10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Een perfecte bos krullen met Aveda be curly ™
16 oktober 2013 
3 min. leestijd

Een perfecte bos krullen met Aveda be curly ™

Heb jij gekruld haar en vind je het moeilijk om het mooi in model te houden zonder gebruik te maken van allerlei chemische middelen? Niet nodig! Zelf gebruik ik de producten van Aveda, waarmee ik voor het eerst kennis maakte bij Aveda Kapper Tourmaline.

De be curly ™ producten van Aveda zorgen bij mij voor perfect gekruld haar, dat ook nog eens goed en lang blijft zitten, en ervoor zorgt dat mijn haar niet gaan pluizen. Heb jij ook gekruld haar? Dan kan ik je Aveda van harte aanbevelen! Bovendien heb je dan geluk, want je kunt nu een Aveda be curly™ set winnen met jouw krullen foto.

Aveda en Ayurveda

Aveda is geïnspireerd door de Ayurveda: een 5000 jaar oude Indische geneeskundige traditie die er vanuit gaat dat alles in het leven met elkaar in verbinding staat. De afgelopen 5.000 jaar heeft de traditie bewezen dat het behandelen van de zowel innerlijk als uiterlijk, leidt tot een grotere balans en welzijn. Aveda gelooft dat haar producten niet alleen een invloed hebben op haar en huid, maar ook op lichaam, geest en gevoel.

Haarverzorging van Aveda

De hoogwaardige Hair Care shampoos en conditioners van Aveda zijn gemaakt op basis van planten. Ze vormen een perfecte basis om niet enkel over te gaan op een mooie en originele, maar vooral natuurlijke styling.

De kunst en wetenschap van pure bloemen- en plantenextracten zijn de essentie van Aveda. De schoonheidsproducten omvatten de levenskracht van planten en pure essentiële oliën. Aveda is gespecialiseerd in Hair Care, maar biedt ook andere producten op basis van planten – Skin Care, Body Care, Make-up, Pure-fume™, Aroma’s en Lifestyle – allemaal professioneel ontwikkeld, klinisch getest en vervaardigd met meeste respect voor de aarde.

Prachtige krullen met be curly ™

Wil jij ook de perfecte krullen? Ik heb ze, dankzij be curly™. Het be curly™ 4-stappen systeem bestaat uit:

  • shampoo
  • conditioner
  • enhancing lotion
  • style prep

Dit systeem 4-stappen systeem vermindert zichtbaar pluis en benadrukt krullen tot 57% meer. Wil je jouw mooie bos krullen net als ik laten behandelen bij een Aveda salon of spa bij jou in de buurt? Dan kun je via de website zoeken waar je hiervoor terecht kunt.

Win een Aveda be curly™ set

Miss Natural mag van Aveda een be curly™ set t.w.v. €65,- weggeven met alle producten van het 4-stappen systeem: de shampoo, conditioner, style-prep en curl enhancing lotion.

Wil jij kans maken? Plaats dan een foto van jezelf met jouw krullen op de Facebook pagina van Miss Natural of plaats je foto op Twitter met vermelding van @MissNatural en #becurly. Uit alle foto’s zal ik een winnaar kiezen die verrast wordt met de be curly™ set!

Hoe verzorg jij je krullen?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
wennie
Door

wennie

op 16 Oct 2013

Waar kan ik het pakket t.w.v. €65,- zelf kopen? Ik heb zoveel krullen en weet niet goed wat ik ermee aan moet. Ik durf geen foto op mijn facebook te zetten, maar ik wil het wel graag zelf kopen. Op internet zijn de pakketten een stuk duurder. Groetjes!

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 16 Oct 2013

Ook geen foto van de achterkant? Nu ben ik wel benieuwd! Waar woon je? Bij Aveda kappers kun je de set kopen.

Rianne de laat
Door

Rianne de laat

op 16 Oct 2013

Ik heb een korte krullenbob en ben benieuwd naar een gezonde be-curly coupe.

Michelle
Door

Michelle

op 17 Oct 2013

Ik gebruik shampoo zonder sls en conditioner en stylingcreme zonder siliconen en alcohol. Dat werkt het beste. Kokosolie en arganolie zijn ook top!

Miep
Door

Miep

op 21 Oct 2013

Ik heb fijn, blond, steil haar zonder volume. Wie heeft de oplossing voor mij? Ondertussen heb ik al behoorlijk kort haar en fohn het elke dag met een krulborstel voor kort haar om er nog enigszins toonbaar uit te zien. Alle tips zijn welkom voor verantwoorde shampoo en stylingprodukten. Graag met de kracht van beton!

Desiree
Door

Desiree

op 28 Oct 2013

Hallo, ik zou graag het pakket willen winnen. Vanwege omstandigheden heb ik sinds 1.5 jaar een ontzettende bos chemokrullen. Ik draag nu een band in mijn haar omdat het gewoon een continu onploft model heb. Ik doe weleens wat kokosolie in mijn haar maar dat voelt best vet aan. Ik ben nog steeds zoekende dus hoop tot dit een oplossing is.

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.