10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Eva van Zeeland in de top 10 van Engaging Women of The Year
01 februari 2014 
in Events
2 min. leestijd

Eva van Zeeland in de top 10 van Engaging Women of The Year

Gisteravond vond in de Melkweg te Amsterdam de uitreiking van Engaging Women of The Year plaats. Als een van de vele genomineerden was ook onze Miss Natural Eva van Zeeland aanwezig. Al gauw hoorde zij dat ze tot de top 10 van de finalisten behoorde! Helaas behaalde ze het niet tot de op drie.

Eerder in het proces kon er op genomineerden gestemd worden. Gebaseerd op een combinatie van die stemmen, een goede blik op de online activiteiten van de genomineerden en een fikse discussie tussen de vakjuryleden, werden de 10 finalisten geselecteerd. Deze werden aan het begin van de finaleavond bekend gemaakt. Aan het eind van de avond werd de Engaging Women of The Year 2013 bekend gemaakt: Anna-Maria Giannattasio (@Puur) van Puur* Events.

Over Engaging Woman Of The Year

Engaging Woman Of The Year heeft als doel vrouwelijke professionals te erkennen die succes hebben met het gebruik van sociale media. Hun social influence is daarbij een factor. De verkiezing geeft deze vrouwen een podium.

De Engaging Woman Of The Year verkiezing werd voorheen de e-chick award genoemd. De naam werd veranderd omdat Engaging Woman Of The Year volgens de organisatie ‘eChiquer’ is.

Eva van Zeeland was al eerder genomineerd voor de e-chick award 2012, maar heeft helaas niet gewonnen. De titel ging toen naar Xaviera Ringeling, oprichter van onder meer 42bis.nl en Urbanchicks. Deze nominatie motiveerde Eva echter wel tot het organiseren van de Miss Natural Awards, die dit jaar voor de derde keer zal worden gehouden.

Over de winnares

De Engaging Women of The Year Award 2013  ging naar Anna-Maria Giannattasio (@Puur) van Puur* Events en annamariaheeftgelijk.nl.

Puur* Events is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, feesten, meetings, internationale incentives en special events. De visie van Puur* Events is beleven, genieten, onthouden…

Naast haar evenementenbureau blogt Anna-Maria op annamariaheeftgelijk.nl en is zij veelvuldig aanwezig op social media. Ook is zij initiatiefnemer van de bekende #twitterlunch. Volgens de jury brengt en houdt zij “als (twitter)gids mensen moederlijk bij elkaar.”

Bedankt voor jouw stem!

Helaas weer geen award voor Miss Natural. Maar wel een eervolle nominatie én een plekje in de top 10! En dat allemaal mede dankzij jouw stem! We zijn jullie dan ook ontzettend dankbaar!

Met natuurlijk een groet,

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.