datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

De Nationale GezondheidsBeurs 11 t/m 14 februari 2016
04 februari 2016 
in Events
4 min. leestijd

De Nationale GezondheidsBeurs 11 t/m 14 februari 2016

Op zoek naar inspiratie tot een meer bewuste, verantwoorde en natural lifestyle? Kom dan naar de Nationale GezondheidsBeurs op 11, 12, 13 of 14 februari 2016 in de Jaarbeurs Utrecht. Dit is met 40.000 bezoekers en 300 exposanten de grootste consumentbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Miss Natural is daar natuurlijk ook bij!

magazineGratis Miss Natural magazine

Ook dit jaar zijn er weer verschillende thema’s: Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten & Drinken, Sport & Fitness; Body & Mind en eHealth & Technologie. Bij je bezoek ontvang je de gratis GezondheidsGids 2016 en als je naar de stand (01D57) van Miss Natural komt krijg je daar het nieuwe Miss Natural magazine.

Meet en greet motiverende sprekers op de beurs

gezondheidsbeursMaak kennis met Ralph Moorman, Amber Albarda, Jesse van der Velde, Yvonne van Stigt, Juglen Zwaan en Anne Marie Reusenaar. Leer koken met Mathijs Vrieze in Europa’s Gezondste Kooktheater. Bezoek de sfeervolle paviljoens, actieve workshops en leerzame presentaties rond voeding en gezondheid. Veelzijdige gezondheidstesten. Antwoord op vele medische vragen.

groene-smoothiesPure wellness verwennerij met massage of make-up. Bewegen en fitness op elk niveau met motiverende instructeurs. Doe mee met de PlankChallenge van Personal Trainer Jacqueline van Dijk. Knetterverse feelgood food en healthy juice bars. Lessen in Yoga, Mindfulness en Oosterse bewegingsvormen voor innerlijke rust en ontspanning. Primeurs uit de digitale toekomst. En natuurlijk heel veel gezonde aanbiedingen en gadgets. Gezonde en gezellige dag uit voor mensen met gezond verstand! Kijk op www.gezondheidsbeurs.nl voor het actuele programma.

gezondheidsbeurs

Nieuw! Inspirerende Avond Seminars ná de beurs

Ontmoet Max Strom, Baptist de Pape, Kris Verburgh, Patrick van Hees en William Cortvriendt op het inspirerende avondseminars. Zij delen hun kennis, ervaring en levenswijsheden, voeden je geest, raken je hart en beroeren je ziel.

kris-verburghVrijdag 12 februari 

  • ‘Het geheim van gelukkig oud worden’ door Patrick van Hees
  • ‘Vertraag veroudering met voeding’ door Kris Verburgh
  • ‘Maak je niet dik (en wordt 100)’ door William Cortvriendt

Zaterdag 13 februari

  • ‘Breathe to heal’ door Max Strom (VS, Engelstalig)
  • ‘Over de kracht van je hart’ door Baptist de Pape
  • Film ‘The Power of the Heart’ (aanrader!)

Tijdens de Nationale GezondheidsBeurs zal Miss Natural met een eigen stand aanwezig zijn en Eva van Zeeland zal daar elke dag 6 workshops geven waaraan je vrij kunt deelnemen.

Workshop Slank door MicroBewegingen

microbewegingenSlank door MicroBewegingen is een eenvoudig toepasbare methode om jouw dagelijkse energieverbruik te verhogen zodat je meer calorieën verbrandt en letterlijk beter in je vel komt te zitten. Je hoeft geen extra tijd vrij te maken, het kost geen extra geld en je gaat er niet van zweten. Met behulp van het MicroBewegingsprogramma, concrete oefeningen en voedingsadvies volgens de Miss Natural denkwijze, kan iedereen deze methode succesvol toepassen. Met als blijvend resultaat een slank, fit en gezond lichaam zonder het gevreesde jojo-effect.

Workshop tijden 11, 12, 13 en 14 februari 2016:
Dagelijks om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur bij stand 01D57

Workshop Suikervrij!

suikervrijZou je dit ook willen? Vol energie het nieuwe jaar in? Je algehele weerstand verhogen? En een paar kilo afvallen? Dit alles door het weglaten van slechts 1 ingrediënt… namelijk suiker! Geraffineerde suiker wordt echt overal aan toegevoegd, niet alleen aan zoetigheid, maar ook aan brood. Zoveel suiker heb je helemaal niet nodig en doet ook niets voor je gezondheid, in tegendeel! In de workshop Suikervrij’ leer je alles over de voordelen van een leven zonder suiker.

Workshop tijden 11, 12, 13 en 14 februari 2016:
Dagelijks om 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur bij stand 01D57

gezondheidsbeurs
De eerste 100 kaarten met €20,- korting!

Speciaal voor Miss Natural is er een geweldige aanbieding. Zo kunnen de eerste 100 aanmelders bijna gratis naar de GezondheidsBeurs. Er zijn alleen nog de €2,50 bestelkosten. Kom dus ook naar De Nationale GezondheidsBeurs van 11 t/m 14 februari 2016 voor inspiratie tot een meer bewuste, verantwoorde natural lifestyle!

Bestel met actiecode MISS op www.gezondheidsbeurs.nl en bespaar €20,-

Deze aanbieding is voor de eerste 100 kaarten, dus wees er snel bij!

Welke dag kom jij naar De Nationale Gezondheidsbeurs? Ik ontmoet je dan graag!

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Nathalie
Door

Nathalie

op 04 Feb 2016

Thanx voor kortingscode! Kom gezellig samen met een vriendin op donderdag. Heb al gezien dat er diverse bekende gezichten aanwezig zijn als exposant, die kan ik eindelijk persoonlijk de hand schudden😀

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 09 Feb 2016

Leuk! Zie ik je daar :)

Suzanne
Door

Suzanne

op 04 Feb 2016

Hartstikke bedankt voor de korting! Ik kom met mijn zus op zondag. Ik hoop dat de lezingen ook genoeg diepte hebben! We laten ons inspireren!

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 09 Feb 2016

Veel plezier :)

Annemieke Leeuwenkamp
Door

Annemieke Leeuwenkamp

op 05 Feb 2016

Ik kom graag op vrijdag 12 februari.alvast hartelijk dank voor de korting.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 09 Feb 2016

Tot dan Annemieke :)

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine