Kom naar het DNA activatie event!

Stories - Frequency - Visuals - Good Vibes - Dance Party

"Het delen van ervaringen is enorm belangrijk!"

Wetenschapper dr. Ir. Coen Vermeeren

Eva van Zeeland

The Great Cosmic Show LIVE!

Na het succes van de bijeenkomsten in Winsum Groningen gaat The Great Cosmic Show in 2022 verder op Tour door Nederland en in 2023 de rest van de wereld! Het is namelijk nu de tijd dat zoveel mogelijk mensen zich herinneren wie ze zijn. Samen met o.a. het Schumann Instituut Nederland van Anton Teuben organiseer ik nu een serie bijeenkomsten in Oostelbeers Noord-Brabant. Hier delen getuigen hun verhalen, draaien wij frequentie verhogende muziek en tonen helende visuals. Een echt DNA-activatie event dat mensen bij elkaar brengt en heelt!

Remember who you are 🌟

Kom samen met mensen op dezelfde missie als jij!

Unieke locatie in Brabant!

Ik heb een prachtige unieke locatie gevonden: De Kerk in Oostelbeers op 10 min. afstand van Eindhoven. Een fantastische plek om het goddelijke in jezelf te activeren! Er zijn overdag stoelen om op te zitten en in De Kerk bevindt zich een café met aangrenzend een terras met speeltuin. Hier kun je drinken en kleine snacks verkrijgen. Je kunt ook gratis parkeren rondom De Kerk. Er is ook een speciale 5Ddating community ontmoetingsplek op het bovendek in De Kerk waar je elkaar beter kunt leren kennen. 

Multidimensional Love & Light Rebels!

ben jij ook starseed

Voor wie is dit event?

The Great Cosmic Show is voor iedereen die zijn bewustzijn wil verruimen binnen het universum van vrije wil. Die op zoek is naar antwoorden in een wereld in grote verandering. Voor iedereen die zich van een andere planeet voelt en zich afvraagt wat de bedoeling is van het bestaan hier op aarde. Je bent hierin niet alleen! Wij zijn met velen. Ontmoet gelijkgestemden op dezelfde missie als jij: een mooie nieuwe wereld in verbinding creëren. 

Data en tijden 2022

Zaterdag 3 september

Zaterdag 22 oktober

Zaterdag 5 november

van 10:00 – 18:00 uur en van 20:00 – 01:00 uur

Vrijdag 16 december

van 19:00 – 24:00 uur

channeling

Maak kennis met channelen

Wat is channelen? Onbewust doen we dit dagelijks als we via intuïtie ingegeven worden wat me moeten doen-kiezen etc. Elke vraag die we stellen (met het ‘onzichtbare’) is contact leggen met onze zintuigen. Deze zijn meestal niet ontwikkeld door de omgeving waarin we groeien.

Zien, horen, voelen zijn de meest gebruikte. Antwoorden 'horen' we ingefluisterd, 'zien' in beelden, energie 'voelen' en gewoon 'weten’. Meestal onbewust. 

Als we bewust contact willen met een Dierbare, Gids, Buitenaardse, HogerZelf e/o je QuantumZelf (BesteZelf), kunnen we channelen en gerichte vragen stellen. We maken contact met het Quantumveld van oneindige mogelijkheden om Buitenzintuiglijke Waarnemingen (Quantum Extra Sensory Perception Q-ESP) op te vangen.


Deze en meer Starseeds staan klaar om jou te activeren!

Walk-in-starseed
Emanuel Nervo

3 september, 22 oktober

Emanuel: Ik ben hier op aarde gekomen als Walk-in (instapper)

Graag deel ik met jullie mijn ervaringen als Walk-in met actieve herinneringen. Hoe het voor mij is geweest sinds kindertijd en de contacten met diverse levens- en bewustzijnsvormen gaandeweg. Hoe ik lessen kreeg overdag en in de nacht. De dagelijkse afleidingen en uitdagingen in de maatschappij. Mijn taak hier ligt op het gebied van bewustzijn, het contact met de natuur, natuurwezens en ‘Hybriden’. We zijn omringd met bewuste en intelligente levensvormen waarmee de mens een symbiose vormt. Net zoals het universum onvoorwaardelijk wederkerig werkt zo is de uitwisseling van de omgeving op de mens. 
Joan Tjioe
3 september, 22 oktober, 5 november

