonging en Beauty Food, dan is de cursus ‘Natuurlijke Huidverjonging’ bedoeld voor jou!

Speciale cursus omgeving ‘Natuurlijke Huidverjonging’

Je krijgt toegang tot de speciale cursus omgeving van de cursus ‘Natuurlijke Huidverjonging’

De 5 voordelen van deze online cursus

 1. Een e-cursus is een online cursus met lessen die je per e-mail worden toegestuurd.
 2. Je kunt nieuwe kennis tot je nemen vanaf elke plek die jij maar wilt. Je hebt alleen een computer of tablet nodig.
 3. Elke week ontvang je per e-mail een bericht dat je nieuwe programma klaar staat. Zo blijft je aandacht er bij!
 4. De e-cursus is na bestelling direct te volgen en start direct.
 5. Je bespaart tijd! Je hoeft nergens naar toe te gaan en volgt de cursus vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Motivatie en inspiratie via besloten Facebook groep en het Miss Natural Forum

Tijdens het volgen van de cursus ‘Natuurlijke Huidverjonging’ kun jij samen met andere deelnemers ervaren wat BeautyFood met jou doet. Deelnemers aan de cursus ‘Natuurlijke Huidverjonging’ krijgen toegang tot de besloten Facebook groep van Miss Natural.

Dit is de meest ideale manier om met elkaar in contact te komen, elkaar te motiveren en inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld lekkere BeautyFood recepten.

Speciale Bonus voor Snelle Beslissers!

Je ontvangt nu bij de cursus ‘Natuurlijke Huidverjonging’ tijdelijk het volgende extra;

BONUS 1
Eveliens BeautyBijbel t.w.v. €17,95

Aan het eind van de cursus ontvang je alle kennis van Evelien uit haar persoonlijke BeautyBijbel in een mooi e-book t.w.v. €17,95 als naslagwerk.

Alle informatie uit de cursus ‘Natuurlijke Huidverjonging’ kun je terug vinden in ‘Eveliens BeautyBijbel’. Dat is handig als je eens iets wilt opzoeken!

In het boek staan alle 10 cursusdelen, BeautyFood recepten en er is zelfs ruimte voor het bijhouden van jouw eigen BeautyBijbel. Heel handig om te hebben dus!

BONUS 2
Beauty Food Recepten t.w.v. €17,95

Wie de cursus ‘Natuurlijke Huidverjonging’ volt, krijgt ook gratis het e-book ‘Beauty Food Recepten’ met daarin 50 Heerlijke Beauty Food recepten voor Sapjes, Ontbijt, Lunch, Diner en Snacks.

Deze recepten zijn gemaakt met SuperFoods en hebben allemaal bijzonder werkende eigenschappen voor verbetering van je huid voor een stralend uiterlijk!

Alle recepten zijn uiteraard Miss Natural proof en 100% natuurlijk, zonder geraffineerde suiker en e-nummers. Je ontvangt het receptenboek met 50 Beauty Food recepten nu tijdelijk als bonus bij de cursus!

BONUS 3
Cadeau Voucher Résidence de Beauté t.w.v. €85,-

Maak gratis kennis met de Drie Pijlers van het totaalconcept van Résidence de Beauté; Huidverjonging en BeautyFood. Gespecialiseerd in natuurlijke verbetering en verjonging van het gehele lichaam met een innovatieve manier van aanpak.

Voor deze Cadeau Voucher ontvang je:

 • Ontvangst met een BeautyFood Smoothie en een heerlijk stukje Pain de Résidence
 • Intake gesprek met daarin alle mogelijkheden van behandeling bij Résidence de Beauté
 • Een uitgebreide M.A.C. Huidanalyse
 • Uitleg van de mogelijkheden om in 28 dagen Natuurlijke Huidverjonging te realiseren
 • Inclusief persoonlijk advies/stappenplan en begeleiding om het beste resultaat te behalen

Je ontvangt de Cadeau Voucher van Résidence de Beauté t.w.v. €85,- nu tijdelijk als bonus bij de cursus!


De totale waarde van deze cursus inclusief de bonus producten is € 187,90
Jouw investering bij de lancering is nu tijdelijk € 57,-

De prijs voor deze cursus is inclusief de 3 Bonus Producten;

    • BONUS 1 – E-book ‘Eveliens BeautyBijbel’ t.w.v. €17,95
    • BONUS 2 – E-book ’50 Beauty Food Recepten’ t.w.v. €17,95
    • BONUS 3 – Cadeau Voucher van Résidence de Beauté t.w.v. €85,-
    • EXTRA – Toegang tot de besloten Facebook groep van Miss Natural

Bij eventuele vragen kun je mij altijd persoonlijk bereiken

Stap voor stap zal ik je laten wennen aan je nieuwe levensstijl, waarbij puur genieten en gelukkig zijn met jezelf op nummer 1 staat. Je zal zien dat je niet alleen van buiten gaat stralen, maar mensen om je heen zullen zeggen, wat zie jij er goed uit! Zij zien iets maar weten niet precies wat zij zien. Doordat je zoveel levende stoffen in en op je huid krijgt, merk je dat je mentaal ook weer oplaad.

Indien je tijdens de cursus een vraag hebt, dan kun je mij altijd een bericht sturen en ik beantwoord dan je vraag zo snel mogelijk.

Ga jij met mij mee op weg naar pure en eerlijke schoonheid?
Ik zie je graag aan de andere kant!

Met natuurlijk een groet,