datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Doe mee en win natuurlijke aftersun met calendula
10 mei 2012 
2 min. leestijd

Doe mee en win natuurlijke aftersun met calendula

Natuurlijke aftersun met calendulaWat heb ik zin in zon! Met de zomer in aantocht en stijgende temperaturen (hopelijk eindelijk!) haast Nederland zich naar buiten om te genieten van het zonnetje. Een goed idee, want zon heb je nodig. Je krijgt er energie, een goed humeur en een mooi kleurtje van.

Een bekende maar niet minder belangrijke tip is om je huid, juist in de zomer, goed te beschermen tegen de zonnestralen. Maar ondanks een goede bescherming kan het je soms toch overkomen, je huid verbrandt! Een aftersunproduct op natuurlijke basis is dan handig. Daarom is er nu Calendulan Zon van VSM, een natuurlijke aftersun die de huid helpt herstellen.

Natuurlijke aftersun Calendulan Zon

Calendulan Zon is een van de nieuwste producten binnen de vertrouwde Calendulan-lijn van VSM. Calendulan Zon is speciaal ontwikkeld om het herstellend vermogen van de huid te ondersteunen bij lichte verbranding. Bij een lichte verbanding, ook wel eerstegraads verbranding genoemd, is de opperhuid nog niet zichtbaar beschadigd maar wel rood, droog, pijnlijk of een beetje opgezwollen.

Natuurlijke aftersun in handige sprayflacon

Dankzij de handige sprayflacon hoef je de gevoelige, verbrande huid niet aan te raken en kan het product direct op de huid worden aangebracht. De combinatie van de actieve bestanddelen Calendula officinalis (een bloemsoort), Camphora officinalis (een bloemsoort) en Hamamelis (een boomsoort) werkt verkoelend wat een verlichtend gevoel geeft aan de verbrande huid.

Bij zonblaasjes en zongevoelige huid Cardiflor Zon

Calendulan Zon is verkrijgbaar bij de reguliere drogist en apotheek in het zonschap. De verkoopadviesprijs is € 8,95 voor een sprayflacon van 100 ml. Het product is ook geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Voor zonneblaasjes: Cardiflor Zon

Naast verbranding kunnen er ook zonneblaasjes en zongevoelige huid optreden nadat de huid te lang aan zon is blootgesteld. Je kan dit herkennen aan jeukende bultjes, blaasjes en roodheid. Bij deze verschijnselen kan je het product Cardiflor Zon van VSM gebruiken. Cardiflor Zon werkt verzachtend en verzorgt de zonneblaasjes. Het product is, net als Calendulan Zon, verkrijgbaar bij de drogist en apotheek in het zonschap.

De adviesprijs is € 8,95 voor een sprayflacon van 60 ml. Cardiflor Zon is ook geschikt voor de gevoelige huid en voor kinderen vanaf 0 jaar.

Kracht uit de natuur

VSM is de grootste aanbieder van natuurlijke geneesmiddelen in Nederland en heeft daarom voor heel veel vragen op het gebied van gezondheid en welzijn een passend advies. Al meer dan 100 jaar brengt VSM vanuit deze passie een grote diversiteit aan middelen op de markt. Deze middelen vinden allen hun oorsprong in de natuur. VSM biedt je een natuurlijke manier om beter in je vel te zitten en wil bijdragen aan een goed leven in evenwicht met alles wat ons omringt. De VSM Advieslijn is vanaf maart 2012 dagelijks geopend voor vragen via T 0800-9011.

Maak kans op Calendulan Zon!

Speciaal voor Miss Natural leden stelt VSM 5 sprayflacons Calendulan Zon beschikbaar. Hoe maak je kans? Vertel mij wat de zon met jou doet en wat je het liefste doet op een zonnige vrije dag.

Let op! Alleen Miss Natural leden maken kans. Je kunt hier gratis lid worden.

Wat doet de zon met jou en wat doe je het liefste op een zonnige vrije dag?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Rosalie
Door

Rosalie

op 11 May 2012

Ja dat zijn van die heerlijke dagen! Op een zonnige vrije dag stap ik liefst zo vroeg mogelijk uit bed en trek ik als eerste mijn hardloopschoenen aan om in de vroege ochtend, met de fluitende vogels en ontwakende natuur om mij heen, een ronde door het park te lopen. Daarna volgt altijd een lekker ontbijt op het balkon. 's Middags bijvoorbeeld een stuk wandelen of fietsen met een zelfgemaakte picknick, om aan het eind van de middag met een goed boek in de tuin neer te ploffen. 's Avonds denk ik dan altijd met een glimlach en gelukkig voel terug aan hoe fijn deze dag was...

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 04 Jul 2012

Hoera, je bent de winnaar van de sprayflacon Calendula Zon!

Rosalie
Door

Rosalie

op 05 Jul 2012

Wat leuk! Gaat zeker van pas komen met deze mooie warme dagen, dank je wel!

Tina
Door

Tina

op 11 May 2012

Op zonnige dagen dan ga ik het liefst wandelen of fietsen. Ik heb sinds kort ook een balkon, daar breng ik ook veel tijd op door als het zonnetje er even door komt. In mijn huis heb ik grote ramen dus al het zonlicht komt je tegemoet als je de deur open doet. Als de zon schijnt voel je lichter, klusjes zijn zo gedaan. De mensen die je op straat tegen komt zijn ook veel vrolijker. De zon is duidelijk niet alleen fysische energie maar ook mentale energie! De zon is super fijn, er komt van studeren soms weer weinig terecht. Nog een bijkomend voordeel, je kan niet in de zon zitten en tegelijk op je laptop kijken. Even een momentje pure rust, zonder dagelijkse drukte. Goed insmeren is altijd wel een must! Dat is ook fijn aan het eind van een lange zonnige dag, kijken of je ook bruiner bent geworden!

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 04 Jul 2012

Tina, ook jij bent de winnaar van de sprayflacon Calendula Zon!

Marijke
Door

Marijke

op 11 May 2012

Ik hoop op een beetje meer zon. Dan kan ik na het zwemmen in het buitenbad ook weer eens in de tuin zitten of fietsen. Maar natuurljk wel goed ingesmeerd en daarna ook een aftersun. Maar het verrast je wel eens dat je toch iets te lang blijft zitten en dan kan deze Calendula misschien wel helpen. Het is ook gemaakt met natuurlijke produkten en dat trekt me ook erg aan. Veel zon toegewenst.

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 04 Jul 2012

Gefeliciteerd, je bent de winnaar van de sprayflacon Calendula Zon!

Miranda
Door

Miranda

op 29 May 2012

De zon geeft mij energie! Op zonnige dagen voelt het of ik de wereld aan kan en niets mijn humeur kan verpesten. Als de zon schijnt, smeer ik mezelf en de kindjes goed in en gaan we op pad. 's Ochtends naar de markt en door de stad wandelen, daar ook lekker lunchen met de kindjes. Tijdens het middagslaapje lees ik in de tuin een boek terwijl mijn dochter met water speelt. Als de jongste wakker is, gaan we een stuk fietsen door het bos. En dan gaan we bij de theetuin verse limonade drinken. De kinderen kunnen daar dan met de cavia's en geitjes spelen. Haha, nu alweer zin in!

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 02 Jun 2012

Dat klinkt heel erg gezellig, lekker de hele dag buiten!

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 04 Jul 2012

Jippie! Je bent de winnaar van de sprayflacon Calendula Zon!

vercoutere rebecca
Door

vercoutere rebecca

op 30 May 2012

De zon maakt dat ik boordevol plannen, creativiteit én energie om ze ten uitvoer te brengen zit! Bij de eerste straaltjes zon, haast ik me naar buiten en begin ik mijn (ruime) tuin op orde te brengen en eens alles aan kant is, begin ik met bij te planten, nieuwe elementen toe te voegen... De zon maakt me werklustig en intussen geniet ik van de strelende warmte en krijg ik een mooi kleurtje!

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 04 Jul 2012

Whoehoe! Je bent de winnaar van de sprayflacon Calendula Zon!

Jonna
Door

Jonna

op 03 Jun 2012

De zon zorgt ervoor dat ik met een stralende glimlach wakker word en zin heb in de dag! De zon zorgt ervoor dat ik twee keer zoveel energie heb dan in de winter. Als de zon schijnt geniet ik het liefst op mijn vrije dag van ons bootje. Heerlijk varen door de mooie natuurgebieden in Nederland en ontspannen met vrienden en familie op de boot. Maar na een dag varen in de zon is het 's avonds tijd voor een lauwe douche gevolgd door een heerlijke after sun voor mijn lichaam. Want de zon is fijn maar je moet je er wel goed tegen beschermen. Vooral op het water

Karin
Door

Karin

op 03 Jun 2012

Heel eenvoudig: van de zon word ik vrolijk en de meeste mensen om me heenook waardoor het leven ineens zoveel gemoedelijk wordt! Verder straalt de natuur en ziet alles (lees de kleuren) er intenser uit. Met mijn rode haren en lichte huid moet ik uitkijken met de zon, maar het heerlijkste moment vind ik in zonder strandlaken op het nog hete zand (die warmte is zo heerlijk voor je rug!) op het strand genieten van de avondzon!

ellen dijk
Door

ellen dijk

op 14 Jun 2012

in het zonnetje op mijn zonovergoten balkonnetje genietend van jus met een krantje wordt dit een dag met een gouden randje... de Albert Cuyp op voor vers fruit en een flesje Rose onderweg pik ik een heerlijk citroensorbetje-ijsje mee Aan het eind van de middag met mijn bootje en Rose de gracht op deze dag wordt meer dan Top!!!!

mafbo
Door

mafbo

op 17 Jun 2012

Hoi Eva,Ik heb nooit meer iets over deze aktie gelezen. En het blokje "prijswinnaars"is ook weg. Ik was alleen benieuwd of ik misschien de Callendula had gewonnen. Verder veel succes.Groeten, Marijke

Andrea Kleine Jansen
Door

Andrea Kleine Jansen

op 03 Jul 2012

De zon maakt me vrolijk en zorgt ervoor dat ik lekkerder in mijn vel zit. Heerlijk een kopje koffie in de tuin 's morgens en dan lekker relaxen met een boek en mijn gezinnetje om me heen.

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 04 Jul 2012

Hoi Miss Naturals,De 5 winnaars van de sprayflacon Calendula Zon zijn: Rosalie, Tina, Marijke, Miranda en Rebecca! Graag ontvang ik jullie adres. Fijne zomer!Met natuurlijk een groet,Eva

Marijke Bogaerts
Door

Marijke Bogaerts

op 04 Jul 2012

Hoi Eva,Ik lees net dat ik de Calendula Zon heb gewonnen Dat zal in de komende weken heel goed van pas komen. Ik ben er blij mee. Bedankt en verder succes met je vele bezigheden.Groeten,Marijke

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine