Miss Natural Talk Show
Kijk LIVE!

Page content

Eva van Zeeland in de top 10 van Engaging Women of The Year

Gisteravond vond in de Melkweg te Amsterdam de uitreiking van Engaging Women of The Year plaats. Als een van de vele genomineerden was ook onze Miss Natural Eva van Zeeland aanwezig. Al gauw hoorde zij dat ze tot de top 10 van de finalisten behoorde! Helaas behaalde ze het niet tot de op drie.

Eerder in het proces kon er op genomineerden gestemd worden. Gebaseerd op een combinatie van die stemmen, een goede blik op de online activiteiten van de genomineerden en een fikse discussie tussen de vakjuryleden, werden de 10 finalisten geselecteerd. Deze werden aan het begin van de finaleavond bekend gemaakt. Aan het eind van de avond werd de Engaging Women of The Year 2013 bekend gemaakt: Anna-Maria Giannattasio (@Puur) van Puur* Events.

Over Engaging Woman Of The Year

Engaging Woman Of The Year heeft als doel vrouwelijke professionals te erkennen die succes hebben met het gebruik van sociale media. Hun social influence is daarbij een factor. De verkiezing geeft deze vrouwen een podium.

De Engaging Woman Of The Year verkiezing werd voorheen de e-chick award genoemd. De naam werd veranderd omdat Engaging Woman Of The Year volgens de organisatie 'eChiquer' is.

Eva van Zeeland was al eerder genomineerd voor de e-chick award 2012, maar heeft helaas niet gewonnen. De titel ging toen naar Xaviera Ringeling, oprichter van onder meer 42bis.nl en Urbanchicks. Deze nominatie motiveerde Eva echter wel tot het organiseren van de Miss Natural Awards, die dit jaar voor de derde keer zal worden gehouden.

Over de winnares

De Engaging Women of The Year Award 2013  ging naar Anna-Maria Giannattasio (@Puur) van Puur* Events en annamariaheeftgelijk.nl.

Puur* Events is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, feesten, meetings, internationale incentives en special events. De visie van Puur* Events is beleven, genieten, onthouden...

Naast haar evenementenbureau blogt Anna-Maria op annamariaheeftgelijk.nl en is zij veelvuldig aanwezig op social media. Ook is zij initiatiefnemer van de bekende #twitterlunch. Volgens de jury brengt en houdt zij "als (twitter)gids mensen moederlijk bij elkaar."

Bedankt voor jouw stem!

Helaas weer geen award voor Miss Natural. Maar wel een eervolle nominatie én een plekje in de top 10! En dat allemaal mede dankzij jouw stem! We zijn jullie dan ook ontzettend dankbaar!

Met natuurlijk een groet,

Gratis magazine t.w.v. €4,95

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.

Wij hebben ook een hekel aan spam
Eva van Zeeland
Eva van Zeeland is de oprichter en eigenaar van Miss Natural Lifestyle. Eva heeft een passie voor alles omtrent de natuurlijke levensstijl en deed haar kennis op tijdens de opleiding orthomoleculaire geneeskunde en jarenlange ervaring in de fitness branche. Eva heeft in haar leven nog nooit een dieet gevolgd en calorieën tellen lijkt haar een erg saaie bezigheid! “Leer weer te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft en vergroot zelf je kennis over voeding”. Eva is een gedreven ondernemer en moeder van de 7-jarige tweeling Bob & Lex en bijna 2-jarig meisje Indy.

Comment Section

0 reacties op “Eva van Zeeland in de top 10 van Engaging Women of The Year

Plaats een reactie


*