Page content

FAQ Lucky Member

Heb je nog een vraag over het Lucky Member lidmaatschap?
Kijk dan hier bij de veelgestelde vragen of die van jou er bij staat.

Wanneer krijg ik 50% korting op alle e-learning producten?

Binnen 24 uur na aankoop krijg je toegang 50% korting op alle e-learning producten… maar meestal nog sneller, whoehoe! Ik adviseer je om niet alle cursussen tegelijk te gaan doen, maar deze na elkaar te volgen. Je kunt zelf bepalen wanneer je met welke cursus van start gaat. Uiteraard kun je een e-book wel direct aanschaffen.

Waarom is dit zo goedkoop? Waarom vraag je hier niet meer voor?

Ja, ik weet dat het een ongelofelijk goede deal is en je enorm veel bespaart! Mijn doel is om met de kennis uit alle e-learning programma’s zoveel mogelijk vrouwen te inspireren tot een blijvende verandering in hun levensstijl en dat kan naar mijn mening op deze manier het beste.

Wanneer ontvang ik Miss Natural magazine?

Je kunt de online versie van Miss Natural magazine direct downloaden vanuit de ledenomgeving.

Hoe lang ben ik Lucky Member? Tot het einde van het kalenderjaar?

Het Lucky Member lidmaatschap is een maandelijks terugkerend lidmaatschap. Je kunt het lidmaatschap op elk gewenst moment stopzetten en nog steeds met 50% korting alle e-learning programma’s gedurende de periode waar je voor hebt betaald aanschaffen. Als je bijvoorbeeld start op 7 februari 2015 en het maandelijks lidmaatschap opzegt, dan loopt jouw lidmaatschap tot 7 maart 2015. Indien je lid wordt en het maandelijks lidmaatschap niet opzegt, dan zal jouw Lucky Membership doorlopen zonder onderbreking.

Kan ik samen met een vriendin of mijn moeder het lidmaatschap delen?

Nee, dit kan niet. Het is heel mooi dat je samen een nieuwe levensstijl wilt starten, maar elk lid investeert in haar eigen ontwikkeling door het aanschaffen van een persoonlijk lidmaatschap. Het delen van een lidmaatschap is niet toegestaan.

Mogen mannen ook Lucky Member worden?

Natuurlijk! Hartstikke gezellig met wat mannen er bij. Je bent wel gewaarschuwd… we zijn wel met heel veel vrouwen vertegenwoordigd bij Miss Natural, ha, ha!

Wat als ik mij bedenk?

Het Lucky Member lidmaatschap is maandelijks opzegbaar. Je hebt geen vaste termijn waar je aan vast zit, het lidmaatschap is direct opzegbaar zonder verdere opgaaf van reden.

Ik heb eerder een cursus of e-book gekocht. Krijg ik nu korting?

Nee, helaas niet. Ik heb er lang over nagedacht hoe ik dit het beste kon laten werken. Maar dat is gewoonweg te ingewikkeld en arbeidsintensief om aan te beginnen. Ik beloof je dat je met deze investering je eerdere aankoop meer dan dubbel en dwars als Lucky Member terugkrijgt!

Hoe lang heb ik 50% korting op alle e-learning producten?

Alle cursussen en e-book zijn met 50% korting tot je beschikking voor de volledig duur van jouw lidmaatschap. Dus genoeg tijd om alle kennis op te zuigen en in de praktijk te brengen!

Ik heb toch nog een vraag…

Staat je vraag er niet bij? Geen probleem! Neem dan gerust contact op met de Miss Natural ledenservice.