Clean Start 21 dagen detox
detox-cursusDirect Toegang

Page content

Hoofddorp – Schoonheidssalon Duizendschoon

Sandra Pels is gespecialiseerd in 100% biologische, natuurlijke en volledig eco-gecertificeerde cosmetica. De producten waar mee gewerkt wordt zijn: Dr. Baumann Cosmetics, S.P.A. (Societé Provencale d’aromatherapie) en Simone Mahler.

Sinds 2004 werk ik als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb naast het basisdiploma de voortgezette opleiding met succes afgerond met als specialisaties:

Vakspecialisatie acné (vergoeding door Zorgverzekeraar mogelijk), huidverbeterende massage technieken (waaronder bindweefselmassage en pincementsmassage , oosterse shiatsu massage (=drukpuntmassage)

De huid is mijn passie; mensen met een gevoel van “goed behandeld” de deur uit laten gaan met een fijn huidgevoel. De producten waar ik mee werk kunnen veel betekenen voor mensen die last hebben van eczeem, huidirritatie, acné, hyperpigmentatie, een voortijdig verslapte huid of mensen die gewoon de allerbeste huidverzorging en behandelingen willen en vooral de huidveroudering willen vertragen en gezond oud willen worden.

Dit kan ik realiseren door uitsluitend te werken met de allerbeste producten (zonder enige concessie) en behandelingen die het meeste resultaat geven, volledig afgestemd op de klant. Ik geloof in natuurlijke cosmetica. Het beste uit de natuur in combinatie met het beste uit de wetenschap. Maximale verdraagbaarheid (zonder huidtolerantie; geen huidverbetering…), respect voor mens, dier en milieu en resultaat en vanzelfsprekend zònder dierlijke ingrediënten.

Bezoek de website van Schoonheidssalon Duizendschoon >>>>>

Of neem direct contact op met Schoonheidssalon Duizendschoon

Atletiekstraat 66

2134 CA Hoofddorp

T: 06-38771329 of 023 – 5642105