datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Eva van Zeeland in de top 10 van Engaging Women of The Year
01 februari 2014 
in Events
1 min. leestijd

Eva van Zeeland in de top 10 van Engaging Women of The Year

Gisteravond vond in de Melkweg te Amsterdam de uitreiking van Engaging Women of The Year plaats. Als een van de vele genomineerden was ook onze Miss Natural Eva van Zeeland aanwezig. Al gauw hoorde zij dat ze tot de top 10 van de finalisten behoorde! Helaas behaalde ze het niet tot de op drie.

Eerder in het proces kon er op genomineerden gestemd worden. Gebaseerd op een combinatie van die stemmen, een goede blik op de online activiteiten van de genomineerden en een fikse discussie tussen de vakjuryleden, werden de 10 finalisten geselecteerd. Deze werden aan het begin van de finaleavond bekend gemaakt. Aan het eind van de avond werd de Engaging Women of The Year 2013 bekend gemaakt: Anna-Maria Giannattasio (@Puur) van Puur* Events.

Over Engaging Woman Of The Year

Engaging Woman Of The Year heeft als doel vrouwelijke professionals te erkennen die succes hebben met het gebruik van sociale media. Hun social influence is daarbij een factor. De verkiezing geeft deze vrouwen een podium.

De Engaging Woman Of The Year verkiezing werd voorheen de e-chick award genoemd. De naam werd veranderd omdat Engaging Woman Of The Year volgens de organisatie ‘eChiquer’ is.

Eva van Zeeland was al eerder genomineerd voor de e-chick award 2012, maar heeft helaas niet gewonnen. De titel ging toen naar Xaviera Ringeling, oprichter van onder meer 42bis.nl en Urbanchicks. Deze nominatie motiveerde Eva echter wel tot het organiseren van de Miss Natural Awards, die dit jaar voor de derde keer zal worden gehouden.

Over de winnares

De Engaging Women of The Year Award 2013  ging naar Anna-Maria Giannattasio (@Puur) van Puur* Events en annamariaheeftgelijk.nl.

Puur* Events is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, feesten, meetings, internationale incentives en special events. De visie van Puur* Events is beleven, genieten, onthouden…

Naast haar evenementenbureau blogt Anna-Maria op annamariaheeftgelijk.nl en is zij veelvuldig aanwezig op social media. Ook is zij initiatiefnemer van de bekende #twitterlunch. Volgens de jury brengt en houdt zij “als (twitter)gids mensen moederlijk bij elkaar.”

Bedankt voor jouw stem!

Helaas weer geen award voor Miss Natural. Maar wel een eervolle nominatie én een plekje in de top 10! En dat allemaal mede dankzij jouw stem! We zijn jullie dan ook ontzettend dankbaar!

Met natuurlijk een groet,

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading