datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Een kusje van Moeder Natuur
31 oktober 2011 
5 min. leestijd

Een kusje van Moeder Natuur

Vandaag in de review de nieuwe 100% natuurlijke lippenolie van The Body Shop. De winkel waar ik in de periode 1995 – 1997 mijn eerste fulltime baan had als assistent shopmanager in Eindhoven.

Ik had net bij Schoevers twee (te dure) opleidingen afgerond en mijn moeder stond nou niet echt te springen dat ik met mijn ‘goede’ opleiding aan de slag ging in een winkel!

Maar The Body Shop is niet zomaar een winkel, drogisterij of parfumerie, dat verschil werd mij snel duidelijk na het zeer intensieve inwerktraject. Ik moest van alle producten precies weten wat de werking was, wat de ingrediënten deden en waar deze vandaan kwamen. Na 1,5 jaar zat ik dus ook vol informatie als De Paranoten Shampoo is speciaal voor droog haar en de paranoten komen uit Ecuador waar de indianen deze daar al jaren als verzorgend ingrediënt gebruiken. Uit mijn hoofd hoor, kan er nu naast zitten!

Leuke herinneringen aan The Body Shop

Nog een leuk moment was dat een dame in de winkel ooit vroeg naar een product speciaal voor dode punten. Ik vertelde haar doodleuk dat wanneer je haar het hoofd verlaat al dood is, dus heel haar haar was dood. Je had de uitdrukking op haar gezicht moeten zien! Zo ook de gezichten van de medewerkers van de Douglas als ik daar weer eens met onze petitie tegen dierproeven in een volle winkel binnenstapte en vroeg of ze de petitie ook zouden willen tekenen.

Lippenolie in een handig rollertje

Naast de bekende potjes, sticks en tubetjes met lippenbalsem is er nu ook lippenolie. Dankzij het rollertje kun je de olie eenvoudig aanbrengen, waar je ook bent. Ideaal voor in je tas, je jaszak of het dashboardkastje in de auto. Een vluchtig kusje op de wang of een gepassioneerde zoen… met de nieuwe 100% Natural Lip Roll-On geef je altijd een kusje van Moeder Natuur. 

Natural Lip-Roll-Ons in 5 verschillende smaken
100% Natuurlijke lippenolie in 5 heerlijke smaken

De nieuwe 100% Natural Lip Roll-On van The Body Shop is er in vijf verschillende smaken, van verfrissende Mint tot Berry vol passie, van romantische Rose tot pittig frisse Orange, en de paradijselijke Coconut.

Verfrissende Mint

Ultrafris met een vleugje mentol, voor een verzorgde, stralende glimlach. Perfect voor zowel mannen als vrouwen.

Berry vol Passie

Al het goede van rood fruit, samengebald in een verzorgende olie. Een bommetje passie!

Paradijselijk Coconut

Zit je vakantie er al weer op? Deze Lip Roll-On voert je mee naar de palmbomen en de witte stranden van een zonovergoten tropisch eiland. Perfect voor wereldreizigsters.

Pittige frisse Orange

Een snufje energie, een toefje dynamiek, met als resultaat een zomerse cocktail met een fris citrussmaakje. Een waar energy shot!

Romantische Rose

Ben je meer een romantisch type? Dan zul je deze lipolie met rozensmaak niet kunnen weerstaan. Je lippen voelen het hele jaar door net zo zacht aan als pas ontloken rozenblaadjes in de lente.

Natural Lip Roll On BerryVoor jou getest de 100% Natural Lip Roll-On Berry

Speciaal voor jou heb ik de lippenolie in de smaak Berry in gebruik genomen en je kunt hieronder lezen wat ik daar van vind.
Lees hier hoe wij producten beoordelen.

1. Aantrekkelijk

De verpakking is transparant en voorzien van een wit etiket met een frisse afbeelding van een framboos en in dezelfde kleur de naam. Je kunt alleen niet zien hoeveel er nog in zit.

3 Klavertjes Vier Miss Natural Review

2. Geur

Ik vind de geur lekker, lekker zoet!

