datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Eva is bevallen. Welkom lief meisje Indy!
27 juli 2015 
2 min. leestijd

Eva is bevallen. Welkom lief meisje Indy!

Woensdag 15 juli ben ik bevallen van een dochter. Eindelijk, ze is er… en hoe! ’s Nachts om 3:29 uur is onze dochter Indy Eva Feijen geboren. Na 42 weken + 3 dagen was het tijd om haar te halen nadat wij zagen dat het vruchtwater wat troebel was. Ze bleek later ook wat in het vruchtwater gepoept te hebben. Dinsdag werden bij het Vrouw, Moeder en Kind centrum (MMC Veldhoven) om 10 uur mijn vliezen gebroken in de hoop dat de bevalling vanzelf op gang zou komen. Om 12 uur kreeg ik oxytocine om de weeën op gang te krijgen, lage dosering en rustig opgebouwd.

Zonder verdere pijnbestrijding heb ik met ademhaling, massage en ontspanning de steeds frequenter komende weeën opgevangen… pfff en dat was echt wel heftig! Vanaf 7 cm ontsluiting ben ik heerlijk in een warm bad gaan zitten, waar ik bleef zitten tot volledige ontsluiting. Toen mocht ik persen, inmiddels was de nacht begonnen. Heel heftig waren de weeën en ze bleven komen 4 per 10 min. Helaas bleef ze hoog in mijn bekken zitten na langdurig persen en zijn we uitgekomen bij een keizersnede. Ik had er alles aan gedaan om zo natuurlijk mogelijk te bevallen. Tot op de operatietafel had ik erg heftige weeën en was blij met de verlossende ruggenprik. Ze hebben mijn oude litteken opnieuw opengemaakt en toen alle ogen in de kamer groter werden werd duidelijk dat ik wel een hele grote baby in mijn buik bij mij droeg… ze woog maar liefst 5130 gram lang genoeg in de oven gebakken! Een geweldig team verpleegkundigen, verloskundigen, gynaecologen, anesthesisten en kinderartsen heeft ons er doorheen geloosd en onze wensen gerespecteerd. Tevens had ik heel veel steun van de nieuwe vader Paul en mijn lieve vriendin Janneke die met mijn placenta naar huis ging om deze te capsuleren. Ik ben dankbaar voor deze heftige intensieve reis, die ik nu echt voor het laatst heb gemaakt!

Eindelijk, ze is er… en hoe! Vannacht om 3:29 uur is onze dochter Indy Eva Feijen geboren. Na 42 weken + 3 dagen was…

Posted by Miss Natural Lifestyle on woensdag 15 juli 2015

Ik ben van mijn grote roze wolk afgevallen Indy had gister wat verhoging (38 graden noemen ze hier koorts?!) en is uit voorzorg opgenomen op de medium care afdeling. Ze krijgt daar nu een 3-daagse antibioticakuur en bijvoeding. WTF! Baar je de meest gezonde grote baby die er bestaat, ligt ze aan de hartbewaking met infuus tussen de couveuse kindjes! Naar mijn gevoel is er niets ernstigs aan de hand (glucose is goed) en voelt het ook niet fijn dat we haar uit handen hebben moeten geven. Haar bloed is afgenomen en dit wordt nu gecontroleerd op infecties. Eerst afwachten op de resultaten vonden ze niet verantwoord. Volgens mij had ze gewoon dorst(koorts). Daar ga je met je bamboo luiers, water wipe doekjes en probiotica in de wereld waar pampers, zwitsal en nutrilon domineren. Gelukkig pakt ze goed mijn borstvoeding en ben ik gestart met afkolven en geven we haar Geitenmelk zuigelingenvoeding als bijvoeding… ja, meisje is verwend geweest in mijn buik! Ik was in tranen… maar geef me maar over aan de protocollen (veel gehoord woord van de dag ) het is nu eenmaal zo en we starten thuis wel weer natuurlijk. Ze mag vanavond weer op mijn kamer en hopelijk zondag naar huis.

Ik ben van mijn grote roze wolk afgevallen, maar klim er snel weer op!

Ik ben van mijn grote roze wolk afgevallen Indy had gister wat verhoging (38 graden noemen ze hier koorts?!) en is uit…

Posted by Miss Natural Lifestyle on vrijdag 17 juli 2015

Een hele week kamperen in het ziekenhuis zit er bijna op. Liggen op plastic matrassen, geen frisse lucht, maaltijden verpakt in plastic en dat alles wel met een Hilton service! Het Indy Festival was intens. Ik ben gebroken, moe en love stoned! Let’s go Home…

Afgelopen zaterdag hebben we het einde van de kraamweek, de intense ziekenhuisweek en bevalling gevierd met een baby borrel. Wat een avontuur! Nu genieten van ons nieuwe gezin en ritme.

Handtekening-Miss-Natural

Een hele week kamperen in het ziekenhuis zit er bijna op. Liggen op plastic matrassen, geen frisse lucht, maaltijden…

Posted by Miss Natural Lifestyle on zondag 19 juli 2015

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Nannette
Door

Nannette

op 27 Jul 2015

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je prachtige dochter en wens jullie veel liefde, geluk en gezondheid toe!

Ruth
Door

Ruth

op 27 Jul 2015

Gefeliciteerd met jullie wonder..en vertrouw erop dat je het niet fout kan doen..soms moet je de controle loslaten en vertrouwen op de bron.Veel liefde geluk en licht

Patricia
Door

Patricia

op 27 Jul 2015

Hoi Eva en Paul, Van harte gefeliciteerd Met Indy. Dat ze maar gauw naar haar natuurlijke thuis mag komen

Gonny
Door

Gonny

op 27 Jul 2015

Veel liefde en heerlijke momenten gewenst!

Astrid Markus
Door

Astrid Markus

op 27 Jul 2015

Van harte gefeliciteerd met je wolk van een dochter, wat een mooi geschenk, zo te lezen was het een heftige bevalling en ook nog 2 weken later, wat een spanningen geeft dat. Gelukkig kunnen jullie nu thuis van haar gaan genieten en ik wens jullie een mooie tijd toe met jullie dochter. Ik hoop dat ze gezond zal opgroeien. Groetjes Astrid.

Margot Schouten
Door

Margot Schouten

op 27 Jul 2015

Gefeliciteerd met je prachtige dochter. En bedankt voor je toch wel heftige verhaal. Ik wens je een goed herstel en heel veel liefdevolle genietmomenten. Margot.

Shusila
Door

Shusila

op 27 Jul 2015

Home sweet home, gezin compleet Geniet ervan!!! Liefs, Shusila

Teresa
Door

Teresa

op 27 Jul 2015

Van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje! Zo te lezen heb je er alles aan gedaan om je kind dat te geven wat in jullie ogen belangrijk is. Soms loopt het helaas anders dan dat je gepland hebt. Maar jullie hebben het beste met haar voor. En daar kun je haar een heel leven mee omringen. Die ene week is jammer, maar dat halen jullie vast dubbel en dwars in! Laat je niet gek maken hoor, ze is in goede handen bij jullie! Geniet ervan!!!

Willem Koper
Door

Willem Koper

op 27 Jul 2015

Hallo Eva, gefeliciteerd met het mooie wonder. Van uit eigen werk wil ik je dit gedicht, wat in schoonheid is bedoeld, je / jullie aanreiken. Geniet van het mooie kindje.KIND. 24 JULI 2015.Als het kind geboren wordt. Krijgt het onvoorwaardelijke Liefde. Liefde waar het naar verlangt. De warmte en geborgenheid Wordt om het kind heen geslagen Als een zacht dekentje Van de schoonheid Van Mos. Met tederheid van Fluweel zachte vleugels van een vlinder Omarmt een moeder en vader Zijn kind. Het is de tederheid en Rijkdom aan liefde Die het kind In zijn welzijn verfijnd. En daarom Voor haar een moeder en vader Te willen zijn.Veel geluk in gezondheid, liefde en jullie gehele welzijn

Brigitte
Door

Brigitte

op 27 Jul 2015

Hartelijk gefeliciteerd. Altijd fijn, dat ze gezond zijn en als er dan toch iets is schrik je. Geniet lekker van Indy en je gezinnetje.

gonnie
Door

gonnie

op 27 Jul 2015

Sjonge jonge jonge wat een heftig verhaal zeg maar eind goed al goed een prachtige dochter met een al even prachtige naam. De tranen van gevoel biggelen langs mijn smoel (letterlijk). Hartelijk gefeliciteerd met jullie kleine meisje heel veel geluk gezondheid liefde en gezelligheid voor jullie prachtige gezin. Geniet met volle teugen en pak tussen het voeden luiers verschonen en slapeloze nachten zoveel mogelijk rustmomenten voor jezelf.Heel veel liefs,Gonnie

Rob Pessers
Door

Rob Pessers

op 27 Jul 2015

Eva & partner , van Harte Proficiat met de( behoorlijk zware) geboorte van Indy ! Heel veel Geluk Liefde Gezondheid & "Wijsheid" met de dochter ! Geniet van ieder dag , het leven gaat toch al zo snel voorbij Eva drink ook , als je de mogelijkheid hebt , extra veel Kangenwater pH 8,5 tot pH 9,5 , daar knap je ook zienderogen van op !! ( en ... je wordt lekker weer "basisch' , net zoals je dochtertje Indy ... )Met gezonde groet , Rob .

Ingeborg (M.I) Baardman
Door

Ingeborg (M.I) Baardman

op 27 Jul 2015

Ach joh, ik begrijp je helemaal mbt de protocollen in het ziekenhuis, kom je dan inderdaad met je natuurlijke insteek. Zelfde soort situatie meegemaakt 2 wkn geleden met ons meisje, nu 11 weken oud. Maar goed, ze is er en je bent nu lekker thuis! Kan je doen hoe jij denkt dat het goed is, geniet ervan en hartelijk gefeliciteerd!!

Maria
Door

Maria

op 27 Jul 2015

Lieve Eva,Ik heb je voor het laatst gezien tijdens het Event van Amber Albarda in Amsterdam, hoogzwanger en wel.Van harte gefeliciteerd met dit prachtige meisje!Dat ze maar een gezonde grote meid mag worden (kan niet anders met haar gewicht nu en een moeder die voor puur natuur gaat).Veel geluk en geniet ze!Hartelijke groet,Maria van Zanten (Puur Zenzsa)

Ann
Door

Ann

op 27 Jul 2015

Van harte proficiat met jullie prachtige dochter <3 Jullie stralen, heel veel liefde toegewenst

kimberley pex
Door

kimberley pex

op 27 Jul 2015

Proficiat Eva***Wat 'n prachtfoto............jij en de baby. Heftige klus dus ! Ik wens jullie beterschap, en jij 'n spoedig herstel. Indy had 't dus erg fijn in haar beschutte ruimte , dat vat ik op als een supercompliment. Liefs , en alle goeds ,kim.

Dieuwke
Door

Dieuwke

op 27 Jul 2015

Allereerst, van harte gefeliciteert met je meisje. Ik vind je verhaal zo herkenbaar! Ook ik wilde supergraag natuurlijk bevallen. Ik had me er helemaal op voorbereid. Maar ze kwam niet! Dus ook ik werd met 42 weken en 3 dagen ingeleid omdat het vruchtwater minder werd. Ik moest ook door een hel van opgewekte weeen heen. Maar ze kwam nog steeds niet! Dus ook bij mij werd het een keizersnee. En daar was ze dan eindelijk, ook een meisje. Ik hoop wel dat er één verschil tussen ons zal zijn. Ik hoop dat jij jezelf het niet kwalijk neemt dat het niet gaat zoals je in gedachten had. Ik hoop dat je het los kan laten en ik hoop dat je gemakkelijk kunt accepteren zoals het is gegaan. Ik had na de bevalling nog een lange weg te gaan, maar ik ben er weer. En ik weet nu dat het leven kwetsbaar is, dat de natuur hard is en dat het leven niet valt te sturen. Het gaat zoals het gaat. We kunnen alleen maar nederig en dankbaar zijn. Veel geluk en balans toegewenst Eva!

Carin
Door

Carin

op 27 Jul 2015

Van harte gefeliciteerd met je lang verwachte dochter, Maar kennelijk heeft ze bij je genoten. Nu maar lekker op die voet verder en vooral genieten! Veel geluk, gezondheid en gezinsliefde

Jacqueline
Door

Jacqueline

op 27 Jul 2015

Van Harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter. Nu kan het genieten dan echt beginnen. Heel veel geluk met zijn allen.

Noëlle
Door

Noëlle

op 27 Jul 2015

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Indy, leuke naam, prachtig meisje!

Piet Alberts
Door

Piet Alberts

op 27 Jul 2015

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Hopelijk blijven jullie allen in goede gezondheid en mogen veel van elkaar genieten.

Simone van der Werff
Door

Simone van der Werff

op 27 Jul 2015

Beste Eva, Van harte gefeliciteerd met de geboorte van zo'n mooie dochter! Ik wens jou en je man een mooie en liefdevolle periode toe. Rust uit en geniet!

Fleur
Door

Fleur

op 27 Jul 2015

Hoi EvaGefeliciteerd met jullie kleine wonderkind! Eigenlijk moet ik zeggen: groot wonderkind, gezien haar gewicht!!! Ik wens jullie liefde wijsheid en geduld en kom zelf lekker tot rust en laat je zoveel als mogelijk is maar verwennen! God bless, Fleur

Adri
Door

Adri

op 27 Jul 2015

Allereerst: gelukgewenst met dit prachtige meisje. Je hebt er wat voor moeten doen (en laten....) maar thuis kun je't toch lekker weer doen zoals jij het voor ogen hebt.....Ik hoorde laatst van iemand die altijd biologisch eet dat dit qua kleur van de moederkoek (betere doorbloeding) heel opvallend te zien was geweest. Een betere start kun je je kindje niet geven! Veel geluk met jullie nieuwe spruit.

Anny
Door

Anny

op 27 Jul 2015

Hoi Eva, van harte met je supermooie dochter Indy. En Indy, jij gefeliciteerd met je supermama. Jij zult een heel natural en mooi leven tegemoet gaan, daar zal ze wel voor zorgen. Geniet van elkaar!!! Ook voor papa!!

