10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Eerste Hulp Bij Kanker 95-delige videoserie en interview met arts Henk Fransen
06 september 2017 
2 min. leestijd

Eerste Hulp Bij Kanker 95-delige videoserie en interview met arts Henk Fransen

Ik ben razend enthousiast over het nieuwe programma dat arts Henk Fransen gemaakt heeft! Dit programma deelt namelijk 30 jaar van zijn kennis en ervaring. EHBK (Eerste Hulp Bij Kanker) biedt een compleet overzicht van de belangrijkste complementaire maatregelen die genomen kunnen worden naast een reguliere behandeling. Waardevol in elke fase van het ziek-zijn en preventie!

Voor wie is het EHBK programma geschikt?

  • Voor patiënten die naast hun reguliere behandeling een natuurlijke ondersteuning zoeken (waardevol in elke fase van hun ziek-zijn);
  • Voor naasten die betrokken willen zijn en willen begrijpen wat behandelingen precies inhouden;
  • Voor therapeuten die mensen met kanker begeleiden en die extra tools willen hebben om dat te doen;
  • Voor artsen die patiënten willen attenderen op mogelijke natuurlijke maatregelen náást de reguliere behandeling.
Het EHBK-programma bestaat uit maar liefst 95 video’s, onderverdeeld in 7 thema’s: één serie uitgangspunten en zes series die elk een speerpunt behandelen van een gedegen complementaire totaalaanpak van kanker. In de actieweek wordt elke dag één deel gratis online gezet. Iedereen die zich van tevoren aanmeldt, krijgt met ingang van 9 september elke dag automatisch een mail met een link naar het ‘thema van de dag’.
EHBK gratis videoserie
Dit wil je echt niet missen!!!

Henk Fransen interview zondag 10 september

Aanstaande zondag 10 september om 20:15 uur is Henk Fransen te gast in de Miss Natural Talk Show. Ik praat dan met hem over zijn nieuwe programma Eerste Hulp Bij Kanker. Henk Fransen deed 30 jaar research naar de zin en onzin van alternatieve behandelingen van kanker. Zijn grootste missie is om het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland op te zetten. Tijdens de live uitzending kun je Henk vragen stellen door een reactie achter te laten.

Je kunt hier via Facebook een reminder ontvangen voor de uitzending of je bekijkt de uitzending op deze pagina. De uitzending wordt ook opgenomen en is later ook terug te zien op deze pagina.

Bekijk de Miss Natural Talk Show met Henk Fransen

Voel je vrij deze pagina door te sturen naar een vriend, kennis of familielid die er iets aan zou kunnen hebben. Deze kennis zou namelijk iedereen moeten kunnen krijgen!

Ik zie je graag zondag om 20:15 uur bij de Miss Natural Talk Show!

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Gemma
Door

Gemma

op 12 Sep 2017

Ik ben heel blij met je aandacht voor dit onderwerp en deze serie!! Erg bedankt! Ik mis nog info over de beschikbaarheid van de serie NA deze week en de kosten daarvan. Kun je daar nog iets over noemen? Alvast dank je wel.

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.