4 Klavertjes Vier Miss Natural Review

3. Voelen

Het rollertje is een metalen kogeltje dat makkelijk glijdt over je lippen en verspreidt daarbij precies genoeg olie om ze intensief te verzorgen. Wel is het metalen kogeltje wat koud op de lippen. In rollervorm wel handig en krijg je geen vieze vingers als bij een potje.

3 Klavertjes Vier Miss Natural Review

4. Effect

Prima, niet te vet. Geeft een mooi glanzend laagje op mij lippen.

3 Klavertjes Vier Miss Natural Review

Verzorging dankzij natuurlijke oliën

Deze verzorgende oliën voor de lippen zijn 100% natuurlijk. Ze zijn gebaseerd op plantaardige oliën en wassen, waaronder Community Fair Trade soja-olie uit Brazilië en Community Fair Trade-olijfolie uit Italië. De Lip Roll-Ons voelen heerlijk licht en zacht aan op je lippen, trekken snel in zonder een vettig laagje achter te laten en werken intensief vochtregulerend en verzorgend. Je lippen voelen zacht, soepel en verzorgd aan en hebben een subtiele glans. Je kunt ze zó dragen of over je favoriete kleur lipstick heen. Elke 100% Natural Lip Roll-On bevat 7 verzorgende natuurlijke oliën.

1) Zonnebloemolie

Zonnebloemolie is ideaal om ruwe lippen weer zacht en glad te maken.

2) Zonnebloemwas

Zonnebloemwas geeft iedere smaak de perfecte consistentie om hem gemakkelijk op je lippen te kunnen aanbrengen.

3) Zoete amandelolie

Zoete amandelolie heeft een lichte textuur en wordt goed geabsorbeerd door de huid, die zacht en glad aanvoelt, zonder vet laagje.

4) Avocado-olie

Avocado-olie is een rijke, zeer vochtregulerende olie.

5) Jojoba-olie

Jojoba-olie geperst uit de zaadjes van de jojobaplant, is een vloeibare was die uitermate vochtregulerend werkt.

6) Soja-olie uit Brazilië

Soja-olie staat in de cosmetische industrie bekend om zijn vochtregulerende eigenschappen en zijn hoge gehalte aan essentiële vetzuren. Ook kan hij perfect worden gemengd met andere oliën voor heerlijke huidverzorgingsproducten. De soja wordt in Brazilië biologisch geteeld door boeren die het belangrijk vinden om de natuur en hun traditionele levensstijl te beschermen. Dankzij hun handelsrelatie met The Body Shop ontvangen ze nu een eerlijke prijs voor hun product.

7) Biologische olijfolie uit Italië

De vochtregulerende Community Fair Trade-olijfolie die The Body Shop gebruikt, is afkomstig uit een gebied in Italië waar al sinds de middeleeuwen olijven verbouwd worden. De Italiaanse coöperatie waar de olie wordt ingekocht, heeft tegenslag omgezet in een opvallend succesverhaal door samen te werken met bedrijven zoals The Body Shop. Ze is steeds beter gaan presteren en levert rechtstreeks biologisch geproduceerde olijfolie aan The Body Shop. Zo doen de olijfboeren goede zaken en behouden ze hun traditionele levenswijze.

Maak kans op een gratis Lip Roll-On Mint van The Body Shop

Zelf proberen?

Dat kan! The Body Shop geeft namelijk 10 Natural Lipp Roll-Ons cadeau aan Miss Natural leden!

Je kunt kans maken op de smaken Mint en Rose en zelf de natuurlijke lippenolie ervaren.

 

Ontvang de Natural Lip Roll-On Rose cadeau van The Body Shop

Doe mee en WIN!

Hoe maak je kans? Vertel mij over jouw eerste ECHTE baan! Ik wil weten in welk jaar dit was, waar je ging werken en in welke functie. Laat je reactie achter op deze pagina.

Let op! Alleen leden kunnen kans maken, dus eerst even aanmelden!

Wat is jouw favoriete product van The Body Shop?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Marije Meijer
Door

Marije Meijer

op 31 Oct 2011

Mijn eerste 'echte' baan was een zomerbaan bij de DA. Dit was in 1996, toen ik mijn examen voor de MAVO gedaan had. Hier heb ik geleerd hoe je geld terug moet tellen én geven. Niks geen teruggeef-bedrag in beeld... Een leuke ervaring en hard werken!

Marjon Briede
Door

Marjon Briede

op 31 Oct 2011

Mijn eerste echt baan was van 2002 - 2005. Ik was net afgestudeerd aan het HBO er had een vakantie baantje als receptioniste bij een brillen importeur. Na twee maanden zou dat zijn afgelopen en ben toen gevraagd om op de financiële administratie te komen werken. Dit heb ik ongeveer 3 jaar gedaan en vervolgens was het tijd om mijn vleugels ergens anders uit te slaan. Heb een leuke tijd gehad!

San Kommers
Door

San Kommers

op 31 Oct 2011

In 2004 had ik mijn eerste sollicitatiegesprek. Ik solliciteerde als invalkracht in een verpleeghuis. Ik wist absoluut niet wat ik moest antwoorden op de vragen die me gesteld werden. Op een gegeven moment stond het huilen me nader dan het lachen. De voorzitter van de sollicitatiecommissie heeft me toen naar de gang gebracht en hij zei dat ik daar even rustig mocht nadenken over de antwoorden. Na een kwartier riep hij me weer binnen. Ik ben uiteindelijk aangenomen en heb eerst drie jaar als invalkracht gewerkt en daarna nog bijna twee jaar met vast contract. Al die jaren met heel veel plezier. Dankzij de aardige man van de sollicitatiecommissie die bepaalde kwaliteiten in me zag en moeite voor me deed. Ik ben blij dat hij mij het vertrouwen gaf. Ik ben daarna nooit meer bang geweest voor een sollicitatiegesprek. Slechter dan dat kan het natuurlijk niet gaan.

Christel Hoeflaken
Door

Christel Hoeflaken

op 31 Oct 2011

In 1991 slaagde ik voor mijn diploma toeristisch medewerkster. Omdat ik niet gelijk een baan vond, ging ik bij de Schoenexpress werken als verkoopster. In de 6 maanden dat ik daar werkte, heb ik uiteindelijk maar weinig verdiend omdat ik het merendeel van mijn salaris aan de nieuw binnengekomen schoenen uitgaf! Daarna ging ik bij een ander bedrijf aan de slag als secretaresse en uiteindelijk heb ik tot dusverre nooit een dag in de toeristische business gewerkt!

Carlien Leidens
Door

Carlien Leidens

op 31 Oct 2011

In 1992 bleek het lastig om na mijn HBO studie een baan te vinden omdat ik geen ervaring had. Uiteindelijk kreeg ik een contract in een instelling met mensen met een beperking. dat was absoluut niet mijn eerste keus, maar ik moest geld verdienen. Tijdens mijn eerste dag werd mij het een en ander verteld over de bewoners die ik moest begeleiden en verzorgen. Eén van de bewoners was een vrij jonge vrouw. Er werd tegen me gezegd dat deze vrouw flink "uit haar dak kon gaan" met slaan, knijpen en bijten. Ik werd er een beetje bang van. later op die dag moest ik de luier van die mevrouw verschonen. Tijdens het verschonen begon ze te gillen. Ik schrok er heel erg van en heb haar zo laten staan. Ik durfde haar echt niet verder te helpen. Bang dat ze me in elkaar zou slaan of zo. Nu bijna 20 jaar en verschillende functies verder werk ik nog steeds met mensen met een beperking.Mijn favoriete product van de Bodyshop is de hele lijn van White Musk. Volgens mij gebruik ik dat al bijna net zo lang als toen ik mijn eerste baan kreeg. In de loop der jaren is de verpakking aangepast en is de lijn uitgebreid met heerlijke producten zoals de Voluptuous Velvet Body Crème. White Musk verveelt nooit!

San Kommers
Door

San Kommers

op 31 Oct 2011

Ik ben vergeten te melden wat mijn favoriete product van de Body Shop is. Ik ben gek op de Bodyscrubs en Body Butters. Eerst de dode huidcellen verwijderen met Coconut Bodyscrub en daarna smeren met de Coconut Body Butter. Tijdens sommige periodes in mijn huid droger en dan gebruik ik de Shea Bodyscrub en de Shea Body Butter.