Tony
Door

Tony

op 27 Jul 2015

Heel hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van Indy. Ik wens jullie een heel fijn leven met haar.

Winanda
Door

Winanda

op 27 Jul 2015

Van harte gefeliciteerd met je prachtige dochter! Heel veel geluk samen!

Marijke
Door

Marijke

op 27 Jul 2015

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter!

Marijke
Door

Marijke

op 27 Jul 2015

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter

marijksels
Door

marijksels

op 27 Jul 2015

TJongejongejonge...wat een avontuur! Maar ze is er en you did it!!! Van harte met dit mooie wichie, dit nieuwe leven...Take it easy, take care en geniet!!!

Giny Hoogwerf
Door

Giny Hoogwerf

op 27 Jul 2015

Wat n prachtige dochter! Van harte gefeliciteerd!

fanny
Door

fanny

op 27 Jul 2015

Kersverse mama, gefeliciteerd met dit wonder!! Heel veel plezier met elkaar!

Louise
Door

Louise

op 27 Jul 2015

Heel hartelijk Gefeliciteerd en heel veel geluk en vreugde en liefde toegewenst.liefs Louise.

Clary Kramer
Door

Clary Kramer

op 27 Jul 2015

Van Harte Gefeliciteerd met jullie kleine wonder,met de mooie namen Indy Eva. De start was heftig,nu heerlijk thuis genieten van elkaar. Mooie foto van jullie beiden,lief en vertederend!! Voor jullie allen veel liefs en heel veel geniet momenten met jullie mooie meisje XXXXXXXXXXXX

Marieke
Door

Marieke

op 28 Jul 2015

Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van Indy Eva en heel veel geluk met elkaar!

Jolanda
Door

Jolanda

op 28 Jul 2015

Van harte gefeliciteerd Eva met jullie Indy,Ik hoop dat je je snel weer op je roze wolk bevind ! Geniet met je gezin van jullie rijkdom in je huis ! Heel veel liefde , licht en kracht toegewenst ui Den Haag van Jolanda

Gabrielle
Door

Gabrielle

op 28 Jul 2015

Jemig Eva, wat een heftige gebeurtenis heb jij meegemaakt, maar wat een beeldschone, wolk van een dochter heb je daarvoor in de plaats gekregen! Van harte proficiat, veel geluk en gezondheid in de toekomst met de kleine Indy! Gabrielle

Carine
Door

Carine

op 28 Jul 2015

Wat heftig allemaal, maar nu samen genieten van elkaar en van jullie prachtig meisje.Geweldig, dat dit mooi mensenkind voor jullie gekozen heeft.

Ank Stevens
Door

Ank Stevens

op 28 Jul 2015

Van Harte met de kleine peuter Indy. Geniet ervan. Liefs, Ank.

Eline
Door

Eline

op 28 Jul 2015

Wat heerlijk dat ze eindelijk in jullie armen ligt... Geniet ervan samen met je mooie gezin, je hebt het waanzinnig gedaan! Van Harte Gefeliciteerd... Liefde, Geluk en Gezondheid toegewenst!

Joke van Tolij
Door

Joke van Tolij

op 29 Jul 2015

Wat een prachtig kindje! van Harte Gefeliciteerd! Veel geluk voor je gezin!

Aloysius de Beer
Door

Aloysius de Beer

op 30 Jul 2015

Van Harte Geluk gewenst met je prachtige dochter. Ik wens jou en je gezin Geluk, Gezondheid, Liefde en Begrip.

johan goudesaboos
Door

johan goudesaboos

op 30 Jul 2015

hallo eva, hartelijk gefeliciteerd met je dochter. ze ziet er leuk uit.warme groet, johan

Astrid
Door

Astrid

op 30 Jul 2015

Hartelijk gefeliciteerd met jullie prachtige dochter en zusje! Veel geluk samen!

Murie Bendanon
Door

Murie Bendanon

op 02 Aug 2015

Goedemiddag, Hartelijk gefeliciteerd met je dochtertje en veel plezier met haar.Muriel

Antoinette
Door

Antoinette

op 03 Aug 2015

Lieve Eva, wat kan ik hieraan nog toevoegen .....zoveel mooie en lieve woorden. Natuurlijk wens ik jou en Indy samen met jullie gezin heeeeel veel geluk, liefde en gezondheid. Ik las je verhaal ....en Eva dat wat in jou oven zo lang heeft moeten rijzen, is wel heeeel mooi afgebakken. Wat een plaatje ! Wat een wolk ! Van harte gefeliciteerd met dit wonder, dit mooie mensenkind, dankbaar jullie veel liefde en vreugde zal geven. Liefs Antoinette

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine