Clean Start 21 dagen detox
detox-cursusDirect Toegang

Page content

Harderwijk – Natuurpraktijk Haarvriendelijk

Natuurpraktijk Haarvriendelijk werkt met de Natuurlijke haarverf van Oliebe. Natuurlijke haarverf (of natuurlijke haarkleuring) is geschikt voor mensen met allergieën, met haaruitval, huidproblemen, zwangeren, mensen die chemotherapie ondergaan (of hebben ondergaan) en natuurlijk voor iedereen die liever geen chemische producten wenst te gebruiken voor de verzorging en kleuring van het haar.            100% natuurlijk (gemalen) plantendelen.

Mocht jij daarvoor belangstelling hebben, kan ik jouw haar- en huidproblemen op meer manieren behandelen dan alleen met natuurlijke haarkleuringen. Aanvullende behandelmogelijkheden. Zie onze website.

Klachtgerichte voedingsadviezen
Om gerichte voedingsadviezen te kunnen geven nodig ik je allereerst uit voor een ‘mini’ consult van een half uur. Een week later ontvangt jij van mij dan een klachtgericht voedingsadvies.

Natuurgeneeskundige behandelingen
Een natuurgeneeskundige behandeling begint met een intakegesprek. Dit is een uitgebreid vraaggesprek waarin ik alles te weten probeer te komen over jou en jouw klacht. Ik ga samen met jou op zoek naar de oorzaak van jouw klacht en wil graag de gehele context begrijpen.

Elke een maand verzorg ik een informatieavond waarin ik mensen informeer over voeding in relatie tot huidproblemen, de ingrediënten in verzorgingsproducten, irisdiagnose of de natuurlijke haarverf waar ik mee werk.

Contactgegevens

Annie de Lange-Kok

Zeggemeen 111

3844 RS Harderwijk (Gelderland)

T: 06 25338154 maandag t/m vrijdag

Openingstijden:
Dinsdag, woensdag en donderdag
9:00 – 17:00 uur

Email: natuurpraktijk@haarvriendelijk

Zie onze website