arrow_drop_up arrow_drop_down
7 oktober 2013 

De Natural Beauty Week: alles over natuurlijke cosmetica

Wie zich bezig houdt met een natuurlijke levensstijl, houdt niet alleen rekening met wat zij binnen krijgt via voeding, maar ook met wat er op de huid wordt gesmeerd. De gemiddelde vrouw gebruikt wel zo’n 12 beautyproducten. Deodorant, dagcrème, oogcrème, foundation, bodylotion, shampoo, conditioner, haarlak, mascara, oogschaduw, blusher, nagellak… Wist je dat je via cosmetica en verzorgingsproducten de meeste rommel binnen krijgt die niet in het lichaam thuis hoort?

Tijdens de Natural Beauty Week leer je alles over natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. Wat is goed voor je en welke ingrediënten in producten kun je het beste vermijden? Dat en meer leer je tijdens de Natural Beauty Week!

Voor wie is de Natural Beauty Week?

De Natural Beauty Week is voor iedereen die meer wil weten over natuurlijke schoonheid, en hoe je deze kunt bewerkstelligen. We leven in een tijdperk waarin we onszelf graag verzorgen met de beste crèmes en waarin we ons graag extra mooi maken met leuke kleurtjes op onze ogen, huid en nagels. Wanneer je een natuurlijke levensstijl aangaat leer je dat niet al deze producten even goed zijn voor ons lichaam. Maar dat betekent niet dat je je helemaal niet meer kunt opmaken of verzorgen. Er zijn prima alternatieven om er altijd mooi uit te zien!

Natuurlijke cosmetica en huidverzoring

Tijdens de Natural Beauty Week ontdek je welke ingrediënten je beter kunt vermijden en welke producten je zou kunnen vervangen, maar ook wat de beste, mooiste en fijnste natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn van deze tijd om jezelf te verzorgen en mooi te maken.

Laat zien dat je meedoet en inspireer!

Doe jij mee aan de Natural Beauty Week van Miss Natural? Voeg dan de speciale Natural Beauty Week-buttontoe aan je profielfoto op Facebook of Twitter, zodat al jouw vrienden en volgers kunnen zien dat jij meedoet. Wie weet inspireer jij zo wel anderen om ook natuurlijk en gezonder te gaan leven!

Handtekening-Miss-Natural

Klaar voor de start | SuikerMama

Door

Klaar voor de start | SuikerMama

op 23 October 2013

[…] dan opeens ben je er klaar voor. Ik heb me zojuist ingeschreven voor de gratis ‘Natural Beauty Week’ van Miss Natural en ben erg benieuwd wat me dit gaat brengen. De week begon op 14 oktober, maar dat […]

Mandy Minguel

Door

Mandy Minguel

op 12 November 2013

Hoi hoi, Ik gebruik al 10 jaar alle gezichts verzorging producten van Clarins. Ik wil graag overstappen naar het merk Origins is bij Douglas verkrijgbaar, aangezien ik nog heel veel cadeaubonnen heb, wil ik overstappen naar deze lijn van gezichtsproduct. Mijn vraag is deze ook prima? Origins De filosofie van Origins is vertrouwen op de kracht van planten in cosmeticaproducten. Origins wil kwalitatieve, natuurlijke huidverzorgingsproducten creëren met de kracht van de natuur, bewezen door de wetenschap. Origins producten bevatten krachtige plantextracten, organische ingrediënten en 100% natuurlijke, essentiële oliën. Origins wil de planeet, zijn hulpbronnen en alles wat er op leeft bechermen door aarde- en diervriendelijke praktijken, verpakkingen en beleidsnormen. groeten Mandy

Reactie plaatsen