Liv
Door

Liv

op 31 Oct 2011

Mijn eerste echte baan was 2007 als junior onderzoeker aan de universiteit utrecht. Ik mocht interviews opzetten, houden en analyseren. Dat was erg spannend omdat het niet zo maar interviews waren, maar gesprekken met 'top ambtenaren' en burgermeesters :) (het word top ambtenaar heb ik niet zelf bedacht ;))Maar wat is een 'echte' baan. 1997 was ik coerier voor de buurt apotheek en heb medicijnen naar oude mensen gebracht. 1999 werd ik als serveerster in een bejaarden tehuis. Ook al waren dat bijbaantjes heb ik hier veel geleerd en vooral ook geld mee verdient :)Groetjes, Liv

Marjan
Door

Marjan

op 31 Oct 2011

Mijn eerste echte baan was in de zomer van 1981 als medewerksters op een Rijn- cruiseschip. We moesten met het team alle voorkomende werkzaamheden doen, van schoonmaken tot bedienen en van bardienst tot afwassen. Het waren lange dagen van hard werken en dat voor een minimaal loon. Dus echt niet zo leuk/romantisch als het op tv leek in de toen lopende serie "the Love Boat"

Tessa Droge
Door

Tessa Droge

op 31 Oct 2011

Mijn droombaan was werken op het hoofdkantoor van V&D. Ik werkte destijds in een filiaal bij V&D en wilde dus heel graag op het hoofdkantoor werken. In 1999 heb ik mijn studie voor secretaresse afgerond en stond er ook een vacature open voor deze functie dus heb ik gelijk gesolliciteerd. Ik werd gekozen en uiteindelijk heb ik er ruim 3 jaar gewerkt maar moest ik vanwege de lange reistijd mijn droombaan opzeggen. Ik heb daarna natuurlijk ook erg leuke banen gehad maar die baan bij V&D zal ik nooit meer vergeten.

Marijke Bogaerts
Door

Marijke Bogaerts

op 01 Nov 2011

Wil weer graag een kansje wagen om de Mint lippenolie te proberen. De andere lijken me nogal aan de zoete kant. Vorige keer bij de lippenbalsem heb ik ook al geschreven dat ik er altijd 4 in gebruik heb, kan niet zonder. Olie heb ik nog nooit geprobeerd.Mijn eerste en laatste baan begon in 1975 tot 2009 als analiste op een laboratorium in een ziekenhuis, dus bloedonderzoek. Ben nu heerlijk met vervroegd pensioen, dat is pas genieten.

Natasja Schipper
Door

Natasja Schipper

op 11 Nov 2011

Mijn eerste baan was bij de AH in het dorp. Het was eind november, 1994, vlak voor mijn 15 verjaardag. Ik mocht daar vakkenvullen en later achter de kassa. Daar heb ik mijn eerste verkering leren kennen met wie later ben getrouwd. Zo een 4 jaar heb ik daar gewerkt, en toen ik klaar was met school, ben ik gestopt bij de AH en fulltime gaan werken.Deze periode staat wel in het teken van verliefd, stappen, uitgaan, school.... Leuke tijd...

rilana van oostenbrugge
Door

rilana van oostenbrugge

op 17 Nov 2011

Mijn eerste echte baan was op de MTS waar ik de techniekmannen maatschappijleer ging geven. Deze heren waren soms koppen groter dan mij, maar daar heb ik het vak docent wel echt geleerd. Zit nu inmiddels al 13 jaar in het onderwijs en het verveeld nooit. Een docent iedere dag anders klopt inderdaad.Ik geef voornamelijk les aan het vmboleerlingen met een lwoo-beschikking en ik vind het schatten!! lastige pubers?? ach waren wij vroeger misschien ook niet zo??

Hayden Wayne Carsuteldo
Door

Hayden Wayne Carsuteldo

op 18 Jan 2012

Maar ik kan me ook niet bedenken dat ik toen ik nog rookte werd benaderd door mensen die me waarschuwden voor de gevolgen van roken.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading