10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

David Wolfe komt naar Nederland!
22 juli 2014 
in Events
2 min. leestijd

David Wolfe komt naar Nederland!

David Wolfe komt zondag 16 november weer naar Nederland voor zijn legendarische ‘Longevity Now Seminar’. Speciaal voor jou heb ik een korting van maar liefst €78,- afgesproken en kun je dus zelf de passie van ’s werelds top-autoriteit op het gebied van natuurlijke gezondheid, schoonheid, voeding, kruiden, raw food en organische superfoods ervaren.

David heeft ruim 20 jaar ervaring en kennis van de werking, chemie, en de core mechanica van het menselijk lichaam; hoe het lichaam wordt beïnvloed door de moderne stressoren van de snelle, overbelaste en onevenwichtige levensstijl van vandaag, wat letterlijk een ‘killer’ is voor onze schoonheid, gezondheid en een lang leven. Met zijn levenslange passie voor het inspireren van mensen om ‘De Beste Dag Van Hun Leven’ te hebben, heeft David de harten en geesten van honderdduizenden mensen over de hele wereld geraakt.

Het ‘Longevity Now Seminar’ van David Wolfe

David Wolfe is een levend voorbeeld van wat het betekent om te doen wat je zegt op de weg naar steeds hogere niveaus van natuurlijke gezondheid en piek-prestaties. David Wolfe spreekt onder andere over supervoeding, optimaal leven door optimaal te eten, rauwe gezonde chocolade, natuurlijke genezing en hoe je de beste dag ooit kunt hebben (in zijn eigen woorden: “the best day EVER”). Hij is van mening dat elke ziekte omkeerbaar is en dat “je bent wat je eet.”

Als schrijver van de bestsellersEating for Beauty‘ (ook in NL), ‘The Sunfood Diet Success System‘, David Wolfe on Raw Foods, Superfoods and Superherbs, ‘Superfoods: The Food and Medicine of the Future‘ (Nederlandse editie:Superfoods‘) en zijn nieuwste boek ‘Longevity Now‘ versterkt en inspireert David Wolfe mensen om de baas te worden over hun gezondheid, zelfs tegen alle hedendaagse eisen in van milieuvervuiling en veranderde eetgewoontes.

Door het maken van eenvoudige, weloverwogen beslissingen, laat David ons zien dat we allemaal genieten van quality time voor onszelf en met onze familie, aangezien gezondheid ‘echte rijkdom’ is!

Wat ga je leren tijdens het Longevity Now Seminar?

Tijdens het ‘Longevity Now Seminar’ van David Wolfe op 16 november 2014 in Amsterdam, ga je leren:

  1. Waarom worden we oud en wat kunnen we hier aan doen?
  2. Hoe kan ik daadwerkelijk gezond eten?
  3. De essentiele voedingsgroepen
  4. Voeding die je het beste kunt vermijden
  5. Detox van je lichaam
  6. Hormoon gezondheid voor Mannen en Vrouwen
  7. De gevaren van verkalking
  8. en nog veel meer ….

Met Miss Natural Korting naar David Wolfe!

Wil jij dit legendarische seminar van David Wolfe niet missen? Dan heb ik een heel leuk cadeautje voor jou! Speciaal voor jou heb ik een korting van maar liefst €78,- afgesproken voor dit seminar, wanneer je bij het bestellen van je kaarten de relatiecode MISS14 invult.

Win een ticket voor het Longevity Now Seminar

Naast de korting mag Miss Natural ook nog eens twee kaarten weggeven voor het ‘Longevity Now Seminar’ van David Wolfe op 16 november 2014.

Wat moet je doen om kans te maken? Laat in een reactie onderaan dit artikel weten wat jij graag zou willen vragen aan David Wolfe. Er worden twee reacties uitgezocht die elk een gratis ticket verdienen. Zorg dus voor een zo leuk en origineel mogelijk reactie!

Ga jij naar het ‘Longevity Now Seminar’ van David Wolfe?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Paulien
Door

Paulien

op 24 Jul 2014

Mijn vraag aan David zou zijn; hoeveel invloed heeft voeding op ons DNA?

Ria Verhaegen
Door

Ria Verhaegen

op 26 Jul 2014

Hallo Eva, 'Je bent wat je eet', zegt David Wolfe. Hoe ziet hij mensen die van Lichtvoeding leven? Groetjes, Ria

Els Appermont
Door

Els Appermont

op 29 Aug 2014

In mijn jongere jaren ben ik omwille van bepaalde medicatie enorm veel bijgekomen op korte tijd, blijkbaar omdat deze mijn metabolisme vertraagd heeft. Dit is buiten het feit dat ik bovendien niet gezond at, wat nog steeds een probleem is. Ik heb vanalles geprobeerd om af te vallen, mijn metabolisme terug te versnellen en een gezonde levensstijl te kweken maar ik weet niet hoe, het schrikt zo enorm af... als ik denk... goh... mijn hele leven anders eten.... nooit geen hamburger of beefsteak meer of frieten met stoofvlees en dat terwijl het allemaal zo uitdagend wordt tentoongesteld en voor het grijpen ligt, kant en klaar in de winkel... er zit een zekere drang in mij naar dit soort voedsel, hoe geraak ik hier ooit van af om blijvend gezond te kunnen gaan eten zonder te hervallen?

Veerle Verhaegen
Door

Veerle Verhaegen

op 12 Nov 2014

Hoi! Daar mijn vitamine B12-gehalte enorm laag is en daardoor mijn homocysteine stijgt, zit ik met een prangende vraag. David Wolfe prijst chlorella en spirulina aan als "superfoods", maar zij zouden analoge B12 bezitten. Analoge B12 of pseudo-B12 is blijkbaar niet bruikbaar voor ons menselijk lichaam, integendeel, het zou het goede B12 (vanuit vlees, vis en zuivel) in ons lichaam tegenwerken. Toch wil ik heel graag voor 100% raw gaan, maar wat dan met de B12? Wat denkt David Wolfe hierover?

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.