Doe mee met de Week zonder E-nummers!

E-nummers. We horen en lezen er steeds vaker over. Maar wat zijn E-numers nou precies? En hoe schadelijk zijn ze eigenlijk? Dat allemaal ontdek je in de Week zonder E-nummers van Miss Natural!

Tijdens de Week zonder E-nummers ontdek je de gezondheidsrisico’s van het eten van E-nummers en de voordelen van koken zonder E-nummers. Deze inspiratieweek van Miss Natural is bedoeld voor iedereen die graag gezond en puur wil koken zonder pakjes, zakjes en ander voorbereid voedsel. Je ontvangt een week lang elke dag nieuwe informatie, tips, adviezen en recepten. Doe ook mee en schrijf je nu in voor de Week zonder E-nummers!

Voor wie is de Week zonder E-nummers?

De Week zonder E-nummers is voor iedereen die meer wil weten over het hoe en wat van E-nummers en lekker en makkelijk wil koken zonder al die schadelijke E-nummers. Tijdens deze week krijg je gratis iedere dag een e-mail met informatie over schadelijke en niet schadelijke E-nummers en kun je genieten van heerlijke recepten. Deze week is dus voor jou, maar ook voor iedereen die je kent die nog met pakjes en zakjes kookt. Ken jij zo iemand? Laat haar of hem dan vooral weten dat ook zij aan de Miss Natural Week zonder E-nummers kunnen deelnemen!

Doe ook mee en schrijf je nu in voor de Week zonder E-nummers >>>

Doe jij mee met de Week zonder E-nummers?