Page content

Bekijk de gratis preview van Suikervrije Feestdagen met 10 recepten!

Je maakt nu kans op een van de 25 Suikervrije Feestdagen! Bekijk nu alvast de gratis preview met 10 recepten >>

Succes-Bundel-Feestdagen-ReceptenboekWil je ook suikervrij het nieuwe jaar 2021 in?

Zou je dit ook willen? Vol energie het nieuwe jaar 2021 in? Je algehele weerstand verhogen? En een paar kilo afvallen? Dit alles door het weglaten van slechts 1 ingrediënt… namelijk suiker! Geraffineerde suiker wordt echt overal aan toegevoegd, niet alleen aan zoetigheid, maar ook aan brood. Zoveel suiker heb je helemaal niet nodig en doet ook niets voor je gezondheid, in tegendeel! In de cursus ’Natuurlijk! Suikervrij’ leer je alles over een leven zonder suiker. Laat in een reactie op deze pagina weten waarom jij graag suikervrij wil en maak tevens kans op de cursus Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen zonder Suiker t.w.v. €67,-!

Waarom wil jij 40 dagen zonder Suiker?

Comment Section

15 reacties op “Bekijk de gratis preview van Suikervrije Feestdagen met 10 recepten!


Door Marlene op 20 november 2019

Ja, ik wil graag winnen, omdat ik aan mijn kleinkinderen wil laten zien dat suikervrij óók lekker kan zijn, alleen weet ik nog niet hoe, dus dan is dit boek wel handig 🙂


Door Ellen Kerkvliet-Ineke op 1 november 2019

Ik heb heel veel lichamelijke klachten en zou dolgraag willen proberen om met goede recepten suikervrij door het leven te gaan.


Door Ine op 28 oktober 2019

Ik wil 40 dagen zonder suiker proberen omdat ik me nooit gerealiseerd heb dat suiker niet alleen in snoep zit maar in zoveel voedsel wat je dagelijks eet dat ik niet eens weet hoe het zou proeven zonder suiker. Ook wat het met mijn gezondheid zou doen ben ik erg benieuwd naar.


Door Tjitske op 18 oktober 2018

Wat dan te eten? Dat is hier toch echt wel vaak de vraag. Wil heel graag zonder suiker, hopelijk dan ook van die snaaidrang af…
Na de bevalling van m’n jongste en door het borstvoeding geven (nu al 8 maanden) meer gaan eten, (honger!), op zich wel logisch, want hij snoept van mij af. Maar zou graag beter willen eten en tevens genieten. Dus daarom lijkt het mij fijn om die cursus te winnen.


Door R op 17 oktober 2018

Ik zou graag winnen omdat we willen proberen natuurlijk zwanger te worden in 2019 en wwas volkomen geinspireerd door de website van jou Eva! Geweldig als dit zou kunnen met mijn endometriose.


Door Willie Heubers op 14 oktober 2018

Ja ik vind het belangrijk om gezond en lekker te eten en te “snoepen” zonder suiker, ik denk dat dit boek een goed steuntje in de rug kan zijn. Dus ……………. goed idee dit boek, Eva bedankt voor je werk om dit te maken.


Door Mariam op 12 oktober 2018

Sinds jouw ‘week suikervrij challenge’ ruim een jaar geleden, mijn leefpatroon aangepast…maar met dit boek kan ik mijn 2 kleintjes overtuigen dat je ZONDER suiker ook lekkere dingen kunt eten! En het is gewoon leuk om een keer in mijn leven iets te winnen 😀


Door Joy op 12 oktober 2018

Om weer even inspiratie op te doen mbt suikervrij eten. We eten al geruime tijd suikerarm
Met onze kindjes maar met deze aankomende maanden is dat een erge uitdaging. De suikerverslaving komt toch steeds weer om de hoek kijken 🙁


Door Kim op 11 oktober 2018

Ivm mijn kinderwens.. na een bbz en een miskraam nu 2,5 jaar verder.
Ik heb de filmpjes bekeken en het lijkt me super om hier een start mee te maken.. ik heb zelf al vele aanpassingen gedaan in mijn/onze lifestyle en dit lijkt me weer een stap dichter bij mijn hartenwens <3


Door H Schreurs op 11 oktober 2018

Mijn man en ik zijn gebrekkig suikerloos sinds 5 weken. Maar het zou héél erg fijn zijn als we onze kinderen ook voor een heel groot deel van de suiker af kunnen krijgen. Lekkere recepten zullen daar zeker bij helpen!


Door Jenn op 11 oktober 2018

Ik zou dit heel graag willen winnen,omdat ik op de goede weg zat wat suikervermindering betreft ,maar nu helaas weer terug bij af.Ik hoop dat ik door deze cursus(sen) er weer volop tegenaan kan en dat dan de ‘knop’ blijvend om mag gaan.Ik weet dat ik me dan veel beter voel.Dus kom maar op met de nieuwe energie & inspiratie 😁


Door Chantal op 11 oktober 2018

Ik hoop dat ik hier ook kan reageren aangezien ik geen fb meer heb. Ik probeer al langer minder of geen suiker te eten, omdat ik heel weinig energie heb op dit moment door een burnout. Hierdoor wil ik graag met al het eten gezonder doen, eten zonder troep etc, om beter in mijn vel te zitten. Maar suiker blijft nog een lastige, wat je al zegt, het zit echt OVERAL in. Met de cursus 40 dagen zonder Suiker kan ik inspiratie op doen en helpt het voor mij hopelijk ook als stop achter de deur!


Door Nanda op 11 oktober 2018

Om inspiratie op te doen! En het ziet er allemaal zo lekker uit


Door Jacky op 11 oktober 2018

Wat een super leuke winactie. Hier doe ik graag aan mee. En eigenlijk niet voor mezelf maar voor mijn ma, die echt duidelijk niet meer weet dat het zonder suiker zoveel beter is. Nu heeft ze bijna geen energie meer omdat ze zoveel suikers binnen krijgt. Ik zou haar graag dit willen geven zodat ze weer beter in haar vel gaat zitten.
Fingers Crossed🤞🏼


Door barbara op 11 oktober 2018

ik zou graag winnen omdat ik toch wel redelijk gezond probeer te eten, maar suiker is echt een minpunt voor mij

ik eet veel zoet en ik zou niet weten hoe te minderen

waarschijnlijk kan ik in uw boek inspiratie op doen

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.