datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Een heerlijk kookweekend met de bekendste 24Kitchen chefs
14 april 2015 
in Events
3 min. leestijd

Een heerlijk kookweekend met de bekendste 24Kitchen chefs

Dit weekend vindt voor de allereerste keer het culinaire vakantieweekend 24Kitchen & Cottages plaats. Een weekend vol food, entertainment en ontspanning in een vakantiepark. Natuurlijk samen met de chefs van 24Kitchen. Tijdens het weekend kunnen de gasten volop workshops en kookcolleges volgen. Maar ze kunnen ook genieten van iets totaal nieuws in Nederland. Food Wellness: wellness op basis van ingrediënten die we normaal gesproken op ons bord vinden.

Blijf met je kookvrienden overnachten in één van de cottages, ontdek nieuwe gerechten, raak geïnspireerd tijdens interessante seminars, doe mee aan interactieve workshops en doe gezellig een dansje mee tijdens de feestavond. Kortom; een heerlijk vakantieweekend!

Dit weekend van 17 t/m 20 april 2015 ontvangen de chefs van 24Kitchen jou graag in Zeewolde waar je dan drie dagen lang lekker gaat eten, koken en genieten van entertainment.

Het programma

Ons doel is om een heerlijk kookweekend te organiseren met een rijk programma voor een eerlijke prijs. Aangezien er grote en kleine eters zijn, actievelingen en rustige genieters en we niemand willen benadelen, hebben we ervoor gekozen om de consumpties niet in de ticketprijs op te nemen en zo veel mogelijk activiteiten wél.

De meeste programmaonderdelen zijn vrij toegankelijk voor alle bezoekers van het weekend.

Een paar weken voorafgaand aan het event ontvangt de hoofdboeker een e-mail met alle informatie over hoe en wanneer je je kunt inschrijven.

Naast dit speciale 24Kitchen&Cottages programma kan uiteraard ook gebruik gemaakt worden van de faciliteiten van Center Parcs De Eemhof, waaronder de Aqua Mundo, watersporten, bowling, boogschieten en de zip wire.

Chefs die aanwezig zijn

  • Andy McDonald
  • Angelique Schmeinck
  • Corria Houthuizen
  • Danny Jansen
  • Estee Stroker
  • Giovanni Caminita
  • John Geerdsen
  • Mounir Toub
  • Roberta Pagnier
  • Rudolph van Veen

Primeur tijdens 24Kitchen&Cottages: Food Wellness

Oyster shaving en Hot Patato Treatment nu ook in Nederland

Dit weekend vindt voor de allereerste keer het culinaire vakantieweekend 24Kitchen&Cottages plaats. Een weekend vol food, entertainment en ontspanning in een vakantiepark. Natuurlijk samen met de chefs van 24Kitchen. Tijdens het weekend kunnen de gasten volop workshops en kookcolleges volgen. Maar ze kunnen ook genieten van iets totaal nieuws in Nederland. Food Wellness: wellness op basis van ingrediënten die we normaal gesproken op ons bord vinden.

Paling Peeling – Waar eerder voetenbaden met knabbelvisjes (de Garra Rufa vis) hun opmars maakten, is het nu onze eigen Volendamse paling die het stokje overneemt. Een voetenbad met 25 palingen geeft al na 15 minuten het resultaat van een uitgebreide pedicure behandeling.

Energizing Pepper Massage – Onlangs ontdekten experts in Zuid-Amerika het effect van de rode Tridinidad Chili op de spieren van mensen. Na een massage van de bilpartij/biceps met een pasta van geknevelde Trinidad pepers ervoeren proefpersonen tot 70% meer energie. Weldadig en verkwikkend.

Oyster Shaving – Bij de Oyster Shaving wordt het scheermes vervangen door de scherpe zijde van een zoutwater oester. Door tijdens het scheren de oester in de schelp te houden, krijgt de huid een oestrogeen-boost voor een uniek glad en fris gelaat.

Hot Potato Treatment – Vergeet de hot stone massage, ga voor hot potatoes! Door de hitte hecht de schil zich korte tijd aan de huid zodat sapuitwisseling plaatsvindt. Het karakteristieke oranje vocht van de zoete aardappel ontspant de spieren terwijl de droge schil afvalstoffen absorbeert.

John Gerdsen is een van de 24Kitchen-chefs die zijn opwachting maakt tijdens 24Kitchen&Cottages: “Ik reis veel. Tijdens een van mijn reizen stuitte ik op dit nieuwe gebruik van voedsel. Het is een logische gedachte dat de producten die we eten niet alleen gezond zijn voor lijf en leden, maar ook voor onze huid. Te gek dat we dat nu ook in Nederland kunnen ervaren.” 

Je kunt hier alles lezen over dit culinaire vakantieweekend >>>

Kom jij ook naar dit leuke event?

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading