datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Een perfecte bos krullen met Aveda be curly ™
16 oktober 2013 
2 min. leestijd

Een perfecte bos krullen met Aveda be curly ™

Heb jij gekruld haar en vind je het moeilijk om het mooi in model te houden zonder gebruik te maken van allerlei chemische middelen? Niet nodig! Zelf gebruik ik de producten van Aveda, waarmee ik voor het eerst kennis maakte bij Aveda Kapper Tourmaline.

De be curly ™ producten van Aveda zorgen bij mij voor perfect gekruld haar, dat ook nog eens goed en lang blijft zitten, en ervoor zorgt dat mijn haar niet gaan pluizen. Heb jij ook gekruld haar? Dan kan ik je Aveda van harte aanbevelen! Bovendien heb je dan geluk, want je kunt nu een Aveda be curly™ set winnen met jouw krullen foto.

Aveda en Ayurveda

Aveda is geïnspireerd door de Ayurveda: een 5000 jaar oude Indische geneeskundige traditie die er vanuit gaat dat alles in het leven met elkaar in verbinding staat. De afgelopen 5.000 jaar heeft de traditie bewezen dat het behandelen van de zowel innerlijk als uiterlijk, leidt tot een grotere balans en welzijn. Aveda gelooft dat haar producten niet alleen een invloed hebben op haar en huid, maar ook op lichaam, geest en gevoel.

Haarverzorging van Aveda

De hoogwaardige Hair Care shampoos en conditioners van Aveda zijn gemaakt op basis van planten. Ze vormen een perfecte basis om niet enkel over te gaan op een mooie en originele, maar vooral natuurlijke styling.

De kunst en wetenschap van pure bloemen- en plantenextracten zijn de essentie van Aveda. De schoonheidsproducten omvatten de levenskracht van planten en pure essentiële oliën. Aveda is gespecialiseerd in Hair Care, maar biedt ook andere producten op basis van planten – Skin Care, Body Care, Make-up, Pure-fume™, Aroma’s en Lifestyle – allemaal professioneel ontwikkeld, klinisch getest en vervaardigd met meeste respect voor de aarde.

Prachtige krullen met be curly ™

Wil jij ook de perfecte krullen? Ik heb ze, dankzij be curly™. Het be curly™ 4-stappen systeem bestaat uit:

  • shampoo
  • conditioner
  • enhancing lotion
  • style prep

Dit systeem 4-stappen systeem vermindert zichtbaar pluis en benadrukt krullen tot 57% meer. Wil je jouw mooie bos krullen net als ik laten behandelen bij een Aveda salon of spa bij jou in de buurt? Dan kun je via de website zoeken waar je hiervoor terecht kunt.

Win een Aveda be curly™ set

Miss Natural mag van Aveda een be curly™ set t.w.v. €65,- weggeven met alle producten van het 4-stappen systeem: de shampoo, conditioner, style-prep en curl enhancing lotion.

Wil jij kans maken? Plaats dan een foto van jezelf met jouw krullen op de Facebook pagina van Miss Natural of plaats je foto op Twitter met vermelding van @MissNatural en #becurly. Uit alle foto’s zal ik een winnaar kiezen die verrast wordt met de be curly™ set!

Hoe verzorg jij je krullen?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
wennie
Door

wennie

op 16 Oct 2013

Waar kan ik het pakket t.w.v. €65,- zelf kopen? Ik heb zoveel krullen en weet niet goed wat ik ermee aan moet. Ik durf geen foto op mijn facebook te zetten, maar ik wil het wel graag zelf kopen. Op internet zijn de pakketten een stuk duurder. Groetjes!

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 16 Oct 2013

Ook geen foto van de achterkant? Nu ben ik wel benieuwd! Waar woon je? Bij Aveda kappers kun je de set kopen.

Rianne de laat
Door

Rianne de laat

op 16 Oct 2013

Ik heb een korte krullenbob en ben benieuwd naar een gezonde be-curly coupe.

Michelle
Door

Michelle

op 17 Oct 2013

Ik gebruik shampoo zonder sls en conditioner en stylingcreme zonder siliconen en alcohol. Dat werkt het beste. Kokosolie en arganolie zijn ook top!

Miep
Door

Miep

op 21 Oct 2013

Ik heb fijn, blond, steil haar zonder volume. Wie heeft de oplossing voor mij? Ondertussen heb ik al behoorlijk kort haar en fohn het elke dag met een krulborstel voor kort haar om er nog enigszins toonbaar uit te zien. Alle tips zijn welkom voor verantwoorde shampoo en stylingprodukten. Graag met de kracht van beton!

Desiree
Door

Desiree

op 28 Oct 2013

Hallo, ik zou graag het pakket willen winnen. Vanwege omstandigheden heb ik sinds 1.5 jaar een ontzettende bos chemokrullen. Ik draag nu een band in mijn haar omdat het gewoon een continu onploft model heb. Ik doe weleens wat kokosolie in mijn haar maar dat voelt best vet aan. Ik ben nog steeds zoekende dus hoop tot dit een oplossing is.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading