datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Is Eva van Zeeland Engaging Woman Of The Year 2013?
08 januari 2014 
in Events
1 min. leestijd

Is Eva van Zeeland Engaging Woman Of The Year 2013?

Wat een mooi begin van het jaar: Miss Natural Eva van Zeeland is genomineerd voor de Engaging Woman Of The Year Award.

Een #EngagingWoman13 is een professional die haar weg weet in de social media in Nederland, een ondernemende vrouw die social media doelgericht en succesvol weet in te zetten. Een titel die Eva op het lijf geschreven is!

Miss Natural Eva als Engaging Woman Of The Year: breng je stem uit!

Eva van Zeeland was al eerder genomineerd voor de e-chick award 2012, maar heeft helaas niet gewonnen. De titel ging toen naar Xaviera Ringeling, oprichter van onder meer 42bis.nl en Urbanchicks. Deze nominatie motiveerde Eva echter wel tot het organiseren van de Miss Natural Awards, die dit jaar voor de derde keer zal worden gehouden.

Om ervoor te zorgen dat Eva dit jaar de Engaging Woman Of The Year Award in de wacht sleept zijn stemmen nodig. Stemmen kan nog tot en met 15 januari. Gun jij Eva ook deze Award? Stem dan op haar via deze link, ze staat genoemd onder de naam Eva van Zeeland @MissNatural.

“Eva van Zeeland is oprichter van het boeiende Miss Natural en doet ‘naturel’
aan een gezonde storytelling en helpt duizenden vrouwen!
Zij zet Twitter, Facebook en haar site(s) optimaal in om de organisatie te steunen.”

Over Engaging Woman Of The Year

Engaging Woman Of The Year heeft als doel vrouwelijke professionals te erkennen die succes hebben met het gebruik van sociale media. Hun social influence is daarbij een factor. De verkiezing geeft deze vrouwen een podium.

De Engaging Woman Of The Year verkiezing werd voorheen de e-chick award genoemd. De naam werd veranderd omdat Engaging Woman Of The Year volgens de organisatie ‘eChiquer’ is.

De finaleavond

Op basis van deze publieke stemmen en motivaties bepaalt de jury een longlist. De jury bepaalt tijdens de finaleavond op 31 januari uit de longlist van genomineerden de uiteindelijke top 10. Op de finaleavond wordt tevens de top 3 en natuurlijk de uiteindelijke winnaar bepaald.

Onder de stemmers worden ook 10 kaarten voor de finaleavond verloot, dus wie weet ben jij er straks wel bij!

Stem jij ook op Eva als Engaging Woman Of The Year 2013?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Vanessa
Door

Vanessa

op 08 Jan 2014

Ik heb op je gestemd!

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 08 Jan 2014

Dank je wel Vanessa!

Diane
Door

Diane

op 15 Jan 2014

Ik heb voor jouw gestemd, omdat jij mij bewust hebt gemaakt.

marijke
Door

marijke

op 09 Jan 2014

GESTEMD!!! Hoop dat je em in de wacht sleept!

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 09 Jan 2014

Dank je wel Marijke!

José
Door

José

op 13 Jan 2014

Lieve Eva, ik heb gestemd en gun het je van harte. Je weet de gezondheid van bewuste vrouwen op een hoger plan te tillen. Sukses !

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 14 Jan 2014

Dank je wel, heel lief!

Ida Forrer-de Groot
Door

Ida Forrer-de Groot

op 15 Jan 2014

Natuurlijk op jou gestemd!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 15 Jan 2014

Bedankt Ida!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading