datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Dit zijn de blokkades die jouw kinderwens kunnen belemmeren
07 november 2019 
3 min. leestijd

Dit zijn de blokkades die jouw kinderwens kunnen belemmeren

Je hormonale of endocriene systeem werkt samen als een team waarvan de hypofyse (slechts een erwt groot) de teamlijder is. Ik benadruk deze even want eigenlijk zou die teamleider moeten zijn, maar omwille van de vele ziektetoestanden verandert ongewild zijn functie in lijden. Je nieren zijn dan weer de batterij van je lichamen. Inderdaad, lichamen, want je bestaat niet alleen uit een fysiek omhulsel. Er is ook nog een emotioneel, mentaal en energetisch lichaam om dat fysieke te beschermen.

Van denken naar voelen

Stel je eens voor dat elke emotie pijlrecht je fysieke hart zou doorboren! Of dat al je gedachten zich in je fysieke hoofd vast zetten, dan barst bij de meeste mensen dat hoofd gewoon open want zoveel kan er in dat kleine hoofd niet vast gehouden worden. Dat brengt ons naar de mensen met hoofdpijnen, sta hier maar eens even bij stil, maar ga niet denken. Er is al zo weinig plaats in dat hoofd!

Wat als je nu eens wist dat je hier zelf wat aan kan doen. Wat als jij jouw leven niet compleet hoeft om te gooien maar dat je door 2x per maand een uurtje reflexologie of relaxmassage in te bouwen minder roofbouw pleegt op je eigen fysieke lichaam. Een beroepsreflexoloog of massagetherapeut is goed opgeleid en gaat aan de slag met niet alleen je fysieke maar ook andere lichamen.

Oude familiestructuren

Hoogsensitiviteit is een andere, meer geschoolde naam voor wat je hier leest. Dan beleef jij je andere lichamen, maar leef je niet bewust met je eigen systeem. Steeds meer mensen zitten in deze puinhoop te ‘over’leven. Ze dragen daarbij ook de oude pijnen of structuren van hun voorouders met zich mee. Angsten bijvoorbeeld om iets niet goed genoeg te doen. Ben jij het die niet snel tevreden is, of komt het van je ouders en/of voorouders?

Niet alleen oude familiestructuren kunnen blijven zitten, maar ook je eigen ervaringen kunnen een ballast worden na verloop van tijd. Zo heb ik zelf tal van voorbeelden van dames die een miskraam of abortus hadden en waarbij ze onderbewust niet losgekomen waren van schuldgevoelens in hun emotionele lichaam. Zelfs een miskraam bij jouw ouders kan roet in het eten gooien en verstoring doen ontstaan in je onderbewuste. In families worden vaak zulke dingen als onbelangrijk beschouwd of zelfs ‘dood’ gezwegen uit schaamte.

Wat als je deze inprenten overboord zou mogen gooien? Die van jezelf of die uit familietoestanden. Wat als je alleen verantwoordelijk bent voor jezelf en eventueel toekomstig leven? En zelfs als je al kinderen hebt, wat kan jij voor je kinderen voor hun puberteit al opruimen zodat ook zij niet met deze familiale ballast verder moeten sleuren? Lichaamswerk, reflexologie zijn allemaal mogelijkheden maar ook opstellingswerk is zinvol als je opkuis wenst te doen.

Miss Natural Talk Show

Op donderdag 7 november 2019 ging Eva van Zeeland in gesprek met Myriam Oorts. In dit gesprek gaan ze het hebben over kinderwens blokkades, er zijn namelijk de laatste jaren steeds meer jongere mensen die het probleem van zwanger worden en zwanger blijven kennen.  Ons hormonale systeem reageert op emoties en stress. Gezien de vele angsten, burn outs, drukte en andere beschavingsziekten van deze tijd is het heel normaal dat je lichaam overhoop ligt! Het leven bestaat uit moeten, verplichtingen, doen voor anderen, erbij horen…

Er bestaan tal van spreekwoorden waar ik vaak op terugval.

Je leert ze op de lagere school al, maar stel dat we die nu eens anders zouden bekijken!

‘Een gewaarschuwd mens is er 2 waard’

Neem je tijd om wat je net las even te doorvoelen, wat doet dan dit spreekwoord met je?

‘Verander de wereld begin bij jezelf’

De beslissing is aan jezelf en dàt weet je. Wens jij de toekomstige kinderen ook een andere samenleving toe? Wat ga jij doen dan?

‘Een jonge meid koopt haar kind op tijd’

Je kan ook gewoon je andere lichamen jong houden zonder je fysiek compleet uit te putten. Zo onderhoud je de batterijen van je lichaam beter, nl je nieren. Dus tijd om je lichamen te ont-dekken!

‘Zo moeder, zo dochter’ … ‘Zo vader, zo zoon’

Vele mensen griezelen bij dit idee. We nemen ons altijd voor om het anders, beter te doen. Maar waar beginnen we mee? Na een tijd schrikken we dat we net als hen reageren of doen…

Kennis over 4 lichamen

Myriam Oorts

° Werkte in de zorgsector, bij kinderen en bij ouderlingen
° Opgeleid in 4 dimensioneel bodywerk en levenskunst aan de school van Dirk Oellibrandt
° Ging bijscholingen volgen rond cranio sacraal werk (Etienne Peirsman) en voetreflexologie
° Lid van Bevo en NVBR
° Specialisatie: Voorbereiding op de Nieuwe Tijd & Hoogsensitiviteit

Ik begeleid mensen rond stukken in hun leven die aandacht nodig hebben op verschillende niveaus om tot een dieper zelfbewustzijn te komen.
Sinds 2008 heeft de wereld van de zwangere vrouw en het ongeboren kind meer ruimte gekregen in mijn praktijk en in mijn vormingswerk.
In dit werk wil ik vooral vrouwen (en ook mannen) inzicht geven in de totaliteit van hun 4 lichamen. Mensen zitten vaak geblokkeerd in één van deze lichamen.

Het fysiek opkuisen van de emotionele en mentale lichamen laat de energie stromen en zorgt voor een andere uitstraling van het energetische lichaam. Zo doorbreek je oude patronen en trek je nieuwe mogelijkheden aan. Mijn speelse aanpak brengt je terug naar je eigen impulsiviteit, intuïtiviteit en creativiteit. Leren vanuit je eigen ervaring om opnieuw naar je eigen kern, naar jouw missie te bewegen.

Het vormingsaanbod wordt aangeboden in 4 dagen. 
Dag 1: Op ontdekking in de 4 lichamen.
Dag 2: Fysiek lichaamswerk.
Dag 3: Voetenwerk.
Dag 4: Speelse integratie naar je eigen ziel.

Bekijk hier de talkshow

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading