Doe mee en win natuurlijke aftersun met calendula

Wat heb ik zin in zon! Met de zomer in aantocht en stijgende temperaturen (hopelijk eindelijk!) haast Nederland zich naar buiten om te genieten van het zonnetje. Een goed idee, want zon heb je nodig. Je krijgt er energie, een goed humeur en een mooi kleurtje van.

Een bekende maar niet minder belangrijke tip is om je huid, juist in de zomer, goed te beschermen tegen de zonnestralen. Maar ondanks een goede bescherming kan het je soms toch overkomen, je huid verbrandt! Een aftersunproduct op natuurlijke basis is dan handig. Daarom is er nu Calendulan Zon van VSM, een natuurlijke aftersun die de huid helpt herstellen.

Calendulan Zon is een van de nieuwste producten binnen de vertrouwde Calendulan-lijn van VSM. Calendulan Zon is speciaal ontwikkeld om het herstellend vermogen van de huid te ondersteunen bij lichte verbranding. Bij een lichte verbanding, ook wel eerstegraads verbranding genoemd, is de opperhuid nog niet zichtbaar beschadigd maar wel rood, droog, pijnlijk of een beetje opgezwollen.

Natuurlijke aftersun in handige sprayflacon

Dankzij de handige sprayflacon hoef je de gevoelige, verbrande huid niet aan te raken en kan het product direct op de huid worden aangebracht. De combinatie van de actieve bestanddelen Calendula officinalis (een bloemsoort), Camphora officinalis (een bloemsoort) en Hamamelis (een boomsoort) werkt verkoelend wat een verlichtend gevoel geeft aan de verbrande huid.

Calendulan Zon is verkrijgbaar bij de reguliere drogist en apotheek in het zonschap. De verkoopadviesprijs is € 8,95 voor een sprayflacon van 100 ml. Het product is ook geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Voor zonneblaasjes: Cardiflor Zon

Naast verbranding kunnen er ook zonneblaasjes en zongevoelige huid optreden nadat de huid te lang aan zon is blootgesteld. Je kan dit herkennen aan jeukende bultjes, blaasjes en roodheid. Bij deze verschijnselen kan je het product Cardiflor Zon van VSM gebruiken. Cardiflor Zon werkt verzachtend en verzorgt de zonneblaasjes. Het product is, net als Calendulan Zon, verkrijgbaar bij de drogist en apotheek in het zonschap.

De adviesprijs is € 8,95 voor een sprayflacon van 60 ml. Cardiflor Zon is ook geschikt voor de gevoelige huid en voor kinderen vanaf 0 jaar.

Kracht uit de natuur

VSM is de grootste aanbieder van natuurlijke geneesmiddelen in Nederland en heeft daarom voor heel veel vragen op het gebied van gezondheid en welzijn een passend advies. Al meer dan 100 jaar brengt VSM vanuit deze passie een grote diversiteit aan middelen op de markt. Deze middelen vinden allen hun oorsprong in de natuur. VSM biedt je een natuurlijke manier om beter in je vel te zitten en wil bijdragen aan een goed leven in evenwicht met alles wat ons omringt. De VSM Advieslijn is vanaf maart 2012 dagelijks geopend voor vragen via T 0800-9011.

Maak kans op Calendulan Zon!

Speciaal voor Miss Natural leden stelt VSM 5 sprayflacons Calendulan Zon beschikbaar. Hoe maak je kans? Vertel mij wat de zon met jou doet en wat je het liefste doet op een zonnige vrije dag.

Let op! Alleen Miss Natural leden maken kans. Je kunt hier gratis lid worden.

Wat doet de zon met jou en wat doe je het liefste op een zonnige vrije dag?