Joan: Ik laat je zien hoe channelen werkt en hoe je dit zelf kunt leren

Iedereen heeft aanleg en kan channelen leren. Drie jaar geleden kon ik nog niets zien, laat staan channelen met een Gids. Ik heb de opleiding gedaan bij Roy Martina. Dankbaar dat Eva mij uitgenodigd heeft. Nu kan ik jullie meenemen in de materie van channelen en tijdens The Great Cosmic Show laten zien hoe een gids mijn stem en stembanden gebruikt. Hoe mooi zou het zijn, dat we allemaal kunnen channelen? Ik weet zeker, dat we anders in het leven staan! 

Anton Teuben

Anton: Wij zijn het aan onze kinderen verplicht!

In de afgelopen tientallen jaren hebben duizenden zich bij ons meldpunt voor interdimensionale contacten en objecten gemeld. Wij kunnen dan ook volledig bevestigen dat we niet alleen zijn en worden bezocht door vredelievende veelal op mensen gelijkende universele bezoekers die al onder ons zijn en begeleiden naar een nieuwe samenleving. Ik ben dan ook heel blij dat Eva van Zeeland zich uitspreekt en deze events in het zuiden van Nederland opzet om zo nog meer mensen te helpen herinneren wie zij zijn. 
starseeds
Philip van der Linde
3 september, 22 oktober

Philip: Ik heb  mijn lichaam volledig getransformeerd 

Als een Arcturian Starseed ben ik hier op aarde gekomen als leider van de nieuwe wereld. Goed om te weten: wij zijn allemaal leiders! Als alchemist en transformatie coach help ik je op het gebied van holistische gezondheid en medicijnloze genezing. Net als Eva van Zeeland ben ik hier om mijn licht te verspreiden, de vibratie te verhogen en te helpen bij het grote ontwaken. Dit doe ik samen met een team van Indigo Warriors middels coaching. Daarnaast ben ik als project manager betrokken bij Healing Eden een zelfvoorzienende community waar wij ook events en festivals organiseren. 

€ 33,-
€ 22,- tot 1 september

The Great Cosmic Show

Er is een overdag programma van 10:00 - 18:00 uur (zittend) en een avond programma van 20:00 - 01:00 uur (staand). Eva van Zeeland presenteert en interviewt inspirerende gasten die hun bijzondere persoonlijke verhalen delen. Onderwerpen als buitenaards contact, het zelfherstellend vermogen, DNA activatie, parallelle werelden, visioenen, engelen energie, channeling, verjonging, akasha kronieken en nog veel meer om jouw bewustzijn te verruimen! Er is ook tijd om interactief mee te doen en vragen te stellen. Ook zullen we alle zintuigen prikkelen met activerende visuals, muziek en dans!

Je kunt kiezen uit drie soorten tickets:
1. Cosmic Show overdag € 22
2. Cosmic Show overdag + avond € 27 (beste optie!)
3. Cosmic Show avond € 11


*Na 1 september zal de ticketprijs met €10 verhoogd worden, dus reserveer op tijd!

€ 22,-
€ 11,- tot 1 september

The Light Party 16 december 2022

We sluiten de 2022 Tour af met The Great Cosmic Show LIGHT PARTY! Dus pak grootst uit met alles wat glimt, glittert en licht geeft. Een perfecte avond om heerlijke te dansen en nieuwe gelijkgestemde zielen te ontmoeten. Jij bent het stralende middelpunt. Wij zorgen voor fantastische muziek-, licht- en dansshow! Tijdens The Great Cosmic Show zal de muziek verzorgt worden door NOUVELLE bestaande uit Starseed couple Jolanda van Gemundt (DJ) en Geert Huinink (producer). 


*Na 1 september zal de ticketprijs met €10 verhoogd worden, dus reserveer op tijd!

Er zijn in totaal 5 events en de eerste is over:

03-09-2022
Start 10:00 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden