arrow_drop_up arrow_drop_down
15 april 2012 

De 10 finalisten van de Miss Natural Awards zijn bekend!

De 10 finalisten van de Miss Natural Awards zijn bekendHet is zover! Vandaag maak ik de 10 finalisten van de Miss Natural Awards 2012 bekend. Van maandag 5 maart t/m zondag 8 april kon je jezelf opgeven voor deze leuke contest en kans maken op al mijn favoriete producten.

Deze Award uitreiking heeft als doel het bevorderen van de bewustwording rondom de voordelen van het leven van een natuurlijke levensstijl. Veel mensen zijn de weg kwijt als het gaat om voeding en wat te eten. Zij doen vreemde diëten, die het lichaam alleen maar in de war brengen, en eten te veel lichaamsvreemd voedsel. Terug dus naar een leven zonder onnodige toevoegingen, met voeding in de oorspronkelijke vorm en smaak!

Bedankt alle deelnemers

Graag bedank ik alle geweldige vrouwen die zich hebben herkend in het profiel van Miss Natural en zichzelf op de eerste plaats hebben gezet door zich op te geven voor de Miss Natural Awards. Jullie zijn allemaal winnaars omdat je heel goed voor jezelf zorgt en jezelf alleen het beste gunt! Als dank ontvangen jullie een heerlijk Beatz Fruit pakket met daarin 12 zakjes van alle smaken gevriesdroogd fruit. Stuur hiervoor even je adresgegevens via het contactformulier. En ik hoop jullie allemaal nog te ontmoeten op zaterdag 28 april uiteraard!

Stem op jouw favoriete Miss Natural!

Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om Miss Natural leden in het zonnetje te zetten en ze kans te laten maken op geweldige cadeaus uit het prijzenpakket! Ik noem de 10 finalisten op volgorde van het hoogste aantal stemmen tot nu toe. Op zaterdag 28 april zullen alle 10 finalisten aanwezig zijn en wordt de top 3 bekendgemaakt op basis van het aantal stemmen dat zij hebben gekregen. Tot slot dienen zij nog een vraag te beantwoorden van de jury en deze zal dan uiteindelijk bepalen wie Miss Natural 2012 zal zijn. Je kunt dus nog steeds stemmen op jouw favoriet!

Evelien Leijten Finalist Miss Natural AwardsEvelien Leijten, 27 jaar uit Chaam

Dagelijks raak ik geïnspireerd door wat de juiste voeding, beweging en positief denken met mij doet. Waardoor ik veel energie heb om deze passie door te geven aan anderen. De juiste balans, zowel van binnen als van buiten uit. Dat is ook de kracht van mijn bedrijf Résidence de Beauté, beauty instituut met drie pijlers Huid, Haar en BeautyFood. Mijn slogan: ’’Innerlijke gezondheid zich vertaalt in uiterlijke schoonheid’’

Stem voor Evelien Leijten >>>

Anke Boon Finalist Miss Natural AwardsAnke Boon, 37 jaar uit Uden

Ik ben een Miss Natural omdat ik Raw Food eet, biologisch boodschappen doe en mijn eigen moestuin aan het aanleggen ben. En omdat ik elke dag verse smoothie- en saladerecepten op mijn Facebook publiceer zodat ik anderen inspireer en motiveer om méér uit hun eten en hun leven te halen! Ik hou van mijn leven en dat draag ik uit!

Stem op Anke Boon >>>

 

 

Prins van den Berg Finalist Miss Natural AwardsPrins van den Bergh, 27 jaar uit Haarlem

Treat your body like a temple! Deze uitspraak heeft mij altijd geïnspireerd en nog steeds. Voor mij betekent dat heel goed voor jezelf zorgen, jezelf het beste gunnen. Op het gebied van eten, bewegen, wat je op je smeert. Hiermee andere inspireren en aan andere geven. Ik richt mij op voeding en kinderen o.a. door te koken voor gezinnen bij 24Kitchen en voor en vaak ook samen met mijn zoontje Saami. Want ik geloof: gezond en gelukkig leven is IEDERS geboorte recht! Dankjewel voor jouw stem <3

Stem op Prins van den Bergh >>>

Irene Lelieveld Finalist Miss Natural AwardsIrene Lelieveld, 41 jaar uit Sittard

Hallo ik ben Irene lelieveld. Ik heb al jaren een eigen praktijk als (auto)kinesiologische voedingstherapeut waar ik mensen test via spierspanningen op voedselovergevoeligheden, tekorten en diverse gezondheidsklachten. Ik heb echt al 1000den mensen gemotiveerd om gezond te gaan eten. Biologische, puur en al mijn adviezen zijn gericht op natuur voeding. Klachten en overgewicht verdwijnen bij de meeste als sneeuw voor de zon door gewoon gezond te gaan eten volgens hun eigen persoonlijke voedingsplan. Omdat ik een groter publiek wilde bereiken heb ik het boek geschreven Een gezonde eter voelt zich beter Dit was zo’n succes dat binnen 1 maand de eerste druk al uitverkocht was. Ook heb ik een boek geschreven al eerder Koud? Eet je warm! voor mensen die het altijd koud hebben. Ik ben Miss Natural omdat ik niet alleen mijn gezin motiveer om gezond te eten, maar ook 1000 andere mensen door mijn werk en mijn boeken. Ik zelf eet echt zelden tot nooit ongezonde producten.

Stem voor Irene Lelieveld >>>

Ayah van Beuningen Finalist Miss Natural AwardsAyah van Beuningen,

Ik hou van lekker puur eten en heb deze passie voor voeding gevolgd, daarom doe ik nu de opleiding Voeding en Diëtetiek. Mijn interesse gaat verder dan dat, namelijk de natuur. Ik ben geïnteresseerd in biologische en orthomoleculaire voeding en wil daar mijn beroep van maken. Ik wil graag mensen met gezondheidsklachten helpen die ook een natuurlijke kijk op het leven hebben. Ik denk dat je als natuurdiëtist meer kan bereiken met voeding dan de reguliere adviezen die nu worden gegeven. Ook zou ik graag producten willen ontwikkelen die puur natuur zijn in de plaats van het ’fabrieksvoedsel’ zodat meer mensen de juiste keuze kunnen maken. De natuur groeit bij mij verder dan alleen voeding namelijk ook in de badkamer. Heerlijke producten vrij van parabenen, SLS, synthetische kleur en geurstoffen vullen mijn badkamerkastje. Aldus een echte Miss Natural.

Stem voor Ayah van Beuningen >>>

Sandra Wijkhuisen Finalist Miss Natural AwardsSandra Wijkhuisen, 48 jaar uit Etten-Leur

Natural.. Ja, natuurlijk ! Natuurlijk leven op vele manieren. Al 20 jaar ben ik veel met voeding bezig. Puur en als het kan biologisch en zonder chemische toevoegingen, afval scheiden tot het kleinste detail, zowel zakelijk als privé. Levensstijl aanpassen werkt beter dan een dieet, immers een dieet is tijdelijk. “Een mooie huid zonder naalden en chemie” is de overtuiging van mij en mijn Beautysalon en Gezondheidspraktijk Beautopia. Meer dan 5 jaar geleden koos ik ervoor om in mijn praktijk alleen maar met 100% natuurlijke/biologische huidverzorging en make-up te werken. Uit respect voor de mens, dier en de natuur. Producten zonder chemische toevoegingen en zelfs een deodorant zonder aluminium, natuurlijk niet op dieren getest. Schoonheid die samengaat met innerlijke evenwicht en gezondheid; “Gezondheid van buiten gezondheid van binnen” hoort bij mij en draag ik graag uit. Als Therapeut Chinese Gezondheidskunde ga je uit van de kracht/zelfgenezend vermogen van je eigen lichaam, immers te veel stress is voor de Chinese Gezondheidskunde de meest belemmerende factor om gezondheid, geluk en diepgang in het leven te ervaren. Ontspanning is voor iedereen wat anders, ik zoek mijn ontspanning in een bosrijke omgeving met Guo Lin Qigong, meditatie en werken in mijn –biologische- tuintje. Bewegen is voor iedereen erg belangrijk, maar wel op een verantwoorde manier. Daarom heb ik ervoor gekozen om een Personal Coach in te schakelen omdat ik graag wilde gaan hardlopen. Dat doe ik graag in de buitenlucht, lekker vroeg in de ochtend, om het meest te kunnen genieten van de natuur. Naast dat ik mantelzorger ben vind ik dat ik tijd moet inruimen voor vrijwilligerswerk. Sinds het overlijden van een aantal dierbare mensen aan kanker maak ik mij sterk voor “verwenzorg” voor vrouwen met een levensbedreigende ziekte w.o. kanker. Om zo’n dag op professionele wijze te kunnen organiseren, heb ik een Stichting opgericht waar we samen met andere vrijwilligsters uit het beautyvak zorgen voor een prachtige verwendag en dat geeft mij “een miljoen in mijn hart”. De “Miss Natural Award” winnen zou een eer zijn op datgene wat ik doe, waar ik voor sta en wat ik wil delen met anderen. Tot 28 april, warme groene groet, Sandra Wijkhuisen

Stem voor Sandra Wijkhuizen >>>

Kim van der Veer Finalist Miss Natural AwardsKim van der Veer, 21 jaar uit Amsterdam

Ik ben in aanraking gekomen met natuurlijke voedingsmiddelen nadat ik in de gaten kreeg dat de doktoren heel gemakkelijk medicijnen voorschreven. Door te zoeken naar de oorzaak, zoals de juiste voeding en beweging, zit ik weer gezond in mijn velletje. De eerste weken kreeg ik vaak scheve gezichten wanneer ik mijn lunchtrommel tevoorschijn haalde, maar inmiddels zijn biologische salades, tomaten en worteltjes een hit in de schoolkantine. Ik krijg leuke opmerkingen wanneer ik in een biologische winkel loop. Vooral mijn leeftijd en mijn nieuwsgierigheid naar de producten valt op. Ik zie graag dat biologische middelen een positief en trendy imago krijgen. Door deze competitie te winnen, wil ik mijn vrienden en familie nog enthousiaster maken voor een biologisch goed leven!

Stem voor Kim van der Veer >>>

Mathilde van Mheen Finalist Miss Natural AwardsMathilde van de Meen, 33 jaar uit Breda

Miss Natural?!?!?!? Ik zou omkijken als iemand het op straat zou roepen! Enkele van mijn ‘natuurlijke’ kantjes: Eet bio en geen gluten, ben natuurvoedingsconsulent en bioresonantietherapeut, er groeit allerlei groens in mijn moestuintje, smeer alleen iets op mijn huid als ik het ook kan eten!, yoga, rij een Prius, groene smoothiessssssss; jammie!, superfoods, een hele grote toef slagroom (moet af en toe toch kunnen?!?! Heeeerlijk!), tip: probeer eens een tijdje geen tarwe te eten en kijk hoe je je voelt! Ik ben dankbaar voor al het mooie, goede en liefdevolle in mijn leven, help mensen met afvallen en detoxen op een gezonde en natuurlijke manier, doe heel erg mijn best in het NU te leven, recycle, ‘stop met suiker’: spread the word! Mijn sapmachine en blender maken overuren, ik doe heel stoer mee met BodyPump (pfff), ben (meestal) het zonnetje in huis!, blij op mijn fiets, zap mezelf nog gezonder met de BioWave. Conclusie: ik ben deze Miss in levende lijve!

Stem voor Mathilde van de Meen >>>

Iris Heuer Finalist Miss Natural AwardsIris Heuer, 25 jaar uit Eindhoven

Ik ben al jaren bezig met er zelf een duurzame levensstijl op na te houden: ik eet weinig vlees en zuivel en geen e-nummers, eet bij voorkeur biologisch, gebruik natuurcosmetica en kan al bijna niet meer in een ”gewone” winkel kleding en schoenen kopen omdat het me al een schuldgevoel bezorgt. In mijn opleiding heb ik een specialisatie richting duurzame evenementen en wil hier ook mijn toekomst van maken: anderen op een positieve manier inspireren om op een verantwoorde manier om te gaan met de planeet: mens, milieu en dier. Met deze reden zet ik me ook in voor duurzaamheid via de organisatie StoereVrouwen, die op een hippe, jonge en ludieke manier duurzaamheid bij een groter publiek proberen te krijgen. Daarom vindt ik dat ik een echte Miss Natural ben! Dus stem op mij!

Stem voor Iris Heuer >>>

Sandra Westerkamp Finalist Miss Natural AwardsSandra Westerkamp, 27 jaar uit Den Haag

Latte’s met maple syrup en suikervrije cupcakes. Dierproefvrije glitternagellak en verzorgende make-up waarin helende edelstenen zijn verwerkt. Mijn werk en passie is dans en in mijn vrijetijd houd ik een dagelijkse een positive lifestyle blog Drop of Diva. Shoppen doe ik niet zonder mijn eigen meegebrachte tassen en mijn gerecycled waterflesje. Zo goed mogelijk omgaan met mens, dier en de natuur is heel belangrijk in mijn leven, natuurlijk wel alles met a drop of diva.

Stem voor Sandra Westerkamp >>>

Kom naar de uitreiking op zaterdag 28 april

Over 2 weken is het zover… dan maken we Miss Natural 2012 bekend en dat doe ik tijdens een heel erg leuk evenement met inspirerende workshops van o.a. Kyra de Vreeze, Louise Witteman, Ellen Bastiaanssen en Sharon Numan. Daar moet je bij zijn! Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar en deze zijn te bestellen t/m zondag 22 april 2012.

Reserveer nu jouw tickets voor de Miss Natural Awards

Stemmen kan nog t/m 22.00 uur vrijdag 27 april 2012.

Op wie ga jij stemmen?

Partners van de Miss Natural Awards

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Nieuw! Miss Natural 🍀 Awake News ⏳

In 20 min. een update van wat er echt gaande is in de 🌍 wereld. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.