datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

De nieuwe wereld, moeten we zelf bouwen
12 oktober 2021 
3 min. leestijd

De nieuwe wereld, moeten we zelf bouwen

Wat leven we momenteel en al ruim 1,5 jaar in een bijzondere tijd. Vanaf het begin van de 'corona' uitbrak doorzag ik het echte plan al. Ruim daarvoor zette ik al mijn vraagtekens bij heel veel dingen die in deze wereld gebeurden. En waarvan ik dacht, dit moet toch anders kunnen. Het is mooi om te zien dat er steeds meer mensen nu in een stroomversnelling bewuster worden. Zich gaan uitspreken en ook proberen anders te leven. Ik zie steeds meer mensen andere beroepen kiezen, waaronder ikzelf. Meer lokaal gaan consumeren, meer de simpelheid van het leven omarmen en meer open staan voor verbinding en vriendschappen. De laatste paar weken lopen de gemoederen hoog op, velen van ons zijn boos, ondanks dat ze wisten dat het zou gebeuren.  Dat wij als gezonde mensen worden geweigerd in horeca gelegenheden. Velen hebben hoop dat of Trump of Thierry of wie dan ook ons gaan redden. Maar we moeten het toch echt zelf gaan doen, en met elkaar!


Welke stap kan jij zetten om de wereld te verbeteren?

Ik denk er weleens over na wat wij allemaal kunnen doen om dit onrecht allemaal te stoppen, voor eens en voor altijd. Dat het gaat gebeuren is zeker, dat geloof heb ik heel sterk. Het goede overwint altijd. Maar wanneer is nog de vraag. Wij hebben de macht om de wereld te veranderen, met elkaar. We moeten alleen de handen ineen slaan en het massaal doen, samen!  
Hoe zou het zijn als we allemaal massaal onze zorgverzekering op zouden zeggen? Aan onze gezondheid zouden werken met gezonde voeding, dan hebben we geen ziekenhuizen meer nodig, enkel en alleen voor acute zorg bij een ongeval bijvoorbeeld.  We zouden ons eigen gezondheidsteam kunnen samenstellen, ons eigen voedingscoach, acupunturist of Reiki behandelaar uitkiezen. Als we dan een klacht hebben kunnen we deze inschakelen.
Hoe zou het zijn als we allemaal onze huisartsen, GGD en andere instanties zouden opbellen om onze gegevens digitaal te laten wissen?  Hoe zou het zijn als we allemaal een diplomatiek paspoort zouden aanvragen? Wat voor signaal zouden we daarmee afgeven. Dit systeem dient ons niet langer meer, dit systeem van geld en macht. 

We kunnen onze auto's massaal proberen te laten staan. Ons geld niet meer wegbrengen naar Shell, Mc Donalds, Unilever en andere bedrijven van Black Rock en Vangaurd.  Maar ons voedsel kopen bij lokale boertjes.

Laten we massaal al onze andere verzekeringen opzeggen, want waarom moeten we vanuit angst leven. Dat ons huis in de brand vliegt? We schade krijgen? Angstmarketing is de beste marketing en er word veel geld in verdiend. Iedere euro die we hierop besparen kun je zelf ook apart zetten voor als er wat gebeurt. 

Als we allemaal onze tv abonnement zouden opzeggen, ons Spotify account, ons Netflix en Videoland abonnement. Het is toch alleen maar propaganda. En zonde van onze tijd. We zijn al met zoveel wakkeren, als wij het systeem om laten vallen door massaal te stoppen dan hebben ze* geen macht meer over ons. Dan gaan ze kapot.

Als we nou eens massaal ons Facebook en Instagram account zouden opzeggen. Overgaan op telegram voor communicatie of elkaar weer ouderwets opzoeken, op de fiets. Laten we massaal ons dure telefoon abbonement opzeggen en een sim only nemen of prepaid. Dan zouden al die bedrijven die in HUN handen zijn grote verliezen draaien. Zoek elkaar offline op, zo deden we het vroeger ook. Dat kan weer terugkomen. En dat is veel leuker. Quality over quantity.

Als we onze kinderen massaal van school zouden halen, zou het onderwijs systeem genoodzaakt zijn om te veranderen. Als wij allemaal genoegen zouden nemen met minder, zouden we al minder hoeven te werken. Of desnoods beiden part-time.  We hoeven niet zoveel spullen te bezitten. Geluk zit niet in materie. Geluk zit in liefde, voor jezelf en je medemens. Liefde voor de natuur, de dieren en onze moeder Aarde.  We hebben genoeg.
Zeg je abonnement op van die nutteloze bladen, zoals de Libelle bijvoorbeeld, die jou vertellen wat je moet dragen, kopen en mee bezig moet zijn. Het is allemaal commercie, het houdt je enkel en alleen als slaaf van de maatschappij. Je wordt er niet gelukkiger van. 

Onderschat nooit de kracht van kleine stapjes

Ik zou jou willen vragen. Denk er over na wat JIJ kan doen, of met jou gezin om de wereld te veranderen? Het zal niet makkelijk worden maar het is mogelijk, wij allen samen! Als we nou eens allemaal echt aan die parallelle samenleving zouden bouwen door massaal stappen te zetten zijn we er snel, heel snel.  Ik kijk uit naar die mooie nieuwe wereld en ben zelf ook stappen aan het ondernemen. Wat je ook doet, doet het vanuit liefde en vertrouwen. En zorg goed voor jezelf, wat je ook doet, alles is goed. Iedere kleine stap is er eentje, onderschat nooit de kracht van kleine stapjes.

* Als je niet weet wie ik met ze bedoel, luister dan eens naar Marcel Messing zijn podcast met Jorn Luka. Die vertelt alles over de annunaki.

Wat kan jij bijdragen aan een betere wereld?


Over de schrijver
Mijn naam is Catherina Carvalho, ik ben natuurgeneeskundig therapeut, kinesiologie en kindervoedingscoach. Mijn missie is om jou te helpen transformeren naar de beste versie van jezelf! Met gezonde voeding, suppletie, accupressuur middels Touch for Health en leefstijladviezen je zelfhelend vermogen activeren en je innerlijke kracht (terug) te vinden. Online via Zoom of offline in mijn praktijk aan huis. Bekijk mijn tarieven en mogelijkheden op www.catherinacarvalho.nl en voor jou kinderen op www.gezondmetkids.nl. Ik werk tevens met EMB bloedtest voor zowel volwassenen als kinderen. Met deze energetische bloedtest kan ik intoleranties, tekorten en onbalansen in je lichaam opsporen en kunnen we die samen gericht aanpakken. www.catherinacarvalho.nl www.gezondmetkids.nl info@catherinacarvalho.nl
Evelien
Door

Evelien

op 30 Oct 2021

Allereerst zou ik zeggen, nee zeggen tegen de vaccine.

Mia
Door

Mia

op 30 Oct 2021

Ik geloof ook niet in vaccineren, of je nu wel of geen vaccine neemt, je kunt toch nog steeds corona krijgen, of zie ik dit verkeerd? Ik probeer gewoon voorzichtig te zijn en doe elke maand even een zelftest, ik test mezelf met deze https://www.flinndal.nl/accessoires/corona-zelftest en zorg er gewoon voor dat ik goed en gezond leef.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading