datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Eerste Hulp Bij Kanker 95-delige videoserie en interview met arts Henk Fransen
06 september 2017 
1 min. leestijd

Eerste Hulp Bij Kanker 95-delige videoserie en interview met arts Henk Fransen

Ik ben razend enthousiast over het nieuwe programma dat arts Henk Fransen gemaakt heeft! Dit programma deelt namelijk 30 jaar van zijn kennis en ervaring. EHBK (Eerste Hulp Bij Kanker) biedt een compleet overzicht van de belangrijkste complementaire maatregelen die genomen kunnen worden naast een reguliere behandeling. Waardevol in elke fase van het ziek-zijn en preventie!

Voor wie is het EHBK programma geschikt?

  • Voor patiënten die naast hun reguliere behandeling een natuurlijke ondersteuning zoeken (waardevol in elke fase van hun ziek-zijn);
  • Voor naasten die betrokken willen zijn en willen begrijpen wat behandelingen precies inhouden;
  • Voor therapeuten die mensen met kanker begeleiden en die extra tools willen hebben om dat te doen;
  • Voor artsen die patiënten willen attenderen op mogelijke natuurlijke maatregelen náást de reguliere behandeling.
Het EHBK-programma bestaat uit maar liefst 95 video’s, onderverdeeld in 7 thema’s: één serie uitgangspunten en zes series die elk een speerpunt behandelen van een gedegen complementaire totaalaanpak van kanker. In de actieweek wordt elke dag één deel gratis online gezet. Iedereen die zich van tevoren aanmeldt, krijgt met ingang van 9 september elke dag automatisch een mail met een link naar het ‘thema van de dag’.
EHBK gratis videoserie
Dit wil je echt niet missen!!!

Henk Fransen interview zondag 10 september

Aanstaande zondag 10 september om 20:15 uur is Henk Fransen te gast in de Miss Natural Talk Show. Ik praat dan met hem over zijn nieuwe programma Eerste Hulp Bij Kanker. Henk Fransen deed 30 jaar research naar de zin en onzin van alternatieve behandelingen van kanker. Zijn grootste missie is om het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland op te zetten. Tijdens de live uitzending kun je Henk vragen stellen door een reactie achter te laten.

Je kunt hier via Facebook een reminder ontvangen voor de uitzending of je bekijkt de uitzending op deze pagina. De uitzending wordt ook opgenomen en is later ook terug te zien op deze pagina.

Bekijk de Miss Natural Talk Show met Henk Fransen

Voel je vrij deze pagina door te sturen naar een vriend, kennis of familielid die er iets aan zou kunnen hebben. Deze kennis zou namelijk iedereen moeten kunnen krijgen!

Ik zie je graag zondag om 20:15 uur bij de Miss Natural Talk Show!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Gemma
Door

Gemma

op 12 Sep 2017

Ik ben heel blij met je aandacht voor dit onderwerp en deze serie!! Erg bedankt! Ik mis nog info over de beschikbaarheid van de serie NA deze week en de kosten daarvan. Kun je daar nog iets over noemen? Alvast dank je wel.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading